- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.361
İnşallah ama sanmam. Artı sanmak da istemiyorum çünkü daha fazla üzüyo insanı. Kırmızıyı normalde çok severim. Resmen kabus olduBenim de 1 hafta falan var...arada batma oluyo dikkat et usutmus te olabilsin bebis te olabilir insallah kizzz
canım benim bu sefer olacak de başla yeniden hiç başlamamış gibi:)selam. ben de malesef 7 yıldır gebe kalamayanlardanım 9 yıllık evliyim
Bn sevmem bana da yakismaz zaten..aramiz iyi degil :))ingilizce kursu hayal canim ben grafik tasarim istiyorum kurs icin bizimki hayir diyo ingilzceyi hayatta istemez...İnşallah ama sanmam. Artı sanmak da istemiyorum çünkü daha fazla üzüyo insanı. Kırmızıyı normalde çok severim. Resmen kabus oldu
inşallah zaten hep umut dünyası ama sadece hayatım da iyi gelişme 4 aydır düzenli adet oluyorum tek tesellim o ama çok şişman olduğum için de umudum azalıyor.canım benim bu sefer olacak de başla yeniden hiç başlamamış gibi:)
saol cano RABBİM kabul etsinzeynepsibel tatlim teyzen icin ve @umutbitmez icin yasin okuttum az once sifa olur insallah...uzulme...Allah kabul etsin...
öyle düşünme rabbim büyük ve isterse herşey olur o yüzden dua et hep noluuurinşallah zaten hep umut dünyası ama sadece hayatım da iyi gelişme 4 aydır düzenli adet oluyorum tek tesellim o ama çok şişman olduğum için de umudum azalıyor.
canını sıkmadan dene olmazsa gidersin doktor a eşinle mutlu ol dert etmeeeinşallah bakalım bir iki ay daha olmaz ise artık bir doktordan randevu alıp tedaviye başlamak istiyorum
İnşallah gidersin ttlm.Bn sevmem bana da yakismaz zaten..aramiz iyi degil :))ingilizce kursu hayal canim ben grafik tasarim istiyorum kurs icin bizimki hayir diyo ingilzceyi hayatta istemez...
Ben o kadar seye 4 kilo verdim iki ayda :)) ama sıkılaştım iste darısı bebisten sonrasınaOhooo ben o kadar yapsam 3 gune karnim iceri cekilir:))))
İnşallah olur hayırlısı ile. Peki nedeni neymişselam. ben de malesef 7 yıldır gebe kalamayanlardanım 9 yıllık evliyim
Tamam o zamanYoook geri gondermeek olmaz..o hediye yegenee... Kalcekk... Cnsiyet ayni olursa aynisindan yaparzz.. Anlastikk.
Ya benm gobis gitse pko hep karin bolgesi kilo artisi yapiyomus belim ince. Orantili aliyorum ben tam butun yani istikararliyim o konuda.biseyim kalmiyo bi de genetik kilo alinca yesilcam filmindeki oryantaller gibi kalcam yukari kalkiyo:))))eeee ben daha hizli nasil zayifflarim o zaman???Ben o kadar seye 4 kilo verdim iki ayda :)) ama sıkılaştım iste darısı bebisten sonrasına
Ayy nee guzell.. Nee guzell.. Sikintisiz kurtulmak nasip olsun.. Ehh seninde gelcek gunun.. Ne kaldi yokus asagi gun sayiyoruz..Tamam o zamanay diger topikte arkadaşin 12 günü vardi doguma gitti naapti acaba heyecan bastı kiiiiiizzzz
pko demişti doktor 6 yıl önce k ilo verirsen kendiliğimden hamile kalabileceğimi söyledi ama sürekli kilo aldımİnşallah olur hayırlısı ile. Peki nedeni neymiş
gobiş icin mekik az zor ama :) bende orantili alıyorum da göğüs az büyük olunca orantı kalmıyor hele simdi üst taraf kocamanYa benm gobis gitse pko hep karin bolgesi kilo artisi yapiyomus belim ince. Orantili aliyorum ben tam butun yani istikararliyim o konuda.biseyim kalmiyo bi de genetik kilo alinca yesilcam filmindeki oryantaller gibi kalcam yukari kalkiyo:))))eeee ben daha hizli nasil zayifflarim o zaman???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?