Gebe kalamayanlar buraya.....

Alperen tuğra....benimki olmaz diyo ayyy gicik ya ilk isim onun hakkiymis erkekse onun dusundugunu soylesem sasarsin
Esim alperen ben alper dedim birbirimizden ayri neredeyse ayni isimleri düşünmüşüz :) alperen en yakin arkadaşimin yegeni alper olsun demistik öyle kaldi yavrumun adi erkek olursa abisinin adini koyacağız inşallah :)

Esim alperen ben alper dedim birbirimizden ayri neredeyse ayni isimleri düşünmüşüz :) alperen en yakin arkadaşimin yegeni alper olsun demistik öyle kaldi yavrumun adi erkek olursa abisinin adini koyacağız inşallah :)
Onu diyom yok bunu diyom yok ben bekarkende onu istiyodum olmaz diyo...bi isim daha dusunuyorum ali buhara ama ona da yok diyo kimligini ben cikarcam seni dinleyen kim diyo?

kızlar içimde bı sıkıntı kafayı yıcem..çok bunladımmmmm(((pazartesi amalıyat olacammmm((
Hic canini sikma tamammi.bende oldum hem de benim polip temizlediler.Markos vericekler anlamicaksin zaten agri sizida olmuyor şükür.şimdiden boyle yipratma kendini.muayenenin narkozlusu uyuyosun kamerayla bakiyorlar.olup atlaticaksin Allah'in izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…