- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.321
canım bak ne dicem ibrahim saraçoğlu çocuk sahibi olmak isteyipte olmayanlar vücudunu toksinlerden ağır metallerden arındırsın diyo. bunun için lahana kürü var onu uygulasanıza. soğan kürünü de dene. adam 2009 da açıklamış soğan kürünü 2010 da nüfus patlaması olmuş Türkiyede :)
Birak gelcek mi diye dusunme?niye olmuyo derse kakarsin kafasina gelmedin sarilarak cocuk olmuyo dersin ben oyle demistim
Onlar bozmazsa sinirleri olur mu hic bende de var bi tospaaBende bu aralar oyleyim iste kilo vermeye odaklandim 3 ayda 12 kilo versem iyidir!...bi de benimki arada sinirimi bozmasa
Ahahaha bende galoş eldiven onluk giydiriim cunku bizimki cok iciyo ve 14 yasinda baslamis 16yildir o cigerle maaaffff diyorum bak kamu spotundaki gibi senin cigerler zift gibi diyom onlar yalan korkutmak icin yapiyolar saf karim benim diyo ama bi nefes alisi var firtina esiyo icinde haberi yok
Canim bnde pko varya diyetisyen ozel diye verdi gunluk 35 dakika yuruyus de ben 29 dakika yapiyorum egzersiz atlama ziplama derken 1 saat oluyo...Onlar bozmazsa sinirleri olur mu hic bende de var bi tospaaeger sporla vereceksen o kadar kilo verilmiyor kuzum aklinda bulunsun kasa dönüştüğü icin yağlar kilo verdigin anlasilmiyor tartida
Mrblar herkese
Bizimki o nagmeyi her aksam soyluyo sonra ertesi gun paketle geziyo iste aksam gekirken de 1 paket daha aliyo.Ayy yeminle aynı benmki de öyle yaa çok itici diyorum bebek doğduğunda inanmicaklar senin babası olduğuna bak anasına nası çıtır çocuk büyüdüğünde sana dede dicek iç iç biraz daha diyorum kv de ben evlendiğimde içiyodu koa falan çıkınca bıraktı şuan sigara yüzünden bu halde annesini görünce böyle hastalık falan diye korktu heralde ki dün mü ne ilk defa bırakcam kelimesini duydum ağzından şaşırdım
Bizimki o nagmeyi her aksam soyluyo sonra ertesi gun paketle geziyo iste aksam gekirken de 1 paket daha aliyo.
Ben sabah iki aksam iki saat yapiyordum canım :)Canim bnde pko varya diyetisyen ozel diye verdi gunluk 35 dakika yuruyus de ben 29 dakika yapiyorum egzersiz atlama ziplama derken 1 saat oluyo...
isin zor canicanim.erkek anlayisli olmayinca zor. ama lahana kürünu bence sen dene. faydasi olur inşallah. belkide toksinlerden tutunamiyo bebis. temizlenir vücudunAh kuzum ben soganida denedim ama olmadı maalesef birde ben doktora gittim hic birsey cikmadi hersey temiz ben ona ragmen uyguluyorm kurleri bu ay da bal tarçın çörekotu yaptim bkm sonuc vercekmi. Esim hic bi kür denemek istemio beyeefendi hic zorluga gelemio yok onun tadi kotu kokuo bilmem ne hic bisi yapmio balla findigi karistirdim onu yio bak diyorum beni ornek al kolay degil gercekten o soganin suyunu icmek çörekotu yemek tatlari kotu ama dua ere ede yiyorum ben esim mizmizlanio
kızlar pazartesi hitereskopi yapacam çok korkuyorum(((((((
bılmıon mu çok korkuorm bende bılmıomO nası oluyo
bılmıon mu çok korkuorm bende bılmıom(
bılmıon mu çok korkuorm bende bılmıom(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?