Gebe kalamayanlar buraya.....

Bende oyle oldum hayatimda ilk ameliyatti ama oyle iyi gectiki elh.hatta be guzel kafa yapti hemsireden varsa bi tane daha alim modundaydim
ya sence bu amelıyatın bı faydası olur mu düşüğü engelliyebılırmı((((..bır daha dşk yaşayamam çook yıprandımmm

ya sence bu amelıyatın bı faydası olur mu düşüğü engelliyebılırmı((((..bır daha dşk yaşayamam çook yıprandımmm
Yani bana doktor gebe kalmana engel sperm ulasmayabiliyo...hadi gebe kaldin diyrlim bu seferde dusuge sebep olur dedi...seninde oyle olabilir ve kan pihtilasmasina baktir bence annemde vardi 4 tane kardesim dustu bu yuzden

Yani bana doktor gebe kalmana engel sperm ulasmayabiliyo...hadi gebe kaldin diyrlim bu seferde dusuge sebep olur dedi...seninde oyle olabilir ve kan pihtilasmasina baktir bence annemde vardi 4 tane kardesim dustu bu yuzden
kan pıhtılaşma testının adı ne glum gerızekalı doktrum akıl edemedı ben bı sorayım ona .

Kıyamam yaa ne güzel yüreğin var çok duygulandııım inşaallah kuzum benm bende çok alıştım günden güne daha da iyi oluyo sohbet muhabbetler dostluklar. Şöyle sıkı sıkı sarılasım var hep sana, size kızlaaaar...

internetten ızledım çok korktum
Yok canim izleme...bende ilk izledim korktum ustelik ben o amelyat masasina iki kez yattim...ilkindd tam narkoz vericeklerdi ndoktor ultrasonla bakti kese var dedi nolur nolmaz belki bebktir zarar veririz dedi...kan aldilar negatif tabi...sonra ikinci ameliyatta korkmadim cunku atlattim korkuyu o kese de bos keseymis

(( cnm benmm

Aglama kizzzzbnde aglarim bakkk...inan anneme bile gidince aklimdasiniz kizlar napiyo bi sorun varmi hamis varmi diye!..ayrica da saril bende sana sariliiim

Yaa iste hatta oyle umitlendi ki esim sabah uyaninca karnimi seviyodu uyandiniz mi siz diyodu gece yatarken uyu bakim diyodu...kilo almaya baslayinca bu kiz olacak gobeginden belli diyodu adet olunca sarilip agladim....canim ya nasil destek oluyodu bana...sen bana lazimsin sen iyi saglikli ol yeter diyodu

helal olsun eşine....

Sagol cano kasim ayinda oldum iyiki olmusum 35 gunde 1 olan adetim 30 gunde 1 olmaya basladi elhamdulillah...

Maşallah maşallah benmde o içtiğim ottan mıdır nedir bilmiyorum ama adetimin gelişi ve ağrı kısmı falan çok rahat geçti ve 32. gün oldum. Veya çatlatma iğnesi şiddetli ağrı yapıyomuş galiba 2 ay falan etkisi oluyomuş diye okudum yanlış hatırlamıyosam. Ama benm tedaviden önce de şiddetli ağrım olabiliyodu. Inşaallah bundan sonra da sorunsuz devam eder adetlerimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…