Gebe kalamayanlar buraya.....

Amiiiin inşallah :) bir digerinin de 30 günü falan var arkadaşimin da öyle :) saka maka evet bu ay bitti mi yolu yariliyorum eneeeeemm
Ondan sonra geri sayim tik takk.. Baslicak... Ehh artik doguma gidisinede tanik oluruz bebisi kucagina alusinindaa.. Simdiki anin tadini cikartmak lazimm..

Yok onları kilo alayım diye yemiyorum zaten. Evlenmeden önceki halimle sonraki halim arasında dağlar kadar fark var mesela. Ne yeşillik yerdim ne kereviz ne soğan ne salata hele o roka var ya manasız gelirdi annem yediği zaman ıyy iğrenç ya nası yiyon onu derdim. Şimdi ısırgan otuna kadar herşeyi yiyorum fakat daha da kilo verdim nedense annem falan şaşırıyo halime bu nasıl oldu böyle diyo hiçbişey yemiyodun zorun bana mıydı diyo :) ailem doğulu ve acıyı sever ben asla acı olmasın diye bu şekilde yaşıyodum şimdi eşimin sayesinde o küçük sarı biberler varya onları dahi yiyorum ama kilo verdim aksine. Çalışırken 3-4 kilo almıştım mesela. Biraz düzensiz yiyorum galiba ondan kilo alamıyorum

Son düzenleme:

Aaa evet bende hep kilo alsam karın kısmına gidiyo ama doktor söylemişti bana da

hadi bakalım hayırlı sonuçlar olsun canım .
kızlar bu arada ben 3,5 saattir sıvı tüketmiyroum yapsam mı ovulasyon testini daha beklesem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…