- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.281
Öyle yavrum hamile kaldığımi öğrendiğim gün göğüs acisi başladı mesela öncesinde neyi hamilelige yorsan yanilirsin adetle bir fark yok çünküAlla alla!...
Sorma bizimkide basladi tup bebek gaz bebek diyeama bizde bi sorun yok ne onda ne bende!..sadece kilo var...onuda vermeye calisiyorum sabirrrr sabirrr ya!...
Ahh canim coook sagol haklisin ama hayatim kabusa döndü kimsem yok yanimda esimden başka aile akraba kimse yok kafayi yiyecem yakindaGecmis olsun canim ama en azindan mide bulantisi cocugun saglikli olduguna isaretmisbunu duymak bence biraz daha iyi gelebilir sana
Pefffff artist kaprisi...ne acelesi varmis soyunup celloyla poz mu vermeye gidiyodu!....
Benimkine küçülnce de geri gönderirimKizzz senn ogren cnsiyetii ver adresii aninda yollayimm ben sana minicik minicik orguler... Hirkasi yelegi sapkasi patigi.... Yigenimize gydrr tyzesi deglmiyizz yshuu
Yok artik hic biseyi yormuyorum ateste olcmuyorum canim stres yapiyo bende...simdi ara ara batmalar var hatta afedersin asagi vuruyo sancisi...ama adet olacam diye dusunuyorumÖyle yavrum hamile kaldığımi öğrendiğim gün göğüs acisi başladı mesela öncesinde neyi hamilelige yorsan yanilirsin adetle bir fark yok çünkü
Insallah sifa olur...skma canini...kolaylikla atlatirsin insallah....Canim cok sukur bebis iyi de benide mahvediyogecmedi gitti inan bana hic ama hic saglikli beslenemiyorm doktorumu aradim dahiliye doktoruna gorun diyo yarinda gecmezse carsamba gidecem doktora yine
Sigara varmi sende?napsin kiz ustune titriyo
Benimkide oyle akisina birakiyo da arada gekiyo ay başisi!...Benmki hiç sorun etmiyo yaa sorun etmeyip üstüne düşmeyince haldır haldır sarılamıyoruz bu işe. Yani deli gibi gidelim tedavimizi olalım hızlı hareket edelim bitirelim bu işi ne varsa yapalım her yolu deneyelim falan öyle bi durum yok bizde. Bide daha mühim şeyler var o yüzden odaklanamıyoruz malesefçalışayım diyorum bari hem katkım olur hem de sıkılmam evde falan ona da olmaz diyo bilmiyorum yani nolcak böyle
Benimde iciyo uste hemde evde!...hamile kalinca yollicam balkona!...Yok kız allahım korusun hiç içmedim eşim içiyo iğrenç yaaa ben tıkanıyorum bide baş ağrısı yapıyo nefes de alamıyorum astım başlangıcı vardı bikaç yıl önce
Aminn canim yaa insallahh oturup agliyorm yapacak hicbiseyim yok cunkuInsallah sifa olur...skma canini...kolaylikla atlatirsin insallah....
Onu da düşünme herşeyi adete de yorma oluruna birak sadece ben kendimi sadece kilo vermeye odaklamistim meselaYok artik hic biseyi yormuyorum ateste olcmuyorum canim stres yapiyo bende...simdi ara ara batmalar var hatta afedersin asagi vuruyo sancisi...ama adet olacam diye dusunuyorum
Ne agliyon kizzz aaaa?cik disari temiz hava al...bulanti gecirecek biseyler ye...kendini de harab etme!...Aminn canim yaa insallahh oturup agliyorm yapacak hicbiseyim yok cunku
Kizlar cok moralim bozuk dokunsaniz agliycam esimi ise gtmeden 1 saat erken kaldrcam yumurtlama gunum 2 gun sonra beyeefendi kaklmam uyandrma beni dio hastaneye gidilcek hep ben tek basima yapcam sanki cocugu insan der dimi bende bi gideyim ne yapilcaksa yapim yok. Keçiboynuzu ic diom hep nazli lafta istio ama hic ugrasmadan olmuo iste bunu kabul etmio abartiomusum kizio bana napcam allah m yardım et bana
yarın olsun madem ha deyince yumurtlama olmaz olsa da bir gün ömrü var onu gectim iki gün önce bile ilişki olmus olsa sperm var icerideKizlar napim ben sizce bi akil verin
Sinir oluyorum o bakislara imali cumlelere!...ha olmuyo napacan dicem tobe tobe?sanki biz nasil yapildigini bilmiyoz!...
Nap biliuomusun?o umursamiyosa birak!..Aynisi benim basimdaydi spermiyogram vermiyodu onemli gunler umurunda degildi yumurylama zamanindan sonra geliyodu yanima...oyle uzuluyodum ki donup agliyodum...bi de inatci bizimki...bende dusunmuyorum o zaman dedim o moda girdim sonra cocuklari gordukce laf soyluyodu orali olmuyodum hatta dedim ben gidiyorum eczaneden igne alicam korunucam artik dedim sonra dustu pesime...simdi de oyle kafama takmiyorum...aradi dedi herkes soruyo artik tup bebek yaptiralim bend eistemiyorm tup bebek 2mizde normaliz soranlara yapistir cevabi dedimKizlar napim ben sizce bi akil verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?