Gebe kalamayanlar buraya.....

Oooo oda :)) kendi ne düşünüyormus? Ben tugra dedim kaan dedim bugra dedim yok begenmedi beyimiz
Tugra osmanlidan gelen bi begeni lisedeyken tugra ciziyodum...hayir dedi...onun dusundugunu acikliyorum:
Abdullah dursun alla allaaaaaahhh dederimizin ismi...

neden bana bunu doktorum yaşattı peki..illa düşük yapmamımı bekledii..ilk tüp bebek yapmadan önce histereskopi yapsaydııııııııı..bebegımı kaybetmezdımmmmmmmm

Nerdesin kız bugün girmedin yok yazıldın vala gel seni de özledik sevgi çemberi yapalım :)

Kız adet oldum ya sabah çok ayrım vardı simdi geçti bi de üşüyorum . bir yandan da şu oyuncak islerini yarına kadar bitirmeye çalışıyorum , Hazır adetliyken evi yaz sekline getircez de şu isler kalksın ortadan . ayrıca niye yok yazılı yorum ki ya ben okuyordum ama yazamiyordum

Ayni şeyi bende dun dusundum hatta bebeemden baslayayim adresini isteyeyim dedim.bugün geçmişi okurken baktim aysimada ayni şeyi düşünmüş şimdide seni okudum.demekki gonullerimizde bir.öyle deme ya aglarim bak heee dünden hazirim zaten.Allah'in izniyle kopmayiz inşaallah

Valla abla ayniyiz evet...Rabbim baglamis gonullerimizi...korkuyorum acikcasi...burda hic arkadsim yok huznjmde mutlulugumda elime aliyorum telefinu direk buraya mesaj atiyorum lise arkadaslarimizla gorustuk bi kac yil sonra koptuk burasi da sanal alem yani...kopucaz diye tedrgin oluyorum bazen..gozlerim doldu inanki

Hee yoğunsun sen canm allah kolaylık versin. Okumak yetmez haber edecen yazacan burdayım diyecen bizde bilecez merak etmicez o kadar

Adetmi oldun hayirlisi olsun canim en azjndan soru isareti kalmadi aklinda yrni umut yeni ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…