- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.501
ya sence bu amelıyatın bı faydası olur mu düşüğü engelliyebılırmıBende oyle oldum hayatimda ilk ameliyatti ama oyle iyi gectiki elh.hatta be guzel kafa yapti hemsireden varsa bi tane daha alim modundaydim
Histereskopi oldum canim polip vardi rahim girisnde onu aldilar...
Canim benimkinede erkek demistin icine dogmustu hatirliyon muBenimdr icime kiz doguyodu daha once soylemistim dimi?bakalim bu sefer doktor ziplaticak mi seni
Yani bana doktor gebe kalmana engel sperm ulasmayabiliyo...hadi gebe kaldin diyrlim bu seferde dusuge sebep olur dedi...seninde oyle olabilir ve kan pihtilasmasina baktir bence annemde vardi 4 tane kardesim dustu bu yuzdenya sence bu amelıyatın bı faydası olur mu düşüğü engelliyebılırmı((((..bır daha dşk yaşayamam çook yıprandımmm
Sagol cano kasim ayinda oldum iyiki olmusum 35 gunde 1 olan adetim 30 gunde 1 olmaya basladi elhamdulillah...Aaa çok geçmiş olsun tatlm bi daha olmaz inşaallah böyle şeyler..
Evet hatirliyorum bu yuzden cocugun ismini ben koyacamCanim benimkinede erkek demistin icine dogmustu hatirliyon mu
kan pıhtılaşma testının adı ne glum gerızekalı doktrum akıl edemedı ben bı sorayım ona .Yani bana doktor gebe kalmana engel sperm ulasmayabiliyo...hadi gebe kaldin diyrlim bu seferde dusuge sebep olur dedi...seninde oyle olabilir ve kan pihtilasmasina baktir bence annemde vardi 4 tane kardesim dustu bu yuzden
Biliyomusun benimde aklima geldi bugunhatta dun aksam dedim yakin hissrttigim ve adresini ozelden veren kardesleirm dogum yapinca hediye gondereyim diye hemde yatsi namazindan once geldi...insallah boyle devam ederiz kopmayiz....ben coook alistim size
Yok canim izleme...bende ilk izledim korktum ustelik ben o amelyat masasina iki kez yattim...ilkindd tam narkoz vericeklerdi ndoktor ultrasonla bakti kese var dedi nolur nolmaz belki bebktir zarar veririz dedi...kan aldilar negatif tabi...sonra ikinci ameliyatta korkmadim cunku atlattim korkuyu o kese de bos keseymisinternetten ızledım çok korktum
Bilmiyorum ki canim bebem yaptirdi ona sor bikan pıhtılaşma testının adı ne glum gerızekalı doktrum akıl edemedı ben bı sorayım ona .
Tamam teyzesi sen koyuver bi adiniEvet hatirliyorum bu yuzden cocugun ismini ben koyacam
Yok canim izleme...bende ilk izledim korktum ustelik ben o amelyat masasina iki kez yattim...ilkindd tam narkoz vericeklerdi ndoktor ultrasonla bakti kese var dedi nolur nolmaz belki bebktir zarar veririz dedi...kan aldilar negatif tabi...sonra ikinci ameliyatta korkmadim cunku atlattim korkuyu o kese de bos keseymis
cnm dur hele panık yapma olur11 aydır evliyim korunmasız ilişki yaşamamıza rağmen olmuyor ama inşallah bu sefer olr ya cok ümitliyim2 gün daha beklicem adet olmam İNŞALLAh gelir bebek
Aglama kizzzzKıyamam yaa ne güzel yüreğin var çok duygulandıııminşaallah kuzum benm bende çok alıştım günden güne daha da iyi oluyo sohbet muhabbetler dostluklar. Şöyle sıkı sıkı sarılasım var hep sana, size kızlaaaar...
Yaa iste hatta oyle umitlendi ki esim sabah uyaninca karnimi seviyodu uyandiniz mi siz diyodu gece yatarken uyu bakim diyodu...kilo almaya baslayinca bu kiz olacak gobeginden belli diyodu adet olunca sarilip agladim....canim ya nasil destek oluyodu bana...sen bana lazimsin sen iyi saglikli ol yeter diyodu(( cnm benmm
Valla benim dusundugum isim muhammed(sav)yanina olmazkiiiTamam teyzesi sen koyuver bi adiniiki isim düşünüyorum ahdim vardi duamda hep derdim Rabbimden isterken eger erkek olursa Muhammed, kiz olursada erva ismini koyucam diye ama iki isim olabilir
helal olsun eşine....Yaa iste hatta oyle umitlendi ki esim sabah uyaninca karnimi seviyodu uyandiniz mi siz diyodu gece yatarken uyu bakim diyodu...kilo almaya baslayinca bu kiz olacak gobeginden belli diyodu adet olunca sarilip agladim....canim ya nasil destek oluyodu bana...sen bana lazimsin sen iyi saglikli ol yeter diyodu
Sagol cano kasim ayinda oldum iyiki olmusum 35 gunde 1 olan adetim 30 gunde 1 olmaya basladi elhamdulillah...
Sagolsun bazen bebemin dedigi gibi tospaaalik yaipyo ama en buyuk destekcim ask ask ask ya...EFENDIM diyorum diyo ki asil sen benim EFENDIMSIN...kolen olurum diyo ayyy utandim kizzzhelal olsun eşine....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?