- 10 Mart 2015
- 145
- 79
- 123
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.141
e2-lh - prolaktin-tsh-fsh bunlar canımkizlar bana acil yardim eder misiniz. Gebelik icin hormon testlerinin isimleri neler. bulundugum yerde kadin doğum doktoru olmadığı için acil doktorundan isticem testleri. o da bilmiyo tam olarak. yardimci olursaniz çok sevinirim
kizlar bana acil yardim eder misiniz. Gebelik icin hormon testlerinin isimleri neler. bulundugum yerde kadin doğum doktoru olmadığı için acil doktorundan isticem testleri. o da bilmiyo tam olarak. yardimci olursaniz çok sevinirim
e2-lh - prolaktin-tsh-fsh bunlar canım
e2; estradiolilk ikisi ne oluyodu bana yapılmadı bide
Ayyyy o zaten dursa noluyo?neyse cok sukur diyelim en azindan adet oluyoruzKuzum sabahtır giremedim anca geldim işlerimi bitirdim geldimhe buarada yalnız gelmedim 26.cı gün gelen kırmızılarımla geldim
Kaybedecegini öğrendiğin gün tekmelemesinden iyidirBen hic hissedemedim tekmelerini, elim hep karnimda oluyordu hissetmek için. Hatta düşükten 2 sonra ydi elim karnimda tekmelerini hissetmeye çalışıyorduminşallah herşey yolunda gider canım
Ayyyy o zaten dursa noluyo?neyse cok sukur diyelim en azindan adet oluyoruznapicaksin simdi hsg mi tatlim?
Nasil olayim kafayi kilo vermeye taktim...o yuzden biraktim bi muddet bebis bebis demeyi...aman bekliyordum da bu kadar erken değilhaftaya salıya gün aldım şişliye onu çektireyim bakayım bide 3.cü gün şu hormon testini bidaha yaptırcam bakalım prolaktin ne alemde sonrada artık sonuçlara göre bi yol çizerim sanırım
sen nasılsın canım ?
Kaybedecegini öğrendiğin gün tekmelemesinden iyidirben buradayım ama gideceğim der gibi pıt pıt aglaya aglaya uyumustum tekmelemesin artık diye neyse Allah bir daha yaşatmasın öyle acılar ne diyorduk evet cinsiyetini öğreneceğiz yaşasın :)
Hele bi temmuz ağustos gelsin o zaman ancak aliriz sanırım :) aklımda net birşey yok ama sanırım portatif birşey alirim benTabiki yaa düzen tertip temizlik kadar güzel bişey yok dünyada. Inşaallah okur da bi an önce :)) ay bebeem çekmeceler vardı bebiş için görsen muhteşemdi yaa kaybolduk mağazadagüzel güzel ciciler beşikler alın inşaallah :)))
Doktor hırs yapıyor o zaman bi Zıplatmadigi kaldı geçen gittiğimdeGösterirse tabi annesi totosunu dönmesin sonra
valla çok iyi yapmışsın bişeylerle uğraşmak kafanı dağıtır fazla kilon mu var ondan mı yoksa bebişe ortammı hazırşlıyosun annesiNasil olayim kafayi kilo vermeye taktim...o yuzden biraktim bi muddet bebis bebis demeyi...
e2; estradiol
LH : Luteınızan hormon
valla benim hormon testi açıklamasında bunlar yazıyor
aman zaten en önemlileri sana bakılanlar baksana bunlaırn açıklamasını bile bilmiyorum benHım bende yok bakmamışlar beğenmemişler beni o hormona layık görmemişler :))
Hele bi temmuz ağustos gelsin o zaman ancak aliriz sanırım :) aklımda net birşey yok ama sanırım portatif birşey alirim ben
Doktor hırs yapıyor o zaman bi Zıplatmadigi kaldı geçen gittiğimde
aman zaten en önemlileri sana bakılanlar baksana bunlaırn açıklamasını bile bilmiyorum ben
Annem de öyle diyor belli olsun da artık birseyler yapmaya başlayalım diyo geçenCinsiyeti de belli olsun da hayırlısıyla o zaman neler alınır neler zaten :))
Sanmam yapmaz bebiscik :) onemli olan iyi olduğunu görmem ilk etapta zatenSenin ufaklikta inat yaparsa zor görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?