- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.221
Bulantı gecti yanmaya döndü o da bitti çok şükür :) darısı başınızason 8 gün bebisi görmeme
Evet tatlm yaa ne zaman geleceği de belli olmayınca böyle okdu malesef. İnşaallah bu ay olur dediğin gibi canm benm sağol. Belki haftaya kesin dönüş yapabilirmiş tam belli değil ama bakalım gelsin doktora da başlarız inşaallah hayırlısıyla..
Kaybedecegini öğrendiğin gün tekmelemesinden iyidirben buradayım ama gideceğim der gibi pıt pıt aglaya aglaya uyumustum tekmelemesin artık diye neyse Allah bir daha yaşatmasın öyle acılar ne diyorduk evet cinsiyetini öğreneceğiz yaşasın :)
Canım senin yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm cumartesi günü bende aynı şeyleri yasadim bu ay o kadar unitliydim ki anlatamam her ay uzuluyordum ama bu ay kadar degildi inan iki gündür aklima geldikce ağliyorum bir buçuk yillik evliyim çok istiyoruz ama olmuyor . Rabbim inşallah hepimize en kisa zamanda nasip etsin sağlıklı bebisler
Aynen kuzum ben cuma gunleri onu izliyorum bizimki cildiriyo banane carsamba ertugrul persembe vadiyi cekiyom onun yuzunden kara ekmekte bizim burda cekiliyo ya!...bana yakin geliyo dizi ilk gunden bi turlu rastlayamadim basroldeki kizaAy manyak o yaa bizi de ona bağlamasınlar yaani fena olur sonra dimi
Ay deli yaaaHeeee onu mu sordun yaa ben hiç ama hiç hissetmedim canm
Hayirrlisi neyse o olsun canim Rabbim sknti sizi vermesin...dua ediyoruz...Allah yardimciniz olsun...her gün kötüye gidiyo cano hergün bi organının iflas ettini söylüyolar hazırlıklı olun habere diyolarmış
Kadin durup dururken kissss kaynananaaa diyo bi de herseye atari var ya manyak ya...izlerken kotu anne profilini unutuyorum:))))ayy bzd eşim diyoki sende böyle desene demiyon diye kaybediyon diyo diyenler daha kıymetli oluyo
Iyiyim ama vicdan azabim var!...spor yapicaktim bi bi saat uyuyayim dedim...alarmi kurdum ama onuda kapatmisim hatrlamyorum...2saat olmus offf neyse artik gecti bugunKızlarrr herkese iyi akşamlar. Masallah bu gün yoğun bi muhabbet olmus. Valla okuyamadımherkes iyi mi nasılsınz bakam
Bir günlük tatil olsun ttlm. Her gün yaptığına bi beşer dakika ekler açığı kapatrsınIyiyim ama vicdan azabim var!...spor yapicaktim bi bi saat uyuyayim dedim...alarmi kurdum ama onuda kapatmisim hatrlamyorum...2saat olmus offf neyse artik gecti bugun
Oyle yaparim artik...ayy ya canim oyle bunaldim ki...kimseye de diyemiyorum...Bir günlük tatil olsun ttlm. Her gün yaptığına bi beşer dakika ekler açığı kapatrsın
Ahh ne denilirki.. Bilinmiyo ki bu durumda... Rabbim kolaylik ihsan etsin gulum hic kolay degil.. Suan bulundun durum gulsen sanki guluslerin batiyo..her gün yeni bişey çıkarıyolar bi gün tansiyonu düştü bi gün zature başladı bigün böbreği fln 1-2 güne alırsınız haberi diyip duruyolar bzd çok etkilendik ondan bişey canım istemiyoki
Kizzz senn ogren cnsiyetii ver adresii aninda yollayimm ben sana minicik minicik orguler... Hirkasi yelegi sapkasi patigi.... Yigenimize gydrr tyzesi deglmiyizz yshuuInsanin elinden birseylerin çıkması güzel oluyor ya seviyorum ben uğraşayim edeyim bakayım cinsiyeti belli olsun yaparim birşeyler
Esimde bişey yok canim bende de sadece yumurtam geç olgunlasiyor onun içinde klomen kullandim üç ay olmadi geçen ayda igne verdi doktor onu kullandim. Bugün doktora gittik iki ay ignenin etkisi devam eder kendi haline birakalim dedi iki ay deneyin sonra olmazsa aşılama yapalim dedi. iki ay bekliycez bakalım canımBurda zaten herkes birbirinden bişeyler buluyo canm benm. Napalım rabbimin vereceği günü beklicez başka yapacak bişeyimiz yok dua etmekten başkabi sorun varmı ki sizde tatlm
Aynen kuzum ben cuma gunleri onu izliyorum bizimki cildiriyo banane carsamba ertugrul persembe vadiyi cekiyom onun yuzunden kara ekmekte bizim burda cekiliyo ya!...bana yakin geliyo dizi ilk gunden bi turlu rastlayamadim basroldeki kiza
Ay deli yaaaben her ay hissedyodum adete yakin elimi karnima koyup dua ediyodum bu 2 aydir tik yok
Iyiyim ama vicdan azabim var!...spor yapicaktim bi bi saat uyuyayim dedim...alarmi kurdum ama onuda kapatmisim hatrlamyorum...2saat olmus offf neyse artik gecti bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?