Gebe kalamayanlar buraya.....

Aynen ya bende ozledim artik babet giymek istiyorumuzulme canim hastaneye yaticagi zaman haber et ameliyatta dua ederiz insallahh...

Kızlar yumurtlama sadece bir gün mü sürüyor. sadece 14.gün mü. Benim 14.günüm ayın 9 u sadece o gün mü şimdi benim günüm çocuk için

Keşke yüz yüze de görüşmek nasip olsa..
Biliyomusun benimde aklima geldi bugunhatta dun aksam dedim yakin hissrttigim ve adresini ozelden veren kardesleirm dogum yapinca hediye gondereyim diye hemde yatsi namazindan once geldi...insallah boyle devam ederiz kopmayiz....ben coook alistim size

bende pazartesi olacam düşük araştrmak için yapılabılır mı acaba ..doktor paraa kazanmak ıçın mı yapmak ıstıo anlamadım
Onun amaci 2ye ayriliyo tani ve tedavi benim belliydi tedavi yani ama senin durumunu bilemem benim alttan ultasonda polip gozuktu gebelige engel dedi..

Kızlar yumurtlama sadece bir gün mü sürüyor. sadece 14.gün mü. Benim 14.günüm ayın 9 u sadece o gün mü şimdi benim günüm çocuk için
Yumurtlama bi gn surer...ama o gun net yumurtladin diye bisey olmaz her kadin her ay yumurtluyo diye bisey yok...bunun icin ovulasyon testi alabilirsin ya da akinti agri durumuna ates durumuna bakabilirsin...

Malesef canm aynen öyle koca ayın içinde sadece 1 gün. Ama tabi belli de olmaz belki bi yerlerde çatlamamış yumurtan kalır eder başka güne denk gelir kimbilir :)) adeti bittiği gün hamile kalanlar var çünkü. Adet döngüne göre hesaplaman gerek işte 28 günde 1 adet oluyosan 14. gündür ovulasyonun evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…