- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.601
Ayy canim cook sevindim darisi başıma insallah benimkide guzel sonuclanirmisafir ağırlamaktan giremedim canım bakıp bakıp cıktım hep buralara o kadar yorgunum ki yeğenin iyi maşallah doktor aradı ikili testim normalmiş sorun yok dedi doktorum çooook şükürrrsen nasılsın ?
A
Ayy canim cook sevindim darisi başıma insallah benimkide guzel sonuclanirbende napayim be tatlm mide yanmasi ve bulantilari devam
Ben su an yiyorm valla tatlimonlarda bitcek sanırım canım ya az kaldı benim çok çok azaldı ama bazen değişiyo bir gün bulantım yok gibi oluyor bir var oluyor ama yanma hergün çok olmasada var işte bakbebeem dondurma yemiş bizde yiyelim :)))))
kızlar dua edin teyzemden haber geldi tansiyonu fln baş edemiyolarmış ne yaptılarsada düzelmemiş doktoru her an olabilir diyomuş
Ben su an yiyorm valla tatlim
Amiiiin :) Bende yediklerimi cikardiktan sonra da yanma oluyordu basta o ara canım da cekti başladim yemeye hala da dolapta var :) hem fitamin fitamin :)aa dondurma geçiriyorsa bende yiyeyim canım ne zamandır istiyor :) hadi inşallah bakalım gönlüne göre versin allah canım :)
Amiiiin :) Bende yediklerimi cikardiktan sonra da yanma oluyordu basta o ara canım da cekti başladim yemeye hala da dolapta var :) hem fitamin fitamin :)aa dondurma geçiriyorsa bende yiyeyim canım ne zamandır istiyor :) hadi inşallah bakalım gönlüne göre versin allah canım :)
Canim karnim cikmis biraz sadece mide rahatsizliklari olmasa herhangi bir sikayetim yok cok sukurohh yarasın bebişşine ve sana nasıl peki değişiklik var mı bende birazdan yicem :)))
Amiiiin :) Bende yediklerimi cikardiktan sonra da yanma oluyordu basta o ara canım da cekti başladim yemeye hala da dolapta var :) hem fitamin fitamin :)
Canim karnim cikmis biraz sadece mide rahatsizliklari olmasa herhangi bir sikayetim yok cok sukur
Ayy canim yaa zaten aramizda fark yok pek bisey kizbenimde çıktı teyzesi yaaa minnak böyle :))))
Ayy canim yaa zaten aramizda fark yok pek bisey kizbenim bide goguslerim cok buyudu uclari buyudu ve aciyo sendede varmi? Benim doktor cinsiyetide soyledi erkek dedi tabi kesin diyemem dedi
Ayy canim yaa yeterki saglikli olsunlar kiz erkek ne farkederkiaynen 1 2 hafta bişey var :)) benimde büyüdüler benim doktorda kesin olarak bi sonraki randevuda inşallah diyeyim dedi tahminde söylemek istemedi heralde :))
Ayy canim yaa yeterki saglikli olsunlar kiz erkek ne farkederki
Yok kuzum aklini karistirma!...akisina birak artik...bunaltma kendini...Aynen ya rahat ettim . kaç gündür her yerim ağrıyordu . bu ay eve falan test almicam amann düşündükçe dengemde sasiyor
Canim ben o bileziklari bozdurdum hastane masrafda var zaten desen yalan degil sonucta bozdurdun?masrafinda var tabiiki...Ahh canim bunu annem gibi birine soylemek o kadar zor ki cok zor durumdayim iki gundur bunlari dusunmekten kafayi yiyecem yaa
Ayyy deli yaaaArtk yemek vaktiiii :)) hatta geç bile kaldık az susun gidemiyom yoksaa aklım kalıyo yaf.
Insallah ablacim valla bende diyorum tekirdaga giderken ipeeeek yanindan geciyorum diyorum:))))Uzulmee inşaallah kopmayiz bizimde elimizde.ben bazen diyorum kalk sibel ipeğe git sürpriz yap kimsesi yok nasip olmadi henüz bakalim kismet biraz daha gaza getirmemiştir lazim kendimi :) ama hicccc belli olmaz .Allah omur sağlık versin hepimize bir bakarsin hepimiz bir araya geliriz birgün.Rabbim büyük dünya küçük..
Kizlar ben size bisey danismak istiyorm lutfen bana bir akil verin cok zor durumdayim kac gundur. Simdi ben takilarimi esime verdim hepsini esimin cok borcu vardi borclari kapatmasi icin hepsini kendi istegimle ona verdim yaklasik 30 milyara yakin takilari verdim heshepsini ne benim ne de esimin ailesinin haberi yok. Simdi benim annemler yeni ev almis cok acilen 6 milyara ihtiyaclari varmis dun annem aradi iste bana bi 7 milyar lazim iki bilezigini gonderirimisin dedi. BizDe esimle kkayinbabam dahil herkese altinlarim kuyumcuda demistik annemede altinlqrim yanimda yok dedim kuyumcuda dedim iste kuyumcudan diyo bana. Simdi ben napayim kizlar esim diyoki kredi cekeyim 10 milyarlik ama bende istemiyorm zaten kiraciyiz bebek dogarsa her ay maasindan kesilecek yapabilir miyiz, annemede soyleyemem bi kez soyledim eger gercegi soylersem yanlis anlayacak vermek istemedigimi dusunecek belkide. Siz olsaydiniz napardiniz? Lutfen fikir verin
Canim bende gercegi soylemek istiyorm yalan soyledgime cok pismanim zaten ama benim annem biraz farkli biri hep yuzume vuracak kucumseyecek ve ben ona soyleyemem bile napacagimi bilmiyorumCanim ben o bileziklari bozdurdum hastane masrafda var zaten desen yalan degil sonucta bozdurdun?masrafinda var tabiiki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?