Gebe kalamayanlar buraya.....

Hee o coban şeysi mitelasli kuzum benim minciririm kiz seniii...insallah sifa olmustur cano

Aglama kizzzzbnde aglarim bakkk...inan anneme bile gidince aklimdasiniz kizlar napiyo bi sorun varmi hamis varmi diye!..ayrica da saril bende sana sariliiim

Hadi sarılalım sıkı sıkı bende öyle inanki ablama gitmiyorum çünkü tel çekmiyo giremiyorum buraya sonra da fıtık oluyorum

Bu sefer bebisin kaçışı yok yiyecem çikolatayi sekeri uyusun da görelim :))))
Canim ben sabah hastaneye gitmeden once midem bulanmasin diye elma yemistim bebegim o kadar hareketlidi ki doktor bile masallah dedi bu nasil bi bebek cook yarqmqz olacak dedi cok ugrastiracak demisti doktorum

Canim ben sabah hastaneye gitmeden once midem bulanmasin diye elma yemistim bebegim o kadar hareketlidi ki doktor bile masallah dedi bu nasil bi bebek cook yarqmqz olacak dedi cok ugrastiracak demisti doktorum
Ya ben çikolata yedim ama yarim saat önce yemek gerekiyormus heyecandan unuttum yolda yedim :) özledim kız bebisimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…