- 10 Mart 2015
- 145
- 79
- 123
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.201
gözünüz aydın Rabim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. antibiyotik ne için vermişti doktorunuz.Ayy
iyi ki kullanmamışsn cnm. Gözün aydın. İnsallah sıra bize de gelir :)
bnd yapıyorum değişik şeyler öğrenmeye çalışıyorumda hep hediye gidiyo ki kendime de bi gün yaparım İNŞALLAH cano
aminn canım inşallah çıkmaz. ben ara kanama için gidicem. adet günüm dündü ama anlamıyorum oldum mu olmadım mıSenden de canm inşaallah sorun çıkmaz testte de
Ooo rabbim acil sifalar versinn canim..Sağol tatlm. Neyi yok ki bi sürü hastalığı var şimdi de kalbinde damar tıkanıklığı çıktı ameliyat dedi doktor açık kalp ameliyatı
Canimm teyzende bi gelisme yokmu hala.. Sende uzme o tatli canini yaa.. Bak biz hep beraber bi seruvendeyiz.. Ayri kalmakda neyin nesi..bakıp çıkıyorum cano keyfim yok ya 10 gündür hem teyzemin durumu hemde artık yoruldum yaa hiç bişey yapmak içimden gelmiyo
eşimde öyle kötüsünü alma güzel olsun der beraber gideriz hediye seçmeye kısmet işte canoBizde öyle esimle bebek kıyafetlerine bakıyoruz çok begendiklerimizi alıp arkadaşlarımıza hediye ediyoruz . onlarda giydirip fotolarini gönderiyorlar
her gün yeni bişey çıkarıyolar bi gün tansiyonu düştü bi gün zature başladı bigün böbreği fln 1-2 güne alırsınız haberi diyip duruyolar bzd çok etkilendik ondan bişey canım istemiyokiCanimm teyzende bi gelisme yokmu hala.. Sende uzme o tatli canini yaa.. Bak biz hep beraber bi seruvendeyiz.. Ayri kalmakda neyin nesi..
bişey değil onlar takma cano ne kadar çok yazıştığını yani sitede aktifliğini gösteriyo
O da doğru ama çok gecikti hsgden galibaİdrar testi yaptım ama negatif . kanda baktirmicam artik . idrar testinde negatif görünce o kadar yıkıntı olmuyor fakat kan testinde negatif görünce moralim bozuluyor.
Insanin elinden birseylerin çıkması güzel oluyor ya seviyorum ben uğraşayim edeyim bakayım cinsiyeti belli olsun yaparim birşeylerBence gaza gelben de internetten videolar izliyorum daha denemedim ama kolay görünüyor , iğne oyasini da internetten öğrenmiştim
O da doğru ama çok gecikti hsgden galiba
Üyelik derecen artıyor tatlımKizlar bisi sorcam bildirimlerde ornegin 50 begeni aldiniz toplam 40 puan vs seyler yazio ne oluyo puan toplayinca sizin bilginiz vardir
Insanin elinden birseylerin çıkması güzel oluyor ya seviyorum ben uğraşayim edeyim bakayım cinsiyeti belli olsun yaparim birşeyler
aminn canım inşallah çıkmaz. ben ara kanama için gidicem. adet günüm dündü ama anlamıyorum oldum mu olmadım mıçok kötüyüm yaa çarşambaya gidiyorum inşallah doktora. hormon testini vermicem bu ay artık çünkü adetmiyim değilmiyim anlamıyorum ki Rabbim inşallah bi sıkıntı çıkmaz yaa. bebişi stres yaptım ondan oldu galiba bu ara kanama. takma diyolar akışına bırak diyolar ama olmuyo işte ben beceremiyorum sürekli geliyo aklıma ve karamsarlık çöküyo üzerime
eşimde öyle kötüsünü alma güzel olsun der beraber gideriz hediye seçmeye kısmet işte cano
Ooo rabbim acil sifalar versinn canim..
ahh canım inan ömrümden yılların gittiğini hissediyorum bazen kendime zarar veriyorum farkındayım bunu ama yok yapamıyorum. şu kanamadan sıknıtı çıkmaz inşallah. bu kanama da stresten kendi düzenimi bozdum işte stres yapmaktanHepimiz öyleyiz canm ne kadar gayret etsek de düşüyo akla. Rabbim aklımıza mukayet olsun önce :) üzülme tatlm geç olsun güç olmasın demişler olacak bi gün ama işte insanın canından can gidiyo olana kadar tabi..
ahh canım inan ömrümden yılların gittiğini hissediyorum bazen kendime zarar veriyorum farkındayım bunu ama yok yapamıyorum. şu kanamadan sıknıtı çıkmaz inşallah. bu kanama da stresten kendi düzenimi bozdum işte stres yapmaktanolacağı varsa da olmayacak. Rabbim kimseyi evlat yokluğuyla imtihan etmesin, bekletmeden versin hepmize de inşallah
Canım senin yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm cumartesi günü bende aynı şeyleri yasadim bu ay o kadar unitliydim ki anlatamam her ay uzuluyordum ama bu ay kadar degildi inan iki gündür aklima geldikce ağliyorum bir buçuk yillik evliyim çok istiyoruz ama olmuyor . Rabbim inşallah hepimize en kisa zamanda nasip etsin sağlıklı bebislerHiç bu kadar yıkıldığımı hissetmemiştim hâlâ şoktayım regl olduğuma inanmak istemiyorumgeldi kuzum geldi gördüm istemeden de olsa inşaallah bakalım önümüzdeki maçlara bakcaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?