- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.481
Aynen ya bende ozledim artik babet giymek istiyorumIyi yapmışın canm hava almışsın en azından bizde çıktık dolaştık biraz. Hastaneye yaticak ya kv pijama takımı falan bakalım dedi öyle hava aldık hemde. Hoş hava da bi tuhaf gelemedi yaz. Hâlâ yağmur yağıyo
Benimdr icime kiz doguyodu daha once soylemistim dimi?bakalim bu sefer doktor ziplaticak mi seniHerkesin icine öyle doğuyor da bakalım son bir hafta
kızlar içimde bı sıkıntı kafayı yıcem..çok bunladımmmmmBenimdr icime kiz doguyodu daha once soylemistim dimi?bakalim bu sefer doktor ziplaticak mi seni
Korkmana gerek yok ben gecirdim o ameliyati...gayet kisa suruyo bisey anlamiyosun ve en rahat operasyonkızlar içimde bı sıkıntı kafayı yıcem..çok bunladımmmmm(((pazartesi amalıyat olacammmm ((
Mesaj yarım çıkmışHerkesin icine öyle doğuyor da bakalım son bir hafta
Aynen ya bende ozledim artik babet giymek istiyorumuzulme canim hastaneye yaticagi zaman haber et ameliyatta dua ederiz insallahh...
Korkmana gerek yok ben gecirdim o ameliyati...gayet kisa suruyo bisey anlamiyosun ve en rahat operasyon
Cuma gelmk blmioo kadar ağrı normal kese yer aciyor kendine
Amin canim o senin guzel gorusunle alakali arkadaslar ne icindirAyy allah bin kere razı olsun canm benm sağol rabbim yüreğinden geçen güzel dilekleri yaşamanı nasip etsin inşallah
internetten ızledım çok korktumKorkmana gerek yok ben gecirdim o ameliyati...gayet kisa suruyo bisey anlamiyosun ve en rahat operasyon
Amin canim o senin guzel gorusunle alakali arkadaslar ne icindir
Histereskopi oldum canim polip vardi rahim girisnde onu aldilar...Ne ameliyatı oldun kuzum sen
bende pazartesi olacam düşük araştrmak için yapılabılır mı acaba ..doktor paraa kazanmak ıçın mı yapmak ıstıo anlamadımHistereskopi oldum canim polip vardi rahim girisnde onu aldilar...
Biliyomusun benimde aklima geldi bugunKeşke yüz yüze de görüşmek nasip olsa..
Onun amaci 2ye ayriliyo tani ve tedavi benim belliydi tedavi yani ama senin durumunu bilemem benim alttan ultasonda polip gozuktu gebelige engel dedi..bende pazartesi olacam düşük araştrmak için yapılabılır mı acaba ..doktor paraa kazanmak ıçın mı yapmak ıstıo anlamadım
ben genel anestezi olacam...tamdan bayıltacak.. eğer birşey warsa o anda müdehalede bulunulacak dedı doktrOnun amaci 2ye ayriliyo tani ve tedavi benim belliydi tedavi yani ama senin durumunu bilemem benim alttan ultasonda polip gozuktu gebelige engel dedi..
Yumurtlama bi gn surer...ama o gun net yumurtladin diye bisey olmaz her kadin her ay yumurtluyo diye bisey yok...bunun icin ovulasyon testi alabilirsin ya da akinti agri durumuna ates durumuna bakabilirsin...Kızlar yumurtlama sadece bir gün mü sürüyor. sadece 14.gün mü. Benim 14.günüm ayın 9 u sadece o gün mü şimdi benim günüm çocuk için
Bende oyle oldum hayatimda ilk ameliyatti ama oyle iyi gectiki elh.hatta be guzel kafa yapti hemsireden varsa bi tane daha alim modundaydimben genel anestezi olacam...tamdan bayıltacak.. eğer birşey warsa o anda müdehalede bulunulacak dedı doktr
Kızlar yumurtlama sadece bir gün mü sürüyor. sadece 14.gün mü. Benim 14.günüm ayın 9 u sadece o gün mü şimdi benim günüm çocuk için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?