Gebe kalamayanlar buraya.....

Ayy
Ohhh çok şükür kızlar hamileyimDaha çok yeni kese falan oluşmamış ama hcg 80 çıktı doktor gebelik var dedi. Çok teşekkürler sizi dinledim ve antibiyotikleri almadım şimdide hamileyim
iyi ki kullanmamışsn cnm. Gözün aydın. İnsallah sıra bize de gelir :)

Vaay herkese yazmışsın ben yokum öyle olsun..
cumartesi öğlen son dakka yazınca yetiştiremedim gülüm seni unuturmuyum hiç bir de millet benim üstüme kapıları kitlemiş gitmiş işyerinde :) aradım bağırdım çağırdım geri döndüler araçla kapıları açtılar o gün :)

valla çok iyi yapmışsın bişeylerle uğraşmak kafanı dağıtır fazla kilon mu var ondan mı yoksa bebişe ortammı hazırşlıyosun annesi
Valla zayifladikca giysi aliyorum mutlu oluyorum daha da hirs yapiyorum basta amac anne olmak icindi simdi onu dusunmuyorum bile...ama gelse fena olmaz hanihm saglikli hemde daha ozgur bi hamile olurum...bu sekilde olursam seker tansiyon hep olucak...Allah korusun...

Hadi hadi bariz beni unuttun kırıldım ama madem üstüne kapıyı kilitlemişler o zaman affettim bi kere benm de öyle olmuştu yaa korku filmi gibi

Ne güzel canm darısı başımıza. Eminim mükemmel bş duygudur. Yapsın tabi ananesi yelekler patikler battaniyeler :))
Amiiiin en kisa zamanda hemde :) hazir battaniye cok galiba 4 tane var simdiden abarttim evet :) birkaç yelek de var biri bir karış patik yapmayi bilmiyorum ama pratik olanlar var öğreniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…