- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.421
canım adetim 21 nisan da olması gerek o yüzden 14 gün önceye saydım bugün olması gerek ovulasyonun. şimdi foto atıcam bakın . yani beni adetim 16 martta olmuştu üstüne 5 koyunca yani 21 nisanda olması gerek bat o yüzden geriye saydım bugün çıkıyor ovulasyon yanlışmı kızlar?????
Hayırlı olsun gebesin darisi bize :)Bu canim foto
canım benim normalde işte sat a 5 ekleyince bat olur benim hep. o yüzden sat 16 mattı bat 21 nisan diye beleyince 14 gün çıkarttım ovulasyon bugün olması lazımNormalde ne kadar da oluyon
Aşılama olacakti normal denedik vazgeçtik normal oldu şükür :)amin inşallah tedavi ile mi hamiş kaldın
ovulasyon canım bu aaah keşke gebelik olsaydıHayırlı olsun gebesin darisi bize :)
Arkadaslar ovulasyon günü nasıl hesaplaniyor ??
Ona belli olmuyor ki normal hesaba göre öyle deiki dk daha kalmış bakayım sonra da. canlar 14 gün sonra adet olmam lazım o zaman bugün oluyor dimi yumurtlama günüm.
hangi topik o hamiş dolu heraldeTamam o zamanay diger topikte arkadaşin 12 günü vardi doguma gitti naapti acaba heyecan bastı kiiiiiizzzz
Esit olacak diye biliyorum akşam bir daha yap bakalımBu canim foto
Hurriyet aileden yumurta hesaplamaya bakabilirsinArkadaslar ovulasyon günü nasıl hesaplaniyor ??
offf yine mi çiş tutucam:)Esit olacak diye biliyorum akşam bir daha yap bakalım
Topigin ismi uzun az :) 2014 ekim kasim aralik ve 2015 ocak subat mart nisan mayista hamile kalmak isteyenler :)hangi topik o hamiş dolu heralde
yaaa bebem çift olcak diyor:) sende vuvuuu ben şaşırdım bi dah açiş tutucam desenize :) akşam a yine yapalım madem:)Wuhuuu eveeet işte buuu
Anne olmak kolay miofff yine mi çiş tutucam:)
erinmeden yazdım ama çıkmadı ne isimmiş ya uzun uzunTopigin ismi uzun az :) 2014 ekim kasim aralik ve 2015 ocak subat mart nisan mayista hamile kalmak isteyenler :)
yaaa bebem çift olcak diyor:) sende vuvuuu ben şaşırdım bi dah açiş tutucam desenize :) akşam a yine yapalım madem:)
evet bende öyle düşündüm hatta geçen hFT DA BÖYLE OLDU BİR KRE. dün çookkk silikti bugün böyle anlamadım gittiAma gayet koyu yani ben yapmadım bilmiyorum fakat bayağı koyu gözüküyo daha da silik çıkıyodu burda yapanların ben öyle gördüm yani. Sen oku içindeki bilgileri canm orda ayrıntılı yazar biz yanlış yönlendirmeyelim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?