Gebe kalamayanlar buraya.....

Sorma bizimkide basladi tup bebek gaz bebek diyeama bizde bi sorun yok ne onda ne bende!..sadece kilo var...onuda vermeye calisiyorum sabirrrr sabirrr ya!...

Benmki hiç sorun etmiyo yaa sorun etmeyip üstüne düşmeyince haldır haldır sarılamıyoruz bu işe. Yani deli gibi gidelim tedavimizi olalım hızlı hareket edelim bitirelim bu işi ne varsa yapalım her yolu deneyelim falan öyle bi durum yok bizde. Bide daha mühim şeyler var o yüzden odaklanamıyoruz malesef çalışayım diyorum bari hem katkım olur hem de sıkılmam evde falan ona da olmaz diyo bilmiyorum yani nolcak böyle

Öyle yavrum hamile kaldığımi öğrendiğim gün göğüs acisi başladı mesela öncesinde neyi hamilelige yorsan yanilirsin adetle bir fark yok çünkü
Yok artik hic biseyi yormuyorum ateste olcmuyorum canim stres yapiyo bende...simdi ara ara batmalar var hatta afedersin asagi vuruyo sancisi...ama adet olacam diye dusunuyorum

Canim cok sukur bebis iyi de benide mahvediyo gecmedi gitti inan bana hic ama hic saglikli beslenemiyorm doktorumu aradim dahiliye doktoruna gorun diyo yarinda gecmezse carsamba gidecem doktora yine
Insallah sifa olur...skma canini...kolaylikla atlatirsin insallah....

Benimkide oyle akisina birakiyo da arada gekiyo ay başisi!...

Yok artik hic biseyi yormuyorum ateste olcmuyorum canim stres yapiyo bende...simdi ara ara batmalar var hatta afedersin asagi vuruyo sancisi...ama adet olacam diye dusunuyorum
Onu da düşünme herşeyi adete de yorma oluruna birak sadece ben kendimi sadece kilo vermeye odaklamistim mesela

Sinir oluyorum o bakislara imali cumlelere!...ha olmuyo napacan dicem tobe tobe?sanki biz nasil yapildigini bilmiyoz!...

Ay bide geçen de ablam hamileydi ya o zaman dedi ki ablamın eşi için attığını tutturuyo ben şok oldum hani siz beceremiyonuz yada senin kocanın kaliteli değil bişey olduğu yok der gibi çok ama çok kötü hissettim kendimi kırıldım gücendim. Onun da oğlu nişanlı eylük gibi düğünü olcak artk bebekle ilgili bişey sorduğunda bende sen oğlunu bi an önce evlendir de gelinin yapsın hemen ben istemiyorum daha diyorum!

bebeem canım eşin için nohut kürü yaptığını yazmışsın. bu kaynatıp suyu içilen nohuttan mı yaptın onu merak ettim. benim eşim de varikoselden ameliyat olmuş onun için keçiboynuzu yapıyorum bide nohut duydum. senin başka tavsiye edebileceğin bişey var mı?

Kizlar napim ben sizce bi akil verin
Nap biliuomusun?o umursamiyosa birak!..Aynisi benim basimdaydi spermiyogram vermiyodu onemli gunler umurunda degildi yumurylama zamanindan sonra geliyodu yanima...oyle uzuluyodum ki donup agliyodum...bi de inatci bizimki...bende dusunmuyorum o zaman dedim o moda girdim sonra cocuklari gordukce laf soyluyodu orali olmuyodum hatta dedim ben gidiyorum eczaneden igne alicam korunucam artik dedim sonra dustu pesime...simdi de oyle kafama takmiyorum...aradi dedi herkes soruyo artik tup bebek yaptiralim bend eistemiyorm tup bebek 2mizde normaliz soranlara yapistir cevabi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…