- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.541
Kuuzum demek oyle inanki hayal ettim yuregime sizi saplandi...cenntte bekliyo seni...Ben düşük yaptigimda kızımın eli bacaklarının arasındaydı .
Dimi ama ya...Bende kiskandim ama ya
Erkek ya illa koyacak tavrini!...O zaman anlariz zaten canım benim ilki direk dayamisti pipiyi ultrasona
Insan cok ozluyo yaa gercekten doktora gidecegim gunu iple cekiyorm bebegimi gormek icin yaaYa ben çikolata yedim ama yarim saat önce yemek gerekiyormus heyecandan unuttum yolda yedim :) özledim kız bebisimi
Gel caniiiimmmm...ne demekkk...Rabbim sikintilarimizi gecici dostlugumuzu daim etsin...
Ponçik yapariz garibimi
Hee o coban şeysi mitelasli kuzum benim minciririm kiz seniii...insallah sifa olmustur cano
Alperen tugra guzel isim cok hoş canim ama benim hep duamdi Muhammed insallah bebeğim peygamberinin ornek ahlakinida adi gibi tasirAlperen tuğra....benimki olmaz diyo ayyy gicik ya ilk isim onun hakkiymis erkekse onun dusundugunu soylesem sasarsin
Kuuzum demek oyle inanki hayal ettim yuregime sizi saplandi...cenntte bekliyo seni...
Esim alperen ben alper dedim birbirimizden ayri neredeyse ayni isimleri düşünmüşüz :) alperen en yakin arkadaşimin yegeni alper olsun demistik öyle kaldi yavrumun adi erkek olursa abisinin adini koyacağız inşallah :)Alperen tuğra....benimki olmaz diyo ayyy gicik ya ilk isim onun hakkiymis erkekse onun dusundugunu soylesem sasarsin
Dogru...ilk uye oldugum gun geldi aklima...ahh gecti 4 ay bebissizAmin canım inşallah . kim derdi tanisacagiz , en yakinlarimizla konusamadiklarimizi konusacagimiz.
Yapma canim yaİnşallah orada kavuşmak nasip olur. Benim hala gozumun önüne geliyor
Ay sevidirik oldum :)Erkek ya illa koyacak tavrini!...
Bence ILKNURUN ILK NURU olucak bu!...
Onu diyom yok bunu diyom yok ben bekarkende onu istiyodum olmaz diyo...bi isim daha dusunuyorum ali buhara ama ona da yok diyo kimligini ben cikarcam seni dinleyen kim diyo?Esim alperen ben alper dedim birbirimizden ayri neredeyse ayni isimleri düşünmüşüz :) alperen en yakin arkadaşimin yegeni alper olsun demistik öyle kaldi yavrumun adi erkek olursa abisinin adini koyacağız inşallah :)
Yapma canim ya
Evet hatrliyorum defneydi...hayirmisi insallah...anasi gibi guzel ve saglikli olsun da..Ay olabilir defnem yolda belki de :)
Aranıza girecem baane kıskandım
Asilama da kullanılan igne gonal f verdine iğnesi verdi sana
Hic canini sikma tamammi.bende oldum hem de benim polip temizlediler.Markos vericekler anlamicaksin zaten agri sizida olmuyor şükür.şimdiden boyle yipratma kendini.muayenenin narkozlusu uyuyosun kamerayla bakiyorlar.olup atlaticaksin Allah'in izniylekızlar içimde bı sıkıntı kafayı yıcem..çok bunladımmmmm(((pazartesi amalıyat olacammmm ((
Son hatunu da benGir kız gir sen benim ilk gözağrımsınbu sayfaya ilk girdiğimde sen vardın hep seninle konuşuyodum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?