- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.301
Her günüm oyle geciyo canim disari ciksamda ayni hic faydasi yok sadece bulanti degilki midemde alevler yaniyo sanki her yutkundugumda ne acilar cekiyorm bi bilsen Rabbim kimseye boylesini yasatmasin cok zor Allah yardimcim olsun diye dua etmekten baska bisey gelmiyo eldenNe agliyon kizzz aaaa?cik disari temiz hava al...bulanti gecirecek biseyler ye...kendini de harab etme!...
ayy canım bu sayfaya ne zaman bişey yazsam hemen imdadıma yetişiyosun Allahım senden razı olsun hemen bebiş versin inşallahhhh. çok teşekkür ederim rahatlatıyosun beni. doktor gidiyorum çarşambaya inşallah sonucu yazıcam burdan :)Amiiiiin amin inşaallah kuzum. Çok sıkıyosun sende kendini yapma böyle umarım çıkmaz bişey. Kendine bi uğraş falan bul kafanı meşgul edecek şeyler. Allahım en kısa zamanda nasip eder inşaallah hepimize..
Aaaa o nasil seymis o?ayip etmis...moral vericegi yerde!...Ay bide geçen de ablam hamileydi ya o zaman dedi ki ablamın eşi için attığını tutturuyo ben şok oldum hani siz beceremiyonuz yada senin kocanın kaliteli değil bişey olduğu yok der gibi çok ama çok kötü hissettim kendimi kırıldım gücendim. Onun da oğlu nişanlı eylük gibi düğünü olcak artk bebekle ilgili bişey sorduğunda bende sen oğlunu bi an önce evlendir de gelinin yapsın hemen ben istemiyorum daha diyorum!
Dun aksam tatli yerken dedim...askim buraya gobisimde bebisimle de gelcez dimi dedim o da yazik gelicez insallaha balim nreye istersen dedi ask ask ask yaaa
Bende bu aralar oyleyim iste kilo vermeye odaklandim 3 ayda 12 kilo versem iyidir!...bi de benimki arada sinirimi bozmasaOnu da düşünme herşeyi adete de yorma oluruna birak sadece ben kendimi sadece kilo vermeye odaklamistim mesela
Masssaaaallllaaah!. .ayrilik yuzunden oluyo bak masllahimi dedim bi deNe güzel kuzum allah daim etsin bize fena nazar değdi yaneyse bakalım gelsin de bi konuşcaz tabi
Nap biliuomusun?o umursamiyosa birak!..Aynisi benim basimdaydi spermiyogram vermiyodu onemli gunler umurunda degildi yumurylama zamanindan sonra geliyodu yanima...oyle uzuluyodum ki donup agliyodum...bi de inatci bizimki...bende dusunmuyorum o zaman dedim o moda girdim sonra cocuklari gordukce laf soyluyodu orali olmuyodum hatta dedim ben gidiyorum eczaneden igne alicam korunucam artik dedim sonra dustu pesime...simdi de oyle kafama takmiyorum...aradi dedi herkes soruyo artik tup bebek yaptiralim bend eistemiyorm tup bebek 2mizde normaliz soranlara yapistir cevabi dedim
Ben 2 yillik evliyim 1 yilir korunmuyoz yani surda 3 ay sonra 1 yil olucak...pes etme ama pes ermis gibi yap esineHorul horul uyuo ben burda aglim zor tutuom kendimi istiyorum dio ama hic bi caba sarfetmio kendi hobileri olunca hic vazgecmemezlik yapmio 6 aydir olmuodu ben hemen giitim doktora insan bi gelir bende gozukeyim der ama yok gecen sene dis gebelik gecirmistim bi sorun olsa bende zaten hamile kalmazdin demek istio onun mantiginda yani simdi 9 aydir normal yolla deniyorz olmuosen ne kadardik korunmuosun canim en sonunda bende pes etcem dicem korunalim artik
Benimde iciyo uste hemde evde!...hamile kalinca yollicam balkona!...
canım bak ne dicem ibrahim saraçoğlu çocuk sahibi olmak isteyipte olmayanlar vücudunu toksinlerden ağır metallerden arındırsın diyo. bunun için lahana kürü var onu uygulasanıza. soğan kürünü de dene. adam 2009 da açıklamış soğan kürünü 2010 da nüfus patlaması olmuş Türkiyede :)Horul horul uyuo ben burda aglim zor tutuom kendimi istiyorum dio ama hic bi caba sarfetmio kendi hobileri olunca hic vazgecmemezlik yapmio 6 aydir olmuodu ben hemen giitim doktora insan bi gelir bende gozukeyim der ama yok gecen sene dis gebelik gecirmistim bi sorun olsa bende zaten hamile kalmazdin demek istio onun mantiginda yani simdi 9 aydir normal yolla deniyorz olmuosen ne kadardik korunmuosun canim en sonunda bende pes etcem dicem korunalim artik
Ahahaha bende galoş eldiven onluk giydiriim cunku bizimki cok iciyo ve 14 yasinda baslamis 16yildir o cigerle maaaffff diyorum bak kamu spotundaki gibi senin cigerler zift gibi diyom onlar yalan korkutmak icin yapiyolar saf karim benim diyo ama bi nefes alisi var firtina esiyo icinde haberi yokIşte benmde kv öyle diyo bende diyom o pis şeyi içtiğinde dişlerini fırçalamadan dahi alamazsın bebeğimi :))
ayy canım bu sayfaya ne zaman bişey yazsam hemen imdadıma yetişiyosun Allahım senden razı olsun hemen bebiş versin inşallahhhh. çok teşekkür ederim rahatlatıyosun beni. doktor gidiyorum çarşambaya inşallah sonucu yazıcam burdan :)
Ben 2 yillik evliyim 1 yilir korunmuyoz yani surda 3 ay sonra 1 yil olucak...pes etme ama pes ermis gibi yap esineo zaman bak nasil cocuk diyo...ben simdi biraktim akisina...yaz sonuna kadar beklicem bakalim o zaman noluyo?
Birak gelcek mi diye dusunme?niye olmuyo derse kakarsin kafasina gelmedin sarilarak cocuk olmuyo dersin ben oyle demistimAynen canım senle ayni durumdayiz
Bende 2 bucuk senelik evliyim 3 ay sonra tam 1 sene olacak korunmayi birakali. 1 sene dolunca mecbur gelir heralde
:))))) senn kı abartı cnmmmAyy kız nası rahat etcen öylee ben mutfakta 2 tane bile bulaşık varken onları yıkamadan yemek yiyemiorum midem bulanıyo gece yatmadan önce hiçbir yeri toplamadan uyuyamam en sevdiğim aynı zamanda da üşendiğim de dişlerimi fırçalamak :) parfüm sıkar sabaha giyeceklerimi çamaşırıma kadar hazırlar çıkardıklarımı katlar dolap kapaklarını kapatır öyle uyurumdeli miyim neyim bilmiyorum yani nerdeyse ben gelip toplucam evini öyle bırakma sabaha çatkapı biri çıkar gelirse görürsün benm öyle bişey olduğunda direkt ben bi abdest alayım diyorum hemen tuvaleti yıkayıp çıkıyorum kalk kalk hadi
Aaaa o nasil seymis o?ayip etmis...moral vericegi yerde!...
Mrblar ben yeni üye oldum hamile kalamayanlardanim :)canım bak ne dicem ibrahim saraçoğlu çocuk sahibi olmak isteyipte olmayanlar vücudunu toksinlerden ağır metallerden arındırsın diyo. bunun için lahana kürü var onu uygulasanıza. soğan kürünü de dene. adam 2009 da açıklamış soğan kürünü 2010 da nüfus patlaması olmuş Türkiyede :)
Masssaaaallllaaah!. .ayrilik yuzunden oluyo bak masllahimi dedim bi dekoyim suraya boncugumuzu heeeeh tamamaaam
Çok zor bir durum ya Allahım tüm isteyenlere nasip etsinMrblar ben yeni üye oldum hamile kalamayanlardanim :)
Nohutun kürünü yapmadım tatlım keçiboynuzu kürü yaptim bi de netten arastirdim ne iyi gelir diye et yemeği nohut muz ve bunun gibi şeyler pisirdim genelde her gün bir muz bir kaşık kür ile baktım sayi yükseldi bende kürü iki kaşığa cikardim ise yaradi şükürbebeem canım eşin için nohut kürü yaptığını yazmışsın. bu kaynatıp suyu içilen nohuttan mı yaptın onu merak ettim. benim eşim de varikoselden ameliyat olmuş onun için keçiboynuzu yapıyorum bide nohut duydum. senin başka tavsiye edebileceğin bişey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?