Gebe kalamayanlar buraya.....

kizlar bana acil yardim eder misiniz. Gebelik icin hormon testlerinin isimleri neler. bulundugum yerde kadin doğum doktoru olmadığı için acil doktorundan isticem testleri. o da bilmiyo tam olarak. yardimci olursaniz çok sevinirim

kizlar bana acil yardim eder misiniz. Gebelik icin hormon testlerinin isimleri neler. bulundugum yerde kadin doğum doktoru olmadığı için acil doktorundan isticem testleri. o da bilmiyo tam olarak. yardimci olursaniz çok sevinirim
e2-lh - prolaktin-tsh-fsh bunlar canım

Ben hic hissedemedim tekmelerini, elim hep karnimda oluyordu hissetmek için. Hatta düşükten 2 sonra ydi elim karnimda tekmelerini hissetmeye çalışıyordum inşallah herşey yolunda gider canım
Kaybedecegini öğrendiğin gün tekmelemesinden iyidir ben buradayım ama gideceğim der gibi pıt pıt aglaya aglaya uyumustum tekmelemesin artık diye neyse Allah bir daha yaşatmasın öyle acılar ne diyorduk evet cinsiyetini öğreneceğiz yaşasın :)

Ayyyy o zaten dursa noluyo?neyse cok sukur diyelim en azindan adet oluyoruznapicaksin simdi hsg mi tatlim?

aman bekliyordum da bu kadar erken değil haftaya salıya gün aldım şişliye onu çektireyim bakayım bide 3.cü gün şu hormon testini bidaha yaptırcam bakalım prolaktin ne alemde sonrada artık sonuçlara göre bi yol çizerim sanırım
sen nasılsın canım ?

Nasil olayim kafayi kilo vermeye taktim...o yuzden biraktim bi muddet bebis bebis demeyi...

Gösterirse tabi annesi totosunu dönmesin sonra

Hele bi temmuz ağustos gelsin o zaman ancak aliriz sanırım :) aklımda net birşey yok ama sanırım portatif birşey alirim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…