- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.461
Allah yardımcınız olsun canımmmkızlar dua edin teyzemden haber geldi tansiyonu fln baş edemiyolarmış ne yaptılarsada düzelmemiş doktoru her an olabilir diyomuş
saol cnm kimsenin başına gelmesinAllah yardımcınız olsun canımmm
amiinnn canımsaol cnm kimsenin başına gelmesin
El şifa ismiyle tez zamanda şifa versın Rabbımsaol cnm kimsenin başına gelmesin
saol cnmEl şifa ismiyle tez zamanda şifa versın Rabbım
zeynom çok zor olsada metanetli olman lazım canım benim.Rabbim yardımcısı olsun inşaallah ağrılarını dindirsin.Dualarımızda teyzenlesaol cnm
o kadar ağrı normal kese yer aciyor kendineAynen bende kistlemi ilgliki dedm. Korktm bya ck ktydu ama ya dayanlmyck gbide deildi ama sag tarafm agrdn uyustu inanki halada hafif hafif var.
Bebis yok ;( ama umutsuzluk yok dua var... fitil ve ilaclara basliyorum bu aksam...Ayni durumdayim kasigimda hafif agri... Haftaya adetim var.. Bugun doktora gittim enfeksiyon fazla dedi kan ve simir aldi. Bebis yoksa fitil verecem dedi yarin belli olacak
Allah sifasini versin yardımci olsun kuzumkızlar dua edin teyzemden haber geldi tansiyonu fln baş edemiyolarmış ne yaptılarsada düzelmemiş doktoru her an olabilir diyomuş
kayınvalidenin mevzusu olmasa sen yaptır bekleme derdim de durum hiç öyle değil.İnşaallah yetişir eşin hadi hayırlısıVala abla şuan da onu bilmiyorum ne yapacağımı kayınvalidem cuma günü anjiyo olcak onunla uğraşıyoruz bende mecbur eşimi bekliyorum o geldikten sonra bakcaz artk tedavi olayına.
kayınvalidenin mevzusu olmasa sen yaptır bekleme derdim de durum hiç öyle değil.İnşaallah yetişir eşin hadi hayırlısı
Allah acil şifalar versin canım inşallah bir an önce düzelir..kızlar dua edin teyzemden haber geldi tansiyonu fln baş edemiyolarmış ne yaptılarsada düzelmemiş doktoru her an olabilir diyomuş
Allah yardimciniz olsun Rabbim sifa versin cano....Sağol ablacım. KV her zaman yanımda oldu hep destek oldu götürdü beni doktora şimdi sıra bende hep allah razı olsun yavrum senden diyo ne demek anne görevim bu benm tabiki ilgilencem hem ne yapıyorum ki zaten diyorum daha napcan diyo. O yüzden şimdi böyle araya kendimi sıkıştırmak olmaz diye eşimin gelmesini bekliyorum o zamana kv de iyileşir inşaallah..
Allah yardimciniz olsun Rabbim sifa versin cano....
Sorma seker carsiya baktim biraz esimle...cabta istiyorum da pek istedigimi bulamadimTatlım benim sağol. Nerdesin yoksun bugün pek
Sorma seker carsiya baktim biraz esimle...cabta istiyorum da pek istedigimi bulamadimeve geldim spor falan derken ancak bakabiildim...
Herkesin icine öyle doğuyor da bakalım son bir hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?