Gebe kalamayanlar buraya.....

Canim sen ne isinde calisiyosun?benim mevsimsel degil bizimki aradi durup dururken aradi tup bebek hastanelerini arastr internetten....ben cocuk fikrine ara vermisken sinir etti hayir ben yaptirmicam dedim o da o zaman 20 yil bekle dedi...ayyyyy
Dün yazamadım ttlm kusura bakma.Biraz sert bi çıkış olmuş ama istemiyosan sen oyalayacak bi şeyler bulursun bence ağlama silahı trip silahı... Elimizde malzeme çok Öğretmenm cnm

Dün yazamadım ttlm kusura bakma.Biraz sert bi çıkış olmuş ama istemiyosan sen oyalayacak bi şeyler bulursun bence ağlama silahı trip silahı... Elimizde malzeme çok Öğretmenm cnm
Onemli degil tatlim..oyalama kar ermuyo aetik kac defadir anlatiyorum yok zaman geciyomus bilmem ne?ona oyle bi heves bi an geliyo sonra geciyo ama o an beni cileden cikartiyo iste....neyse eve gelince sustu da biraz konustum...bransin ne canim?

Ay bana her gün ödül var her gece ne bulursam yiyorum dondurma tatlı cips kola çikolata ama hâlâ 40 kiloyum inşaallah bi 45 falan olurum
Ttlm kilo almak istiyosan oyle cips falanla olmuyo. Aksine daha da cok tıkıyo onlar. Ben ünivrstiye başladığmda 41 kiloydum. 34 bedenler bile büyük geliyordu. İlk yıl yemekhanenin yemekleri korkunçtu. Mecburen ekmek arasına saldırdım. İlk sene 9 kilo aldım ekmek arası acayip kilo yapıyo. Artı yemek saatini de geçir biraz. Geçince vücut savunma mekanzması olarak direk depoya atıyormuş yenilenleri.

Onemli degil tatlim..oyalama kar ermuyo aetik kac defadir anlatiyorum yok zaman geciyomus bilmem ne?ona oyle bi heves bi an geliyo sonra geciyo ama o an beni cileden cikartiyo iste....neyse eve gelince sustu da biraz konustum...bransin ne canim?
Sen bildiğim kadarı ilr sert bi hatunsun. Bence üstesinden gelirsin inanıyorum bende de var o sertlik ondan biliyom. Gecici bi yorgunluk bıkkınlık dönemi oluyo ama dik durup üzerinden gelecez insallah. İngilizceciym.

Ya kzlr bi şey sorcam. Hsg çektirenlere özellikle. Ağır bi şey kaldrdığnzda sancınız oldu mu

Sen bildiğim kadarı ilr sert bi hatunsun. Bence üstesinden gelirsin inanıyorum bende de var o sertlik ondan biliyom. Gecici bi yorgunluk bıkkınlık dönemi oluyo ama dik durup üzerinden gelecez insallah. İngilizceciym.
Evet...atarliyizcekebilirse artik...biliyorum canim brn kafamdan biraz olsun cikardim rahatimm...ingilizce mi cok severim ama gelistiremedim...

Evet...atarliyizcekebilirse artik...biliyorum canim brn kafamdan biraz olsun cikardim rahatimm...ingilizce mi cok severim ama gelistiremedim...
Ben tam atamadm atamam da acıkcası. Benimle hamile arkadaş var okulda. O 4. Ayında. Benim durumum malum. Onun için cok mutluyum ama içim acımıyo desem yalan olur. Kıyafet bakıyo isim düşünüyo vs. Onun gibi olabilirdim diye aklıma geliyo sürekli. Her gördüğümde de devam edecek gibi ama eskisi kadar da kötü değilim şükürler olsun. En azından ağlamıyorum artık :) Hep unutmaktan şikayet ederiz ama unutmak aslında bize Allahın bir lütfu. İngilizce içinse biraz vakit harcamak lazım. Üstüne düsmeden çok zor gerçekten.

Bunaltma kendini canim eskiden beynimdeki butun dusunceleri kapliyodu ama boyle sizi gibi arada minik minik geliyo...indallah kavuscaz bizde bebislerimize...ingilizce kelime haznem genis te...kaliplarda sknti oluyo bi de liseden kalma ingilizce yani...

Kursla falan desteklersen gelistirirsin cnm. Yeter ki iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…