Gebe kalamayanlar buraya.....

Cinsiyetini mi öğreneceğiz 8 gün sonra
Evet ya ilki dışında hiçbir hamileligimde bu zamana kadar gelemedim o yüzden çatlıyorum bebeği görmek için üç hamilelik geçirdim ama hic doyasıya yasayamadim ki tam hasta olduğunu öğrendiğim gün dışarıdan tekmelerini hissettim o kadar

Ben hic hissedemedim tekmelerini, elim hep karnimda oluyordu hissetmek için. Hatta düşükten 2 sonra ydi elim karnimda tekmelerini hissetmeye çalışıyordum inşallah herşey yolunda gider canım

MERHABA KIZLAR BENDE 2 YILDIR UĞRAŞIYORUM AMA HAMİLE KALAMIYORUM PKO VAR BENDEDE 1 NİSAN DOKTORA GİTTİM HİÇ İYİ KONUŞMADI BU HASTALIK ZORLUDUR KİBARCA OLMAYABİLİR DEDİ VE BENİM 1 BAT GÜNÜMDÜ NORMALDE 28 GÜNDE BİR ADET GÖRÜRKEN ŞİMDİ GEÇTİ AYIN 1VE 2SİNDE TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI SİZCE VAR MIDIR GEBELİK.

Dogru diosn canım bence rabbim imtihan edio sükrlr olsn ynede takmamaya calısıorm ama işte pk basarmıorm

Simdiiiii @zumrutanka ablam nerde?hastaneye gidicekti sonucu merak ediyorum?
zeynepsibel teyzen nasil?
@pembebaslikiz kuzum nerdesin en son miden rahatsizdi...
mutlu umutlu coooo diyip kaciyosun?
tm26 kuzum hafta sonu guzel guzel bebisinle gezip rahatlamissin massallahhh...
Birdeeee hamis kardeslerimize sormak istiyorum hamile oldugunuzu ogrendiginiz ay...icinizde gebeyim hissi varmiydi?hani her anneye verilirmis ya o duygu?

Sağol kuzum allah razı olsun söylerim geldik evimize de öğlen de kalp sonuçlarını götürcez bakalım. Geçen de söyledim selamını öptüm elini de senin yerine sagolsun allah razı olsun dedi
O da sagolsun Rabbim saglik sihhat torunlarini da gorecegi gunler nasip etsin insallah...

Evet yaa aynen bende halbuki suyun içindeyiz zaten olsun anacım böylesi daha güzel temizlik imandan gelir demişler. Benm etrafımda öyle pis insan yok hiç şahit olmadım da kv bi anlatsın da duyun o bahsettiği kadınların yerine ben utanıyom vala neler gördüm geçirdim ah yavruum der hep :))

Ne olur ne olmaz alma ilaç. Uyu dinln sıvı tüket. Çok kötüysen gebelere verilen düşük doz ilaçlar var. Onlardan al.
Ohhh çok şükür kızlar hamileyimDaha çok yeni kese falan oluşmamış ama hcg 80 çıktı doktor gebelik var dedi. Çok teşekkürler sizi dinledim ve antibiyotikleri almadım şimdide hamileyim

kıyamam canım ya bu ay eşin hep gitti uzaklara ama ondan zamanını tuttaramışsınızdır gelecek ay gitmez inşallah hem otu iç hemde eşin gelir bu ay tutar inşallahhh

Evet tatlm yaa ne zaman geleceği de belli olmayınca böyle okdu malesef. İnşaallah bu ay olur dediğin gibi canm benm sağol. Belki haftaya kesin dönüş yapabilirmiş tam belli değil ama bakalım gelsin doktora da başlarız inşaallah hayırlısıyla..

Hayatını kisitlamadigi sürece sorun yok bence :) duzen sahibi olmak iyidir bebis olunca rahat ederiz :)

Tabiki yaa düzen tertip temizlik kadar güzel bişey yok dünyada. Inşaallah okur da bi an önce :)) ay bebeem çekmeceler vardı bebiş için görsen muhteşemdi yaa kaybolduk mağazada güzel güzel ciciler beşikler alın inşaallah :)))

Kuzum sabahtır giremedim anca geldim işlerimi bitirdim geldim he buarada yalnız gelmedim 26.cı gün gelen kırmızılarımla geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…