Gebe kalamayanlar buraya.....

A
misafir ağırlamaktan giremedim canım bakıp bakıp cıktım hep buralara o kadar yorgunum ki yeğenin iyi maşallah doktor aradı ikili testim normalmiş sorun yok dedi doktorum çooook şükürrr sen nasılsın ?
Ayy canim cook sevindim darisi başıma insallah benimkide guzel sonuclanir bende napayim be tatlm mide yanmasi ve bulantilari devam

A

Ayy canim cook sevindim darisi başıma insallah benimkide guzel sonuclanir bende napayim be tatlm mide yanmasi ve bulantilari devam

onlarda bitcek sanırım canım ya az kaldı benim çok çok azaldı ama bazen değişiyo bir gün bulantım yok gibi oluyor bir var oluyor ama yanma hergün çok olmasada var işte bak bebeem dondurma yemiş bizde yiyelim :)))))

kızlar dua edin teyzemden haber geldi tansiyonu fln baş edemiyolarmış ne yaptılarsada düzelmemiş doktoru her an olabilir diyomuş

canım ara ara girip cıktım hep misafir vardı bendede kaç gündür yazamadım hiç allah şifa versin inşallah noormale döner teyzen

aa dondurma geçiriyorsa bende yiyeyim canım ne zamandır istiyor :) hadi inşallah bakalım gönlüne göre versin allah canım :)
Amiiiin :) Bende yediklerimi cikardiktan sonra da yanma oluyordu basta o ara canım da cekti başladim yemeye hala da dolapta var :) hem fitamin fitamin :)

aa dondurma geçiriyorsa bende yiyeyim canım ne zamandır istiyor :) hadi inşallah bakalım gönlüne göre versin allah canım :)
Amiiiin :) Bende yediklerimi cikardiktan sonra da yanma oluyordu basta o ara canım da cekti başladim yemeye hala da dolapta var :) hem fitamin fitamin :)

yicem bende birazdan aklıma sarelle reklamı geliyor iki çocuk vardı ya anne karnında böyle sarelle sarelle deyip totem yapıyorlardı ayyy allahım ya o aklıma geldi :))))))))))))) benimkide dondurma dondurma diyo içimde sanki :))))

Ayy canim yaa zaten aramizda fark yok pek bisey kiz benim bide goguslerim cok buyudu uclari buyudu ve aciyo sendede varmi? Benim doktor cinsiyetide soyledi erkek dedi tabi kesin diyemem dedi

aynen 1 2 hafta bişey var :)) benimde büyüdüler benim doktorda kesin olarak bi sonraki randevuda inşallah diyeyim dedi tahminde söylemek istemedi heralde :))

Insallah ablacim valla bende diyorum tekirdaga giderken ipeeeek yanindan geciyorum diyorum:))))

Bence gerçeği söyle canım.. krediyle uğraşmayın bebeğinizde geliyor zor olur sizin için.. sonuçta kendi annen seni anlayacaktır

Canim ben o bileziklari bozdurdum hastane masrafda var zaten desen yalan degil sonucta bozdurdun?masrafinda var tabiiki...
Canim bende gercegi soylemek istiyorm yalan soyledgime cok pismanim zaten ama benim annem biraz farkli biri hep yuzume vuracak kucumseyecek ve ben ona soyleyemem bile napacagimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…