Gebe kalamayanlar buraya.....

İnşallah ama sanmam. Artı sanmak da istemiyorum çünkü daha fazla üzüyo insanı. Kırmızıyı normalde çok severim. Resmen kabus oldu
Bn sevmem bana da yakismaz zaten..aramiz iyi degil :))ingilizce kursu hayal canim ben grafik tasarim istiyorum kurs icin bizimki hayir diyo ingilzceyi hayatta istemez...

inşallah bakalım bir iki ay daha olmaz ise artık bir doktordan randevu alıp tedaviye başlamak istiyorum

Ben o kadar seye 4 kilo verdim iki ayda :)) ama sıkılaştım iste darısı bebisten sonrasına
Ya benm gobis gitse pko hep karin bolgesi kilo artisi yapiyomus belim ince. Orantili aliyorum ben tam butun yani istikararliyim o konuda.biseyim kalmiyo bi de genetik kilo alinca yesilcam filmindeki oryantaller gibi kalcam yukari kalkiyo:))))eeee ben daha hizli nasil zayifflarim o zaman???

Tamam o zaman ay diger topikte arkadaşin 12 günü vardi doguma gitti naapti acaba heyecan bastı kiiiiiizzzz
Ayy nee guzell.. Nee guzell.. Sikintisiz kurtulmak nasip olsun.. Ehh seninde gelcek gunun.. Ne kaldi yokus asagi gun sayiyoruz..

gobiş icin mekik az zor ama :) bende orantili alıyorum da göğüs az büyük olunca orantı kalmıyor hele simdi üst taraf kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…