- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.521
Ne dusunuyon teyzesiValla benim dusundugum isim muhammed(sav)yanina olmazkiii
:)))) benmkı odun cnm sennkınn yanında kıymetını bıl benceeeeSagolsun bazen bebemin dedigi gibi tospaaalik yaipyo ama en buyuk destekcim ask ask ask ya...EFENDIM diyorum diyo ki asil sen benim EFENDIMSIN...kolen olurum diyo ayyy utandim kizzz
Bu sefer bebisin kaçışı yok yiyecem çikolatayi sekeri uyusun da görelim :))))Benimdr icime kiz doguyodu daha once soylemistim dimi?bakalim bu sefer doktor ziplaticak mi seni
Hee o coban şeysi miMaşallah maşallahbenmde o içtiğim ottan mıdır nedir bilmiyorum ama adetimin gelişi ve ağrı kısmı falan çok rahat geçti ve 32. gün oldum. Veya çatlatma iğnesi şiddetli ağrı yapıyomuş galiba 2 ay falan etkisi oluyomuş diye okudum yanlış hatırlamıyosam. Ama benm tedaviden önce de şiddetli ağrım olabiliyodu. Inşaallah bundan sonra da sorunsuz devam eder adetlerimiz..
Aglama kizzzzbnde aglarim bakkk...inan anneme bile gidince aklimdasiniz kizlar napiyo bi sorun varmi hamis varmi diye!..ayrica da saril bende sana sariliiim
Catlamadan öğrensem bariMesaj yarım çıkmışhayırlısı önce sağlıklı olması ama insanın içinde hep bir şeyler oluyo
Benimkinde de var oooo ne ozel gun ne bisey peeffff!...nisanliyken kucak kucak gul simdi bi tane yokkk:)))) benmkı odun cnm sennkınn yanında kıymetını bıl benceeee
Ahahaha yookkk onlar bizden daha uyanik...kizsa gostermezki orter bacaklarini...terbiyeli anasi terbiyeliiBu sefer bebisin kaçışı yok yiyecem çikolatayi sekeri uyusun da görelim :))))
Canim ben sabah hastaneye gitmeden once midem bulanmasin diye elma yemistim bebegim o kadar hareketlidi ki doktor bile masallah dedi bu nasil bi bebek cook yarqmqz olacak dedi cok ugrastiracak demisti doktorumBu sefer bebisin kaçışı yok yiyecem çikolatayi sekeri uyusun da görelim :))))
bebeğim olsunda bana dawranmasın yeterkı ben gerçekten çok istiyorum uyku dzenm bozuldu..gece ezan okunurken kalktım ağladımmm nasıl güzel okuyorduBenimkinde de var oooo ne ozel gun ne bisey peeffff!...nisanliyken kucak kucak gul simdi bi tane yokkk
Aranıza girecem baane kıskandımAglama kizzzzbnde aglarim bakkk...inan anneme bile gidince aklimdasiniz kizlar napiyo bi sorun varmi hamis varmi diye!..ayrica da saril bende sana sariliiim
Ya ben çikolata yedim ama yarim saat önce yemek gerekiyormus heyecandan unuttum yolda yedim :) özledim kız bebisimiCanim ben sabah hastaneye gitmeden once midem bulanmasin diye elma yemistim bebegim o kadar hareketlidi ki doktor bile masallah dedi bu nasil bi bebek cook yarqmqz olacak dedi cok ugrastiracak demisti doktorum
Ahahaha yookkk onlar bizden daha uyanik...kizsa gostermezki orter bacaklarini...terbiyeli anasi terbiyelii
Alperen tuğra....benimki olmaz diyo ayyy gicik ya ilk isim onun hakkiymis erkekse onun dusundugunu soylesem sasarsinNe dusunuyon teyzesihele bi soyle
Aranıza girecem baane kıskandım
Gel kiizzzz sende gel ama ben siskoyum gobek var sende de bebis var arada mdkyj ezmeyeyim:)))Aranıza girecem baane kıskandım
O zaman anlariz zaten canım benim ilki direk dayamisti pipiyi ultrasonaAhahaha yookkk onlar bizden daha uyanik...kizsa gostermezki orter bacaklarini...terbiyeli anasi terbiyelii
Gel caniiiimmmm...ne demekkk...Rabbim sikintilarimizi gecici dostlugumuzu daim etsin...Bende kiskandim ama ya
Alperen tuğra....benimki olmaz diyo ayyy gicik ya ilk isim onun hakkiymis erkekse onun dusundugunu soylesem sasarsin
Ponçik yapariz garibimiGel kiizzzz sende gel ama ben siskoyum gobek var sende de bebis var arada mdkyj ezmeyeyim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?