- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.381
Amiiiin inşallah :) bir digerinin de 30 günü falan var arkadaşimin da öyle :) saka maka evet bu ay bitti mi yolu yariliyorum eneeeeemmAyy nee guzell.. Nee guzell.. Sikintisiz kurtulmak nasip olsun.. Ehh seninde gelcek gunun.. Ne kaldi yokus asagi gun sayiyoruz..
Napalım kuzum ayniyiz :) sen ne durumdasin?Napıosnz kızlar.
canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk bebeiş miNapalım kuzum ayniyiz :) sen ne durumdasin?
bnde idare edr işte CnmNapalım kuzum ayniyiz :) sen ne durumdasin?
Ondan sonra geri sayim tik takk.. Baslicak... Ehh artik doguma gidisinede tanik oluruz bebisi kucagina alusinindaa.. Simdiki anin tadini cikartmak lazimm..Amiiiin inşallah :) bir digerinin de 30 günü falan var arkadaşimin da öyle :) saka maka evet bu ay bitti mi yolu yariliyorum eneeeeemm
Ttlm kilo almak istiyosan oyle cips falanla olmuyo. Aksine daha da cok tıkıyo onlar. Ben ünivrstiye başladığmda 41 kiloydum. 34 bedenler bile büyük geliyordu. İlk yıl yemekhanenin yemekleri korkunçtu. Mecburen ekmek arasına saldırdım. İlk sene 9 kilo aldımekmek arası acayip kilo yapıyo. Artı yemek saatini de geçir biraz. Geçince vücut savunma mekanzması olarak direk depoya atıyormuş yenilenleri.
Ya benm gobis gitse pko hep karin bolgesi kilo artisi yapiyomus belim ince. Orantili aliyorum ben tam butun yani istikararliyim o konuda.biseyim kalmiyo bi de genetik kilo alinca yesilcam filmindeki oryantaller gibi kalcam yukari kalkiyo:))))eeee ben daha hizli nasil zayifflarim o zaman???
amiiiin... ilk bebisi kaybettik malesefcanım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk bebeiş mi
Geçmiş olsun şimdiden tatlım bi an once olsun bitsin inşallahGeldim kuzum buradayım babamla konuşuyodum ya. Dün gittik gösterdik sonuçları cuma günü anjiyo olcak bakalım inşaallah sorunsuz okur biter yaa
hadi bakalım hayırlı sonuçlar olsun canım .
kızlar bu arada ben 3,5 saattir sıvı tüketmiyroum yapsam mı ovulasyon testini daha beklesem mi
Geçmiş olsun şimdiden tatlım bi an once olsun bitsin inşallahGeldim kuzum buradayım babamla konuşuyodum ya. Dün gittik gösterdik sonuçları cuma günü anjiyo olcak bakalım inşaallah sorunsuz okur biter yaa
ne biliyim canım 6 saat falan diyen varda sordumDaha neyi bekliyon ki kuzum :))
Geçmiş olsun şimdiden tatlım bi an once olsun bitsin inşallah
ne biliyim canım 6 saat falan diyen varda sordum
tamamm canım hemen gidip yapıyorum çişimii:)Yol ben 2 saat diye biliyorum kız kim dedi onu 6 saate mesanen gidip kendi su dökünür patlamaya niyetin var heralde töbeler olsun :))) zararlı da hem
Ya ben sana geçmiş olsun diyorum diyorum gitmiyooooGeldim kuzum buradayım babamla konuşuyodum ya. Dün gittik gösterdik sonuçları cuma günü anjiyo olcak bakalım inşaallah sorunsuz okur biter yaa
tamamm canım hemen gidip yapıyorum çişimii:)
Ya ben sana geçmiş olsun diyorum diyorum gitmiyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?