Gebe kalamayanlar buraya.....

bana da sezaryan dedi normal niye yapamıyoruz yaa ( aman olsun da her türlü çıkartıcaz artık :)))

:) Evet o saatten sonra yapcak bişey olmuyo malesef başa gelen çekilir yaani :)) canm doğum başladığında bebeğin ilk rahimden çıkacağı yer varya ordaki pelvik veya Pelvis kemiği var açılan o dar olduğu için bebek inemiyo doğum da başlayamıyo hâliyle çatı darlığı deniliyo buna o yüzden normal olmuyo olursa da zor ve yırtıklı falan oluyo gerçi bu bana göre şuan saçma doğum başladığında verilebilecek bi karar olmalı. Sonuçta şuan gelen giden yok ne kadar açıldığını nerden biliyolar ki? Öyle yani

Son düzenleme:
Amiiiin en kisa zamanda hemde :) hazir battaniye cok galiba 4 tane var simdiden abarttim evet :) birkaç yelek de var biri bir karış patik yapmayi bilmiyorum ama pratik olanlar var öğreniriz

Ne güzel canm benm bu mutluluğun tatlı telaşın artarak devam etsin inşallah. Olsun kız abart nolcak kıymetli olcak onlar. Feda olsun onlara herşeyin en iyisi en güzeli olsun

her gün kötüye gidiyo cano hergün bi organının iflas ettini söylüyolar hazırlıklı olun habere diyolarmış

Amiiiin en kisa zamanda hemde :) hazir battaniye cok galiba 4 tane var simdiden abarttim evet :) birkaç yelek de var biri bir karış patik yapmayi bilmiyorum ama pratik olanlar var öğreniriz
ben hepsini biliyore ama hep hediye yapıyorum kendime yapmak nasip olmadı daha

Bende şu oyuncak işinden bi kurtulayim da Tunus işi bebek battaniyesi var onu ogrenecegim

Slm canlar sizin sayenizde ates olcer aldim ve ollctum 36.8 persembe gunu yumurtlama gunum böyle böyle duscek yani inşallah bu ay olur allahin izniyle

Kizlar bisi sorcam bildirimlerde ornegin 50 begeni aldiniz toplam 40 puan vs seyler yazio ne oluyo puan toplayinca sizin bilginiz vardir

anaaam ay cano tunus işide neymiş diye baktım bzm buralarda yıllardır yapılan battaniye adı tunusmuymuş annemde ablamlara fln yaptı banada yapıyodu yarım duruyo

Benim ablamda şişle battanitypye yelek şapka falan yapmıştı ilk gebeligimde . ben şiş işinden pek anlamıyorum ama bu kolay gibi göründü

Benim ablamda şişle battanitypye yelek şapka falan yapmıştı ilk gebeligimde . ben şiş işinden pek anlamıyorum ama bu kolay gibi göründü
bnd yapıyorum değişik şeyler öğrenmeye çalışıyorumda hep hediye gidiyo ki kendime de bi gün yaparım İNŞALLAH cano

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…