- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.561
Bende kiskandim ama ya
Oooo oda :)) kendi ne düşünüyormus? Ben tugra dedim kaan dedim bugra dedim yok begenmedi beyimizOnu diyom yok bunu diyom yok ben bekarkende onu istiyodum olmaz diyo...bi isim daha dusunuyorum ali buhara ama ona da yok diyo kimligini ben cikarcam seni dinleyen kim diyo?
EhiEvet hatrliyorum defneydi...hayirmisi insallah...anasi gibi guzel ve saglikli olsun da..
Gel kiizzzz sende gel ama ben siskoyum gobek var sende de bebis var arada mdkyj ezmeyeyim:)))
Tugra osmanlidan gelen bi begeni lisedeyken tugra ciziyodum...hayir dedi...onun dusundugunu acikliyorum:Oooo oda :)) kendi ne düşünüyormus? Ben tugra dedim kaan dedim bugra dedim yok begenmedi beyimiz
Kiyamam ben sana...Ayy sesli güldüm valamerak etme ben her yere sığarım
neden bana bunu doktorum yaşattı peki..illa düşük yapmamımı bekledii..ilk tüp bebek yapmadan önce histereskopi yapsaydııııııııı..bebegımı kaybetmezdımmmmmmmmHic canini sikma tamammi.bende oldum hem de benim polip temizlediler.Markos vericekler anlamicaksin zaten agri sizida olmuyor şükür.şimdiden boyle yipratma kendini.muayenenin narkozlusu uyuyosun kamerayla bakiyorlar.olup atlaticaksin Allah'in izniyle
Nerdesin kız bugün girmedin yok yazıldın valagel seni de özledik sevgi çemberi yapalım :)
Öhhhöö öhhhö bana dediKessinlikle
Ayni şeyi bende dun dusundum hatta bebeemden baslayayim adresini isteyeyim dedim.bugün geçmişi okurken baktim aysimada ayni şeyi düşünmüş şimdide seni okudum.demekki gonullerimizde bir.öyle deme ya aglarim bak heee dünden hazirim zaten.Allah'in izniyle kopmayiz inşaallahBiliyomusun benimde aklima geldi bugunhatta dun aksam dedim yakin hissrttigim ve adresini ozelden veren kardesleirm dogum yapinca hediye gondereyim diye hemde yatsi namazindan once geldi...insallah boyle devam ederiz kopmayiz....ben coook alistim size
Valla abla ayniyiz evet...Rabbim baglamis gonullerimizi...korkuyorum acikcasi...burda hic arkadsim yok huznjmde mutlulugumda elime aliyorum telefinu direk buraya mesaj atiyorum lise arkadaslarimizla gorustuk bi kac yil sonra koptuk burasi da sanal alem yani...kopucaz diye tedrgin oluyorum bazen..gozlerim doldu inankiAyni şeyi bende dun dusundum hatta bebeemden baslayayim adresini isteyeyim dedim.bugün geçmişi okurken baktim aysimada ayni şeyi düşünmüş şimdide seni okudum.demekki gonullerimizde bir.öyle deme ya aglarim bak heee dünden hazirim zaten.Allah'in izniyle kopmayiz inşaallah
Kız adet oldum ya sabah çok ayrım vardı simdi geçti bi de üşüyorum . bir yandan da şu oyuncak islerini yarına kadar bitirmeye çalışıyorum , Hazır adetliyken evi yaz sekline getircez de şu isler kalksın ortadan . ayrıca niye yok yazılı yorum ki ya ben okuyordum ama yazamiyordum
Adetmi oldun hayirlisi olsun canim en azjndan soru isareti kalmadi aklinda yrni umut yeni ayKız adet oldum ya sabah çok ayrım vardı simdi geçti bi de üşüyorum . bir yandan da şu oyuncak islerini yarına kadar bitirmeye çalışıyorum , Hazır adetliyken evi yaz sekline getircez de şu isler kalksın ortadan . ayrıca niye yok yazılı yorum ki ya ben okuyordum ama yazamiyordum
Sende cannooooooKime dicem kız sana tabi. Canımsın
Hee yoğunsun sen canm allah kolaylık versin. Okumak yetmez haber edecen yazacan burdayım diyecen bizde bilecez merak etmicezo kadar
Adetmi oldun hayirlisi olsun canim en azjndan soru isareti kalmadi aklinda yrni umut yeni ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?