- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.401
Ay o bende de oldu gece uyutmadi kalp atisindan önceydi kese buyuyormus meğer kist patladi diye ödüm kopmuştubnde idare edr işte Cnmkanama yk skr ama dun gece sag kasıgmda ck agrı vrdı kç saat uyuyamadm halada hafiftn vr ayafmn altna yastk koynca yukseltnce gecio ama işte off cnm sıkkn anlycn
yaptım geldim bakalım olcak mı lh çift çizgi:) ya bugün olması gerek yumurtlama . yani afedersiniz iç çamaşırıma akıntı rengi geliyor beyaz ama lh yoksa napcam ki:)Ay allah seni sende az değilsin hee))
Ay evet ya elimden telefon düşmez sanirim :)) sonra sirayla pesimden gelirsiniz artık :)Ondan sonra geri sayim tik takk.. Baslicak... Ehh artik doguma gidisinede tanik oluruz bebisi kucagina alusinindaa.. Simdiki anin tadini cikartmak lazimm..
vallahi yaptım bakem ne çıkacakGeliyo geliyo çifter çifter hemdekız bebeem yanlış demedim demi kızcağıza 2 saat falan ovulasyon testi için yeterli dimi
Bi onu kullammadim ben :) ama icinde ayrıntılı sekilde yazıyor diye biliyorumGeliyo geliyo çifter çifter hemdekız bebeem yanlış demedim demi kızcağıza 2 saat falan ovulasyon testi için yeterli dimi
evet canım yazıyor ama bazıları tam cıkmıyor deyınce bekledim bende:)Bi onu kullammadim ben :) ama icinde ayrıntılı sekilde yazıyor diye biliyorum
Çıktı dimi cift çizgi?evet canım yazıyor ama bazıları tam cıkmıyor deyınce bekledim bende:)
iki dk daha kalmış bakayım sonra da. canlar 14 gün sonra adet olmam lazım o zaman bugün oluyor dimi yumurtlama günüm.Çıktı dimi cift çizgi?
yaptım geldim bakalım olcak mı lh çift çizgi:) ya bugün olması gerek yumurtlama . yani afedersiniz iç çamaşırıma akıntı rengi geliyor beyaz ama lh yoksa napcam ki:)
Ve bat tarihim 7 Mayis
Herkese hayırlı günler. İbrahim saraçoğlu nun soğan kürünü deneyip gebe kalan varmı arkadaşlar
amin inşallah tedavi ile mi hamiş kaldınamiiiin... ilk bebisi kaybettik malesefinşallah kucağıma alacağım ilk bebis olacak teyzesi darisi basiniza :)
canım adetim 21 nisan da olması gerek o yüzden 14 gün önceye saydım bugün olması gerek ovulasyonun. şimdi foto atıcam bakın . yani beni adetim 16 martta olmuştu üstüne 5 koyunca yani 21 nisanda olması gerek bat o yüzden geriye saydım bugün çıkıyor ovulasyon yanlışmı kızlar?????Bugün mü kesin olarak ovulasyon günün
Ayy oldun mu sonundaaa şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?