- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.161
iyi ki kullanmamışsn cnm. Gözün aydın. İnsallah sıra bize de gelir :)Ohhh çok şükür kızlar hamileyim Daha çok yeni kese falan oluşmamış ama hcg 80 çıktı doktor gebelik var dedi. Çok teşekkürler sizi dinledim ve antibiyotikleri almadım şimdide hamileyim
cumartesi öğlen son dakka yazınca yetiştiremedim gülüm seni unuturmuyum hiç bir de millet benim üstüme kapıları kitlemiş gitmiş işyerinde :) aradım bağırdım çağırdım geri döndüler araçla kapıları açtılar o gün :)Vaay herkese yazmışsın ben yokum öyle olsun..
Sanmam yapmaz bebiscik :) onemli olan iyi olduğunu görmem ilk etapta zaten
cumartesi öğlen son dakka yazınca yetiştiremedim gülüm seni unuturmuyum hiç bir de millet benim üstüme kapıları kitlemiş gitmiş işyerinde :) aradım bağırdım çağırdım geri döndüler araçla kapıları açtılar o gün :)
cok tesekkur ederim kizlar Allah razı olsun sizdenProlaktin - TSH - FSH canm
Annem de öyle diyor belli olsun da artık birseyler yapmaya başlayalım diyo geçen
Valla zayifladikca giysi aliyorum mutlu oluyorum daha da hirs yapiyorum basta amac anne olmak icindi simdi onu dusunmuyorum bile...ama gelse fena olmaz hanivalla çok iyi yapmışsın bişeylerle uğraşmak kafanı dağıtır fazla kilon mu var ondan mı yoksa bebişe ortammı hazırşlıyosun annesi
Ahahaha supersinnnn!...Doktor hırs yapıyor o zaman bi Zıplatmadigi kaldı geçen gittiğimde
cumartesi öğlen son dakka yazınca yetiştiremedim gülüm seni unuturmuyum hiç bir de millet benim üstüme kapıları kitlemiş gitmiş işyerinde :) aradım bağırdım çağırdım geri döndüler araçla kapıları açtılar o gün :)
Ben o skistirmayi babanneye yapiyorum...torun da torun demeyi biliyo yapsin bakalimNe güzel canm darısı başımıza. Eminim mükemmel bş duygudur. Yapsın tabi ananesi yelekler patikler battaniyeler :))
kizlar bana acil yardim eder misiniz. Gebelik icin hormon testlerinin isimleri neler. bulundugum yerde kadin doğum doktoru olmadığı için acil doktorundan istice
cok tesekkur ederim kizlar Allah razı olsun sizden
Ben o skistirmayi babanneye yapiyorum...torun da torun demeyi biliyo yapsin bakalim
Ben bi soru sordum kisssmmmeeeler cevap vermemis
Kara ekmekteki kadin var kissssss kaynananaaa diyo o moduna bayiliyorum kadininYapsın tabi kız öyle lafla olmuyo :))
Hamis arkadaslar hamis oldugunuz ay hissettiniz mi bebisi dedim...de. .eheeeyyyyy teyyy teeyyy kac sayfa geride kaldi:)))))Hani ne sordun görmedim ben
bana da sezaryan dedi normal niye yapamıyoruz yaaEvet canm aynen öyle. Ama 3 kiloya kadar oladabiliyomuş bilmiyorum bakalım hele bi hamile kalayım da gerisi hallolur ama çok üzüldüm öyle deyince tabi
Inşallah canım senin adetten naber?Hayirlisiyla sağlıklı şekilde büyücek annesi
Amiiiin en kisa zamanda hemde :) hazir battaniye cok galiba 4 tane var simdiden abarttim evet :) birkaç yelek de var biri bir karışNe güzel canm darısı başımıza. Eminim mükemmel bş duygudur. Yapsın tabi ananesi yelekler patikler battaniyeler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?