- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.341
Inşallah kuzum :)bebeem Sağol canım. insallah bizde de ise yarar.
anaaam değilmişş baktımCanm hsg nin aynısı bişey yok korkma
Ohooo ben o kadar yapsam 3 gune karnim iceri cekilir:))))Ben sabah iki aksam iki saat yapiyordum canım :)
Dün yazamadım ttlm kusura bakma.Biraz sert bi çıkış olmuş ama istemiyosan sen oyalayacak bi şeyler bulursun benceCanim sen ne isinde calisiyosun?benim mevsimsel degil bizimki aradi durup dururken aradi tup bebek hastanelerini arastr internetten....ben cocuk fikrine ara vermisken sinir etti hayir ben yaptirmicam dedim o da o zaman 20 yil bekle dedi...ayyyyy
Onemli degil tatlim..oyalama kar ermuyo aetik kac defadir anlatiyorum yok zaman geciyomus bilmem ne?ona oyle bi heves bi an geliyo sonra geciyo ama o an beni cileden cikartiyo iste....neyse eve gelince sustu da biraz konustum...bransin ne canim?Dün yazamadım ttlm kusura bakma.Biraz sert bi çıkış olmuş ama istemiyosan sen oyalayacak bi şeyler bulursun benceağlama silahı trip silahı... Elimizde malzeme çok Öğretmenm cnm
Ttlm kilo almak istiyosan oyle cips falanla olmuyo. Aksine daha da cok tıkıyo onlar. Ben ünivrstiye başladığmda 41 kiloydum. 34 bedenler bile büyük geliyordu. İlk yıl yemekhanenin yemekleri korkunçtu. Mecburen ekmek arasına saldırdım. İlk sene 9 kilo aldımAy bana her gün ödül var her gece ne bulursam yiyorum dondurma tatlı cips kola çikolata ama hâlâ 40 kiloyum inşaallah bi 45 falan olurum
Yoook geri gondermeek olmaz..o hediye yegenee... Kalcekk... Cnsiyet ayni olursa aynisindan yaparzz.. Anlastikk.Benimkine küçülnce de geri gönderirimay ne güzel ya fark olmayacak aralarinda
Sen bildiğim kadarı ilr sert bi hatunsun. Bence üstesinden gelirsin inanıyorumOnemli degil tatlim..oyalama kar ermuyo aetik kac defadir anlatiyorum yok zaman geciyomus bilmem ne?ona oyle bi heves bi an geliyo sonra geciyo ama o an beni cileden cikartiyo iste....neyse eve gelince sustu da biraz konustum...bransin ne canim?
Evet...atarliyizSen bildiğim kadarı ilr sert bi hatunsun. Bence üstesinden gelirsin inanıyorumbende de var o sertlik ondan biliyom. Gecici bi yorgunluk bıkkınlık dönemi oluyo ama dik durup üzerinden gelecez insallah. İngilizceciym.
Yok canim olmadi ama batma var sen yinede dikkat et nolur nolmaz?Ya kzlr bi şey sorcam. Hsg çektirenlere özellikle. Ağır bi şey kaldrdığnzda sancınız oldu mu
aynen öyle çok zor durum rabbim yardımcımız olsunAhh ne denilirki.. Bilinmiyo ki bu durumda... Rabbim kolaylik ihsan etsin gulum hic kolay degil.. Suan bulundun durum gulsen sanki guluslerin batiyo..
Aminn canim.. Rabbimden umut kesilmez.aynen öyle çok zor durum rabbim yardımcımız olsun
Ben tam atamadm atamam da acıkcası. Benimle hamile arkadaş var okulda. O 4. Ayında. Benim durumum malum. Onun için cok mutluyum ama içim acımıyo desem yalan olur. Kıyafet bakıyo isim düşünüyo vs. Onun gibi olabilirdim diye aklıma geliyo sürekli. Her gördüğümde de devam edecek gibiEvet...atarliyizcekebilirse artik...biliyorum canim brn kafamdan biraz olsun cikardim rahatimm...ingilizce mi cok severim ama gelistiremedim...
Batma değil de adet sancısı gibi sancı yapti anlamadm ben de. Daha 10 gün var.Yok canim olmadi ama batma var sen yinede dikkat et nolur nolmaz?
Bunaltma kendini canim eskiden beynimdeki butun dusunceleri kapliyodu ama boyle sizi gibi arada minik minik geliyo...indallah kavuscaz bizde bebislerimize...ingilizce kelime haznem genis te...kaliplarda sknti oluyo bi de liseden kalma ingilizce yani...Ben tam atamadm atamam da acıkcası. Benimle hamile arkadaş var okulda. O 4. Ayında. Benim durumum malum. Onun için cok mutluyum ama içim acımıyo desem yalan olur. Kıyafet bakıyo isim düşünüyo vs. Onun gibi olabilirdim diye aklıma geliyo sürekli. Her gördüğümde de devam edecek gibiama eskisi kadar da kötü değilim şükürler olsun. En azından ağlamıyorum artık :) Hep unutmaktan şikayet ederiz ama unutmak aslında bize Allahın bir lütfu. İngilizce içinse biraz vakit harcamak lazım. Üstüne düsmeden çok zor gerçekten.
Benim de 1 hafta falan var...arada batma oluyo dikkat et usutmus te olabilsin bebis te olabilir insallah kizzzBatma değil de adet sancısı gibi sancı yapti anlamadm ben de. Daha 10 gün var.
Kursla falan desteklersen gelistirirsin cnm. Yeter ki isteBunaltma kendini canim eskiden beynimdeki butun dusunceleri kapliyodu ama boyle sizi gibi arada minik minik geliyo...indallah kavuscaz bizde bebislerimize...ingilizce kelime haznem genis te...kaliplarda sknti oluyo bi de liseden kalma ingilizce yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?