- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.241
Esimde bişey yok canim bende de sadece yumurtam geç olgunlasiyor onun içinde klomen kullandim üç ay olmadi geçen ayda igne verdi doktor onu kullandim. Bugün doktora gittik iki ay ignenin etkisi devam eder kendi haline birakalim dedi iki ay deneyin sonra olmazsa aşılama yapalim dedi. iki ay bekliycez bakalım canım
Mevsim geçişinin etkisi var cnm. Üzerine sıkıntılar da gelince çekilmez oluyo gerçekten. Mesela bu gün 8 saat ders nöbet cok yoruldum. Üzerine eve gelip salonu baştan aşagı değiştırdim. Hala bu mantıksz hareketimi ve bunun verdiği yorgunluğu sorguluyorumOyle yaparim artik...ayy ya canim oyle bunaldim ki...kimseye de diyemiyorum...
Eminmisin celik olduguna bu siralrda surekli kadin kiligina giriyoda:)))sislide yanimdan polatin kizkardesi gecti bizimkine msaj attim gelecek bolumu sor diyoAyy allah seni yaa delibende geçen gün bizim sevgi yolu var orda gezerken bitane oyuncu vardı millet foto çekiliyodu kitap tanıtımı mı ne yapıyodu :)) Ay bide ben bi gün çalışırken işten çıktım aşağı inmek için asansörü bekliyodum bizim üst katta radyoydu asansörün kapısı bi açıldı radyocu adam vardı ana bi baktım bide karşımda çelik bi an şok oldum :))
Canim sen ne isinde calisiyosun?benim mevsimsel degil bizimki aradi durup dururken aradi tup bebek hastanelerini arastr internetten....ben cocuk fikrine ara vermisken sinir etti hayir ben yaptirmicam dedim o da o zaman 20 yil bekle dedi...ayyyyyMevsim geçişinin etkisi var cnm. Üzerine sıkıntılar da gelince çekilmez oluyo gerçekten. Mesela bu gün 8 saat ders nöbet cok yoruldum. Üzerine eve gelip salonu baştan aşagı değiştırdim. Hala bu mantıksz hareketimi ve bunun verdiği yorgunluğu sorguluyorum
15nisan sanirimKıyamam senin ne zaman bat kız
Gecti kuzum yoookk yaaa!...yarin acisini cikaririm artik...dun gece kacamak yaptim zaten tatli yemeye cikartti disari...haftalik odulum tamamtembel uykucu seniiiii kalk kalk kalk hadi hulahop çevircez
Eminmisin celik olduguna bu siralrda surekli kadin kiligina giriyoda:)))sislide yanimdan polatin kizkardesi gecti bizimkine msaj attim gelecek bolumu sor diyo
Canim sen ne isinde calisiyosun?benim mevsimsel degil bizimki aradi durup dururken aradi tup bebek hastanelerini arastr internetten....ben cocuk fikrine ara vermisken sinir etti hayir ben yaptirmicam dedim o da o zaman 20 yil bekle dedi...ayyyyy
Aynen canım demek ki vakti saati var inşallah fazla bekletmeden gelirlerAnladım canm rabbim daha fazla bekletmesin inşaallah. Benm de yumurtalarım geç çatlıyomuş bide pko var o zorluyo işte bakalım bekliyoruz uzun zaman alıyomuş bu kist ama hayırlısı olsun ne diyim O biliyo vereceği zamanı..
Gecti kuzum yoookk yaaa!...yarin acisini cikaririm artik...dun gece kacamak yaptim zaten tatli yemeye cikartti disari...haftalik odulum tamam
Aynen canım demek ki vakti saati var inşallah fazla bekletmeden gelirler
O degil de birakmicaktiniz o asansoruallah iyiliğini versin yaa deli mi ne koptum o da iyiymişevet kız eminim tabi hatta patronum da vardı yanımda o asansörü tutuyodu ömer köroğlu da yukardan bağırıyo asansörü bırakır mısınız diye patronum bırakınca onlar yukardan bindiler bizim katta da durunca bende kapıyı kilitleyip koştum bi açıldı kapı karşımızdaydı hatta patronla baktık birbirimize güldük :)) yani oda yanılıyo olamaz sanırım çikindi kız beyazlamış saçları hep :))
Canim senin sagligina etki etmiyosa alma kilo ama abur cubur cok yeme...ben kolay kolay cipa yemem de tatliya dayanaiyorum hamur tatlilari degil ama cikolatali sutlu tatlilar...Ay bana her gün ödül var her gece ne bulursam yiyorum dondurma tatlı cips kola çikolata ama hâlâ 40 kiloyum inşaallah bi 45 falan olurum
Sorma bizimkide basladi tup bebek gaz bebek diyeAllah allah o nerden çıkmış zırt diye :-S
Insallah hayirlisi canim beraber insallah...Inşaallah gelmez bebiş vardır yaa
Ayyyy bugun canim ne kadar tursu cekti yaaaa ama her tursudan degil bizim orda fasulye tursusunu misir unuyla karistirip kizartirlar boyle borek gibi ondan istedim offfAy bana her gün ödül var her gece ne bulursam yiyorum dondurma tatlı cips kola çikolata ama hâlâ 40 kiloyum inşaallah bi 45 falan olurum
O degil de birakmicaktiniz o asansoru
Ayyyy bugun canim ne kadar tursu cekti yaaaa ama her tursudan degil bizim orda fasulye tursusunu misir unuyla karistirip kizartirlar boyle borek gibi ondan istedim offf
Insallah hayirlisi canim beraber insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?