Gebe kalamayanlar buraya.....

Vala abla şuan da onu bilmiyorum ne yapacağımı kayınvalidem cuma günü anjiyo olcak onunla uğraşıyoruz bende mecbur eşimi bekliyorum o geldikten sonra bakcaz artk tedavi olayına .
kayınvalidenin mevzusu olmasa sen yaptır bekleme derdim de durum hiç öyle değil.İnşaallah yetişir eşin hadi hayırlısı

kayınvalidenin mevzusu olmasa sen yaptır bekleme derdim de durum hiç öyle değil.İnşaallah yetişir eşin hadi hayırlısı

Sağol ablacım. KV her zaman yanımda oldu hep destek oldu götürdü beni doktora şimdi sıra bende hep allah razı olsun yavrum senden diyo ne demek anne görevim bu benm tabiki ilgilencem hem ne yapıyorum ki zaten diyorum daha napcan diyo. O yüzden şimdi böyle araya kendimi sıkıştırmak olmaz diye eşimin gelmesini bekliyorum o zamana kv de iyileşir inşaallah..

Allah yardimciniz olsun Rabbim sifa versin cano....

Sorma seker carsiya baktim biraz esimle...cabta istiyorum da pek istedigimi bulamadimeve geldim spor falan derken ancak bakabiildim...

Iyi yapmışın canm hava almışsın en azından bizde çıktık dolaştık biraz. Hastaneye yaticak ya kv pijama takımı falan bakalım dedi öyle hava aldık hemde. Hoş hava da bi tuhaf gelemedi yaz. Hâlâ yağmur yağıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…