- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.181
Kara ekmekteki kadin var kissssss kaynananaaa diyo o moduna bayiliyorum kadinin
Hissedilmiyor be kuzum kiHamis arkadaslar hamis oldugunuz ay hissettiniz mi bebisi dedim...de. .eheeeyyyyy teyyy teeyyy kac sayfa geride kaldi:)))))
Inşallah canım senin adetten naber?
bana da sezaryan dedi normal niye yapamıyoruz yaa( aman olsun da her türlü çıkartıcaz artık :)))
Amiiiin en kisa zamanda hemde :) hazir battaniye cok galiba 4 tane var simdiden abarttim evet :) birkaç yelek de var biri bir karışpatik yapmayi bilmiyorum ama pratik olanlar var öğreniriz
her gün kötüye gidiyo cano hergün bi organının iflas ettini söylüyolar hazırlıklı olun habere diyolarmışSimdiiiii @zumrutanka ablam nerde?hastaneye gidicekti sonucu merak ediyorum?
zeynepsibel teyzen nasil?
@pembebaslikiz kuzum nerdesin en son miden rahatsizdi...
@mutlu umutlu coooo diyip kaciyosun?
@tm26 kuzum hafta sonu guzel guzel bebisinle gezip rahatlamissin massallahhh...
Birdeeee hamis kardeslerimize sormak istiyorum hamile oldugunuzu ogrendiginiz ay...icinizde gebeyim hissi varmiydi?hani her anneye verilirmis ya o duygu?
ayy bzd eşim diyoki sende böyle desene demiyon diye kaybediyon diyo diyenler daha kıymetli oluyoKara ekmekteki kadin var kissssss kaynananaaa diyo o moduna bayiliyorum kadinin
Hamis arkadaslar hamis oldugunuz ay hissettiniz mi bebisi dedim...de. .eheeeyyyyy teyyy teeyyy kac sayfa geride kaldi:)))))
ben hepsini biliyore ama hep hediye yapıyorum kendime yapmak nasip olmadı dahaAmiiiin en kisa zamanda hemde :) hazir battaniye cok galiba 4 tane var simdiden abarttim evet :) birkaç yelek de var biri bir karışpatik yapmayi bilmiyorum ama pratik olanlar var öğreniriz
Amiiiin en kisa zamanda hemde :) hazir battaniye cok galiba 4 tane var simdiden abarttim evet :) birkaç yelek de var biri bir karışpatik yapmayi bilmiyorum ama pratik olanlar var öğreniriz
Yarin da olmasan bi tekrarla testi olmadi cok gecikti yaBi haber yok ama ateşin bu sabah 36.4 oldu. 6 gündür 36.6ydi. Gelecek galiba
Diğer topikte arkadaş örüyordu bitirmistir çoktan :) güzel görünüyor aslında gaza mi gelsem?Bende şu oyuncak işinden bi kurtulayim da Tunus işi bebek battaniyesi var onu ogrenecegim
Yarin da olmasan bi tekrarla testi olmadi cok gecikti ya
Diğer topikte arkadaş örüyordu bitirmistir çoktan :) güzel görünüyor aslında gaza mi gelsem?
anaaam ay cano tunus işide neymiş diye baktım bzm buralarda yıllardır yapılan battaniye adı tunusmuymuşBende şu oyuncak işinden bi kurtulayim da Tunus işi bebek battaniyesi var onu ogrenecegim
anaaam ay cano tunus işide neymiş diye baktım bzm buralarda yıllardır yapılan battaniye adı tunusmuymuşannemde ablamlara fln yaptı banada yapıyodu yarım duruyo
bnd yapıyorum değişik şeyler öğrenmeye çalışıyorumda hep hediye gidiyo ki kendime de bi gün yaparım İNŞALLAH canoBenim ablamda şişle battanitypye yelek şapka falan yapmıştı ilk gebeligimde . ben şiş işinden pek anlamıyorum ama bu kolay gibi göründü
bişey değil onlar takma cano ne kadar çok yazıştığını yani sitede aktifliğini gösteriyoKizlar bisi sorcam bildirimlerde ornegin 50 begeni aldiniz toplam 40 puan vs seyler yazio ne oluyo puan toplayinca sizin bilginiz vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?