Gebe kalamayanlar buraya.....

Ne agliyon kizzz aaaa?cik disari temiz hava al...bulanti gecirecek biseyler ye...kendini de harab etme!...
Her günüm oyle geciyo canim disari ciksamda ayni hic faydasi yok sadece bulanti degilki midemde alevler yaniyo sanki her yutkundugumda ne acilar cekiyorm bi bilsen Rabbim kimseye boylesini yasatmasin cok zor Allah yardimcim olsun diye dua etmekten baska bisey gelmiyo elden

ayy canım bu sayfaya ne zaman bişey yazsam hemen imdadıma yetişiyosun Allahım senden razı olsun hemen bebiş versin inşallahhhh. çok teşekkür ederim rahatlatıyosun beni. doktor gidiyorum çarşambaya inşallah sonucu yazıcam burdan :)

Aaaa o nasil seymis o?ayip etmis...moral vericegi yerde!...

Horul horul uyuo ben burda aglim zor tutuom kendimi istiyorum dio ama hic bi caba sarfetmio kendi hobileri olunca hic vazgecmemezlik yapmio 6 aydir olmuodu ben hemen giitim doktora insan bi gelir bende gozukeyim der ama yok gecen sene dis gebelik gecirmistim bi sorun olsa bende zaten hamile kalmazdin demek istio onun mantiginda yani simdi 9 aydir normal yolla deniyorz olmuo sen ne kadardik korunmuosun canim en sonunda bende pes etcem dicem korunalim artik

Ben 2 yillik evliyim 1 yilir korunmuyoz yani surda 3 ay sonra 1 yil olucak...pes etme ama pes ermis gibi yap esineo zaman bak nasil cocuk diyo...ben simdi biraktim akisina...yaz sonuna kadar beklicem bakalim o zaman noluyo?

canım bak ne dicem ibrahim saraçoğlu çocuk sahibi olmak isteyipte olmayanlar vücudunu toksinlerden ağır metallerden arındırsın diyo. bunun için lahana kürü var onu uygulasanıza. soğan kürünü de dene. adam 2009 da açıklamış soğan kürünü 2010 da nüfus patlaması olmuş Türkiyede :)

Işte benmde kv öyle diyo bende diyom o pis şeyi içtiğinde dişlerini fırçalamadan dahi alamazsın bebeğimi :))
Ahahaha bende galoş eldiven onluk giydiriim cunku bizimki cok iciyo ve 14 yasinda baslamis 16yildir o cigerle maaaffff diyorum bak kamu spotundaki gibi senin cigerler zift gibi diyom onlar yalan korkutmak icin yapiyolar saf karim benim diyo ama bi nefes alisi var firtina esiyo icinde haberi yok

Kıyamam san ben yaa naptım kuzum sanki ama işine yarar bişey yapabilmişsem ne mutlu bana senden razı olsun Rabbim ne demek yaz tabi inşaallah herşeyin normal çıkar beklicem tatlım

Ben 2 yillik evliyim 1 yilir korunmuyoz yani surda 3 ay sonra 1 yil olucak...pes etme ama pes ermis gibi yap esineo zaman bak nasil cocuk diyo...ben simdi biraktim akisina...yaz sonuna kadar beklicem bakalim o zaman noluyo?

Aynen canım senle ayni durumdayiz
Bende 2 bucuk senelik evliyim 3 ay sonra tam 1 sene olacak korunmayi birakali. 1 sene dolunca mecbur gelir heralde

Aynen canım senle ayni durumdayiz
Bende 2 bucuk senelik evliyim 3 ay sonra tam 1 sene olacak korunmayi birakali. 1 sene dolunca mecbur gelir heralde
Birak gelcek mi diye dusunme?niye olmuyo derse kakarsin kafasina gelmedin sarilarak cocuk olmuyo dersin ben oyle demistim

:))))) senn kı abartı cnmmm

Mrblar ben yeni üye oldum hamile kalamayanlardanim :)

Nohutun kürünü yapmadım tatlım keçiboynuzu kürü yaptim bi de netten arastirdim ne iyi gelir diye et yemeği nohut muz ve bunun gibi şeyler pisirdim genelde her gün bir muz bir kaşık kür ile baktım sayi yükseldi bende kürü iki kaşığa cikardim ise yaradi şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…