- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.261
Pefffff artist kaprisi...ne acelesi varmis soyunup celloyla poz mu vermeye gidiyodu!....Hee tabi yetişeceği yer vardı çelik beyin beklettik kusurumuza bakmasın artkbas bas bağırıyodu kızım nası bırakmayım :))
Bi dahaki hafta sonu gidicem annecim yapar bana...telefonda diyorum canim cekti diye kizim bisey mi var diyo?anacim diyecem o olay olali daha bi kac gun oluyo simdiden asermem heralde diyecem sustum yok yeni gecti adet dedim...Aa ne tuhaf ilk defa duydum :)) bizde vardı fasulye turşusu kız anama verdik
Canim senin sagligina etki etmiyosa alma kilo ama abur cubur cok yeme...ben kolay kolay cipa yemem de tatliya dayanaiyorum hamur tatlilari degil ama cikolatali sutlu tatlilar...
Sigara varmi sende?napsin kiz ustune titriyoBende yaa sütlü tatlılara bayılıyoruumevet kv de kızıyo çok yeme zararlı diye yarın öbürgün hamile kaldığında kola yok evde sigara içmek yok yatak odasında telefon asla yok baştan söyliim diyo zannedersin onun bebeği
Ben varimSelam kizlar kimse yokmu
Nasilsin tatlim gorusmeyeliBen varim
A.s canimSelamun aleykum kizlarrrr
Iyi canim cok sukur...takiliyom buralarda...sen napiyosun?Nasilsin tatlim gorusmeyeli
Bi dahaki hafta sonu gidicem annecim yapar bana...telefonda diyorum canim cekti diye kizim bisey mi var diyo?anacim diyecem o olay olali daha bi kac gun oluyo simdiden asermem heralde diyecem sustum yok yeni gecti adet dedim...
Sinir oluyorum o bakislara imali cumlelere!...ha olmuyo napacan dicem tobe tobe?sanki biz nasil yapildigini bilmiyoz!...Deli yaabana annem değil de yengem çok yapıyo canm şunu istedi desem hemen bişey mi var, var mı bişey diyip duruyo sinir oluyorum. Ben kimseye söylemiyorum henüz erken istemiyorum falan diye geçiştiriyorum tedaviyi falan bilmiyolar
hani o bekarken pko olduğunu biliyodu o yüzden bakışları hep sen mi istemiyon yoksa olmuyo mu yönünde..
Dondurma yedim yaninca ki çok sürmüyor yanma korkma :))) rüyamda hep kız gördüm Defne diye sevdim ama bakalım ya kısmet :)yanmayı nasıl geçirdin canım ya tuhaf bişey valla bazen ikisi birden denk geliyo mahvediyo bulantı akşamları oluyo artık inşallah biter gider :) hadi bakalım allahım sağlıklısını hayırlısı kılsın yeterki içinden ne geçiyo ?
Ahh canim napayım surunuyorum resmen mide rahatsizliklarindan banyodan cikmaz oldum felaket bisey bu yaa hayatimda boyle rahatsizlik cekmedim cook zor gunler geçiriyorum canim cook zorIyi canim cok sukur...takiliyom buralarda...sen napiyosun?
Dun aksam tatli yerken dedim...askim buraya gobisimde bebisimle de gelcez dimi dedim o da yazik gelicez insallaha balim nreye istersen dedi ask ask ask yaaaDeli yaabana annem değil de yengem çok yapıyo canm şunu istedi desem hemen bişey mi var, var mı bişey diyip duruyo sinir oluyorum. Ben kimseye söylemiyorum henüz erken istemiyorum falan diye geçiştiriyorum tedaviyi falan bilmiyolar
hani o bekarken pko olduğunu biliyodu o yüzden bakışları hep sen mi istemiyon yoksa olmuyo mu yönünde..
Naber canim nasilsinnA.s canim
Gecemedi mi hala???allah allah kac hafta oldu.. sen dikkat et canim beslenmene...ayrica da sikayet yok bebis iyi olsun daAhh canim napayım surunuyorum resmen mide rahatsizliklarindan banyodan cikmaz oldum felaket bisey bu yaa hayatimda boyle rahatsizlik cekmedim cook zor gunler geçiriyorum canim cook zor
Gecmis olsun canim ama en azindan mide bulantisi cocugun saglikli olduguna isaretmisbunu duymak bence biraz daha iyi gelebilir sanaAhh canim napayım surunuyorum resmen mide rahatsizliklarindan banyodan cikmaz oldum felaket bisey bu yaa hayatimda boyle rahatsizlik cekmedim cook zor gunler geçiriyorum canim cook zor
Canim cok sukur bebis iyi de benide mahvediyoGecemedi mi hala???allah allah kac hafta oldu.. sen dikkat et canim beslenmene...ayrica da sikayet yok bebis iyi olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?