- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.121
Bulantı gecti yanmaya döndü o da bitti çok şükür :) darısı başınızabebeem sen nasılsın bulantın devam mı kesildi mi mide yanması oluyormu ?
Bulantı gecti yanmaya döndü o da bitti çok şükür :) darısı başınızason 8 gün bebisi görmeme
sezaryen olacaksın yani öyle mi oluyormuş ?Çatım darmış
Evet ya ilki dışında hiçbir hamileligimde bu zamana kadar gelemedim o yüzden çatlıyorum bebeği görmek içinCinsiyetini mi öğreneceğiz 8 gün sonra
Evet ya ilki dışında hiçbir hamileligimde bu zamana kadar gelemedim o yüzden çatlıyorum bebeği görmek içinüç hamilelik geçirdim ama hic doyasıya yasayamadim ki tam hasta olduğunu öğrendiğim gün dışarıdan tekmelerini hissettim o kadar
Hmde nasl nazlı teyzesi :) gelnce göstrcm bn ona ınsan 1see bekletlp bde böle yaramzlk yaprmı :)Amin canım üzme bebisi yok yere malesef zahmetsiz rahmet olmuyor nazlı bizim bebisler :)
Dogru diosn canım bence rabbim imtihan edio sükrlr olsn ynede takmamaya calısıorm ama işte pk basarmıormCanım anlıyorum seni , gerçekten o kadar iyi anlıyorum ki. Ama ne kadar dusunsende sonucu değiştiremezsin . Rabbim nasip etti bebegin simdi seninle , ilaçlarını kullan yat dinlen . benim ablam hamile olduğunu bilmiyordu atlayıp zipliyordu , bir parca gelmiş ama biz 1 hafta sonra gittik doktora bu sure zarfında ayni şekilde hareketliydi ablam, doktor düşük başlamış dedi serum hap verdiler durdurdular. Rabbim ol dedikten sonra her turlu olur , ol dedi ve yavrun seninle , sen dinlen duani et
O da sagolsun Rabbim saglik sihhat torunlarini da gorecegi gunler nasip etsin insallah...Sağol kuzum allah razı olsun söylerim geldik evimize de öğlen de kalp sonuçlarını götürcez bakalım. Geçen de söyledim selamını öptüm elini de senin yerinesagolsun allah razı olsun dedi
Desene barajlarda ki su senin yüzünden azalıyoreşimin yengesi de ayni onun bi de tuvalet versiyonu var rahat 1 saat tuvalette duruyor , kendini tuvaleti yıkıyor ama hamileliği boyunca intihapini kesemedi doktor antibiyotik kullandığı halde bende elimi ıslak bırakmak sürekli havluyla silerim, biseyi dograyacagim zaman onu yıkar elimi kurularim sanki dograrken islanmicak gibi
Ne olur ne olmaz alma ilaç. Uyu dinln sıvı tüket. Çok kötüysen gebelere verilen düşük doz ilaçlar var. Onlardan al.
kıyamam canım ya bu ay eşin hep gitti uzaklara ama ondan zamanını tuttaramışsınızdır gelecek ay gitmez inşallah hem otu iç hemde eşin gelir bu ay tutar inşallahhh
geçmiş olsun canım
Tebrik ederim Allah kucagina almayi nasip etsin...Ohhh çok şükür kızlar hamileyim Daha çok yeni kese falan oluşmamış ama hcg 80 çıktı doktor gebelik var dedi. Çok teşekkürler sizi dinledim ve antibiyotikleri almadım şimdide hamileyim
Hayatını kisitlamadigi sürece sorun yok bence :) duzen sahibi olmak iyidir bebis olunca rahat ederiz :)
Simdiiiii @zumrutanka ablam nerde?hastaneye gidicekti sonucu merak ediyorum?
zeynepsibel teyzen nasil?
@pembebaslikiz kuzum nerdesin en son miden rahatsizdi...
mutlu umutlu coooo diyip kaciyosun?
tm26 kuzum hafta sonu guzel guzel bebisinle gezip rahatlamissin massallahhh...
Birdeeee hamis kardeslerimize sormak istiyorum hamile oldugunuzu ogrendiginiz ay...icinizde gebeyim hissi varmiydi?hani her anneye verilirmis ya o duygu?
sezaryen olacaksın yani öyle mi oluyormuş ?
O da sagolsun Rabbim saglik sihhat torunlarini da gorecegi gunler nasip etsin insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?