Gebe kalamayanlar buraya.....

Anladım canm rabbim daha fazla bekletmesin inşaallah. Benm de yumurtalarım geç çatlıyomuş bide pko var o zorluyo işte bakalım bekliyoruz uzun zaman alıyomuş bu kist ama hayırlısı olsun ne diyim O biliyo vereceği zamanı..

Oyle yaparim artik...ayy ya canim oyle bunaldim ki...kimseye de diyemiyorum...
Mevsim geçişinin etkisi var cnm. Üzerine sıkıntılar da gelince çekilmez oluyo gerçekten. Mesela bu gün 8 saat ders nöbet cok yoruldum. Üzerine eve gelip salonu baştan aşagı değiştırdim. Hala bu mantıksz hareketimi ve bunun verdiği yorgunluğu sorguluyorum

Eminmisin celik olduguna bu siralrda surekli kadin kiligina giriyoda:)))sislide yanimdan polatin kizkardesi gecti bizimkine msaj attim gelecek bolumu sor diyo

Canim sen ne isinde calisiyosun?benim mevsimsel degil bizimki aradi durup dururken aradi tup bebek hastanelerini arastr internetten....ben cocuk fikrine ara vermisken sinir etti hayir ben yaptirmicam dedim o da o zaman 20 yil bekle dedi...ayyyyy

Eminmisin celik olduguna bu siralrda surekli kadin kiligina giriyoda:)))sislide yanimdan polatin kizkardesi gecti bizimkine msaj attim gelecek bolumu sor diyo

allah iyiliğini versin yaa deli mi ne koptum o da iyiymiş evet kız eminim tabi hatta patronum da vardı yanımda o asansörü tutuyodu ömer köroğlu da yukardan bağırıyo asansörü bırakır mısınız diye patronum bırakınca onlar yukardan bindiler bizim katta da durunca bende kapıyı kilitleyip koştum bi açıldı kapı karşımızdaydı hatta patronla baktık birbirimize güldük :)) yani oda yanılıyo olamaz sanırım çikindi kız beyazlamış saçları hep :))

Aynen canım demek ki vakti saati var inşallah fazla bekletmeden gelirler

Gecti kuzum yoookk yaaa!...yarin acisini cikaririm artik...dun gece kacamak yaptim zaten tatli yemeye cikartti disari...haftalik odulum tamam

Ay bana her gün ödül var her gece ne bulursam yiyorum dondurma tatlı cips kola çikolata ama hâlâ 40 kiloyum inşaallah bi 45 falan olurum

O degil de birakmicaktiniz o asansoru

Ay bana her gün ödül var her gece ne bulursam yiyorum dondurma tatlı cips kola çikolata ama hâlâ 40 kiloyum inşaallah bi 45 falan olurum
Canim senin sagligina etki etmiyosa alma kilo ama abur cubur cok yeme...ben kolay kolay cipa yemem de tatliya dayanaiyorum hamur tatlilari degil ama cikolatali sutlu tatlilar...

Ayyyy bugun canim ne kadar tursu cekti yaaaa ama her tursudan degil bizim orda fasulye tursusunu misir unuyla karistirip kizartirlar boyle borek gibi ondan istedim offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…