- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.581
Ista tam siz sarilacakken girdim araniza
Iyi yaptın kuzum beniim
Kizlar ben size bisey danismak istiyorm lutfen bana bir akil verin cok zor durumdayim kac gundur. Simdi ben takilarimi esime verdim hepsini esimin cok borcu vardi borclari kapatmasi icin hepsini kendi istegimle ona verdim yaklasik 30 milyara yakin takilari verdim heshepsini ne benim ne de esimin ailesinin haberi yok. Simdi benim annemler yeni ev almis cok acilen 6 milyara ihtiyaclari varmis dun annem aradi iste bana bi 7 milyar lazim iki bilezigini gonderirimisin dedi. BizDe esimle kkayinbabam dahil herkese altinlarim kuyumcuda demistik annemede altinlqrim yanimda yok dedim kuyumcuda dedim iste kuyumcudan diyo bana. Simdi ben napayim kizlar esim diyoki kredi cekeyim 10 milyarlik ama bende istemiyorm zaten kiraciyiz bebek dogarsa her ay maasindan kesilecek yapabilir miyiz, annemede soyleyemem bi kez soyledim eger gercegi soylersem yanlis anlayacak vermek istemedigimi dusunecek belkide. Siz olsaydiniz napardiniz? Lutfen fikir verin
Canim eger anneme soylersem bin yil yuzume vurack annem oyle bir insan ya yuzume vuracak ya da inanmayacak esimi yanlis anlayacak vermek istemiyorlar diyecek. Off yaa annem biraz farkli biri iste canimGerçeği söyle canım . kredi çekerseniz sizin için zor olur .
bencede gerçeği söylle her yeni yanlış söylem daha yenilerini doğururGerçeği söyle canım . kredi çekerseniz sizin için zor olur .
Tatlim alnimiza yazilani yasiyoruz.o zaman benimde diş gebeliği bilseydi gerizekali doktorum.ama nasip iste...sagligimuza şükürler olsun.keşke önce akil etseydi.o denemende nasibin yokmuş gülüm.benim polipleri aldilar 5 ay sonra tüp bebek yaptılar ama döllenmesi yumurtamsı ne yapalirizki.üzülme dua et tamammi belki senin ameliyattan sonra olur.neden bana bunu doktorum yaşattı peki..illa düşük yapmamımı bekledii..ilk tüp bebek yapmadan önce histereskopi yapsaydııııııııı..bebegımı kaybetmezdımmmmmmmm
Ahh canim bunu annem gibi birine soylemek o kadar zor ki cok zor durumdayim iki gundur bunlari dusunmekten kafayi yiyecem yaabencede gerçeği söylle her yeni yanlış söylem daha yenilerini doğurur
Canim eger anneme soylersem bin yil yuzume vurack annem oyle bir insan ya yuzume vuracak ya da inanmayacak esimi yanlis anlayacak vermek istemiyorlar diyecek. Off yaa annem biraz farkli biri iste canim
Evet canim cook haklisin halimiz ortada, anneme nasil soylerim bunu bilmiyorm baska biribolsa rahatlikla soylerimde annem bana etmeyecegi laf kalmayacak nasil altinlarini hepsini verirsin yok soyle yok boyle bin yil yuzume vuracak. Rabbim banq bir cikis kapisi nasip etsin cok zor yaaİyi de canım sonuçta haliniz ortada . onlar bilmesede sonuçta yok mu yok yani . 2 3 sene borcodeyeceksiniz. Haliniz olsa da vermeseniz , ya da hamile olmasan falan gidersiniz borca da. Bilmiyorum canım ya elbette annenler sonuçta yardim istemiş ama yok yani yok olanı da veremezsin
peki cnm bı faydasını görürmüyüm bu hıstereskopininTatlim alnimiza yazilani yasiyoruz.o zaman benimde diş gebeliği bilseydi gerizekali doktorum.ama nasip iste...sagligimuza şükürler olsun.keşke önce akil etseydi.o denemende nasibin yokmuş gülüm.benim polipleri aldilar 5 ay sonra tüp bebek yaptılar ama döllenmesi yumurtamsı ne yapalirizki.üzülme dua et tamammi belki senin ameliyattan sonra olur.
Evet canim cook haklisin halimiz ortada, anneme nasil soylerim bunu bilmiyorm baska biribolsa rahatlikla soylerimde annem bana etmeyecegi laf kalmayacak nasil altinlarini hepsini verirsin yok soyle yok boyle bin yil yuzume vuracak. Rabbim banq bir cikis kapisi nasip etsin cok zor yaa
Görürsün tabiki bi sikinti varsa müdahale edecek bebegin yatagi orasi çünkü.sorun yoksa da ikinci tüp bebek için içiniz rahatlarpeki cnm bı faydasını görürmüyüm bu hıstereskopinin
ne zaman buz bebegımı transfer edecek ya..onu çok istiyorum -196 derecebe bebegım benı beklıorrr ona en kısa zamanda kavuşmak ıstıyorummmmGörürsün tabiki bi sikinti varsa müdahale edecek bebegin yatagi orasi çünkü.sorun yoksa da ikinci tüp bebek için içiniz rahatlar
Esim beni mahcup etmemek icn kredi cekelim diyo bende krediyi istemiyorum cok zorlayack bizi maddi anlamda. Ne diyim ki tatlm Rabbim hakkimizda hayirlisini versin inşallahCanım sonuçta o altınlar senin kendi isteğinle de eşine vermissin . esinle konuşup karar verin canım .
Dondurma yedim yaninca ki çok sürmüyor yanma korkma :))) rüyamda hep kız gördüm Defne diye sevdim ama bakalım ya kısmet :)
Ahh canim ablacim Rabbim senden razi olsun ne de guzel düşünüyorsun o guzel yureginden ne geciyorsa Rabbim sana onlari nasip etsin insallah. insallah birgun biraraya geliriz yaa cok istiyorm ne de guzel olurduUzulmee inşaallah kopmayiz bizimde elimizde.ben bazen diyorum kalk sibel ipeğe git sürpriz yap kimsesi yok nasip olmadi henüz bakalim kismet biraz daha gaza getirmemiştir lazim kendimi :) ama hicccc belli olmaz .Allah omur sağlık versin hepimize bir bakarsin hepimiz bir araya geliriz birgün.Rabbim büyük dünya küçük..
Canim sen nerelerdesin? Nasilsin yegenim nasilaa dondurma geçiriyorsa bende yiyeyim canım ne zamandır istiyor :) hadi inşallah bakalım gönlüne göre versin allah canım :)
Canim sen nerelerdesin? Nasilsin yegenim nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?