Gebe kalamayanlar buraya.....

Bulantı gecti yanmaya döndü o da bitti çok şükür :) darısı başınıza son 8 gün bebisi görmeme

yanmayı nasıl geçirdin canım ya tuhaf bişey valla bazen ikisi birden denk geliyo mahvediyo bulantı akşamları oluyo artık inşallah biter gider :) hadi bakalım allahım sağlıklısını hayırlısı kılsın yeterki içinden ne geçiyo ?

inşallah canım

canım gözlerim doldu valla çok zordur tahmni edebiliyorum

Burda zaten herkes birbirinden bişeyler buluyo canm benm. Napalım rabbimin vereceği günü beklicez başka yapacak bişeyimiz yok dua etmekten başka bi sorun varmı ki sizde tatlm

Bugun doktara gittim benim doktor istifa etmis ozelde calisacakmis bende de sans olsa zaten bir kac ay doktora gitmiycem esimede keciboynuzu kuru yaptircam kendimde sogan kuru yapicam.zaten bu ayda umudum yok tam yumurtlama doneminde esimle aramiz bozuldu.daha 8 gun var bata ama sanki adet olucam alt kasik agrim var hayirlisi artik

Ay manyak o yaa bizi de ona bağlamasınlar yaani fena olur sonra dimi
Aynen kuzum ben cuma gunleri onu izliyorum bizimki cildiriyo banane carsamba ertugrul persembe vadiyi cekiyom onun yuzunden kara ekmekte bizim burda cekiliyo ya!...bana yakin geliyo dizi ilk gunden bi turlu rastlayamadim basroldeki kiza

Kızlarrr herkese iyi akşamlar. Masallah bu gün yoğun bi muhabbet olmus. Valla okuyamadım herkes iyi mi nasılsınz bakam
Iyiyim ama vicdan azabim var!...spor yapicaktim bi bi saat uyuyayim dedim...alarmi kurdum ama onuda kapatmisim hatrlamyorum...2saat olmus offf neyse artik gecti bugun

her gün yeni bişey çıkarıyolar bi gün tansiyonu düştü bi gün zature başladı bigün böbreği fln 1-2 güne alırsınız haberi diyip duruyolar bzd çok etkilendik ondan bişey canım istemiyoki
Ahh ne denilirki.. Bilinmiyo ki bu durumda... Rabbim kolaylik ihsan etsin gulum hic kolay degil.. Suan bulundun durum gulsen sanki guluslerin batiyo..

Insanin elinden birseylerin çıkması güzel oluyor ya seviyorum ben uğraşayim edeyim bakayım cinsiyeti belli olsun yaparim birşeyler
Kizzz senn ogren cnsiyetii ver adresii aninda yollayimm ben sana minicik minicik orguler... Hirkasi yelegi sapkasi patigi.... Yigenimize gydrr tyzesi deglmiyizz yshuu

Burda zaten herkes birbirinden bişeyler buluyo canm benm. Napalım rabbimin vereceği günü beklicez başka yapacak bişeyimiz yok dua etmekten başka bi sorun varmı ki sizde tatlm
Esimde bişey yok canim bende de sadece yumurtam geç olgunlasiyor onun içinde klomen kullandim üç ay olmadi geçen ayda igne verdi doktor onu kullandim. Bugün doktora gittik iki ay ignenin etkisi devam eder kendi haline birakalim dedi iki ay deneyin sonra olmazsa aşılama yapalim dedi. iki ay bekliycez bakalım canım

Aynen kuzum ben cuma gunleri onu izliyorum bizimki cildiriyo banane carsamba ertugrul persembe vadiyi cekiyom onun yuzunden kara ekmekte bizim burda cekiliyo ya!...bana yakin geliyo dizi ilk gunden bi turlu rastlayamadim basroldeki kiza

Ayy allah seni yaa deli bende geçen gün bizim sevgi yolu var orda gezerken bitane oyuncu vardı millet foto çekiliyodu kitap tanıtımı mı ne yapıyodu :)) Ay bide ben bi gün çalışırken işten çıktım aşağı inmek için asansörü bekliyodum bizim üst katta radyoydu asansörün kapısı bi açıldı radyocu adam vardı ana bi baktım bide karşımda çelik bi an şok oldum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…