- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.441
ya bakıyorumda fotoda görünenden daha koyu burda gerçeği yaaaAma gayet koyu yani ben yapmadım bilmiyorum fakat bayağı koyu gözüküyo daha da silik çıkıyodu burda yapanların ben öyle gördüm yani. Sen oku içindeki bilgileri canm orda ayrıntılı yazar biz yanlış yönlendirmeyelim şimdi
ya bakıyorumda fotoda görünenden daha koyu burda gerçeği yaaa
Skalayi geniş tutmuslar :))) benim takip ettiklerimden bulabilirsin sanırım link atamıyorum nedenseerinmeden yazdım ama çıkmadı ne isimmiş ya uzun uzun
okudum canımcım kaçırdığım birşey yoksa:)Okudun mu yazılanları olmazsa akşama bi daha yap
bugün öğleden beri kasıklarımda bi ağrı var anlamadım yumurtlama dönemimde geçti haftaya adetim var bilemedimSkalayi geniş tutmuslar :))) benim takip ettiklerimden bulabilirsin sanırım link atamıyorum nedense
Üşüttün mü acababugün öğleden beri kasıklarımda bi ağrı var anlamadım yumurtlama dönemimde geçti haftaya adetim var bilemedim
yok ya bugün hep bürodayım çıkmadım da sanki oraya bi yük ağırlık koymuşlar gibi hissediyorum anlamadım bndÜşüttün mü acaba
Hadii insallahh yarinn doktora gidiyorum artik. Nolcak bakalimAy evet ya elimden telefon düşmez sanirim :)) sonra sirayla pesimden gelirsiniz artık :)
Aynen bende kistlemi ilgliki dedm. Korktm bya ck ktydu ama ya dayanlmyck gbide deildi ama sag tarafm agrdn uyustu inanki halada hafif hafif var.Ay o bende de oldu gece uyutmadi kalp atisindan önceydi kese buyuyormus meğer kist patladi diye ödüm kopmuştu
okudum canımcım kaçırdığım birşey yoksa:)
akşam a yapıcam bakalım:)
bencede canım akşam yine yaparım ayrıca zaten bugün çalışma vardı gün aşırı olduğundanTamam iyi o zaman tatlm. Bence koyuluğu iyiydi ama sen gene akşama yap
Rabbim acil şifalar versin canım.. insallah kötü bişey olmaz rabbim yardımcısı olsnkızlar dua edin teyzemden haber geldi tansiyonu fln baş edemiyolarmış ne yaptılarsada düzelmemiş doktoru her an olabilir diyomuş
Rabbim acil şifalar versin inşallahkızlar dua edin teyzemden haber geldi tansiyonu fln baş edemiyolarmış ne yaptılarsada düzelmemiş doktoru her an olabilir diyomuş
Ayni durumdayim kasigimda hafif agri... Haftaya adetim var.. Bugun doktora gittim enfeksiyon fazla dedi kan ve simir aldi. Bebis yoksa fitil verecem dedi yarin belli olacakbugün öğleden beri kasıklarımda bi ağrı var anlamadım yumurtlama dönemimde geçti haftaya adetim var bilemedim
ne iğnesi verdi sanaEsimde bişey yok canim bende de sadece yumurtam geç olgunlasiyor onun içinde klomen kullandim üç ay olmadi geçen ayda igne verdi doktor onu kullandim. Bugün doktora gittik iki ay ignenin etkisi devam eder kendi haline birakalim dedi iki ay deneyin sonra olmazsa aşılama yapalim dedi. iki ay bekliycez bakalım canım
kızlar dua edin teyzemden haber geldi tansiyonu fln baş edemiyolarmış ne yaptılarsada düzelmemiş doktoru her an olabilir diyomuş
Rabbim acil şifalar versin canım.. insallah kötü bişey olmaz rabbim yardımcısı olsn
Rabbim acil şifalar versin inşallah
dua edin kızlar elimiz kolumuz bağlı kuran okumaktan başka bişey yapamıyoruz çok saolunAllah yardımcınız olsun yaa rabbim hayırlısını nasip etsin hakkında. Üzülme canım ya of benm de tüylerim diken diken oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?