Gebe kalamayanlar buraya.....

canım FSH ve LH düzeyine baktırdınmı değerlerin kaç çıktı ve adetten kaç gün sonra baktırdın bunlarıda bileyimde sorarsa dr söyleyebileyimbilmiyorumkismile

Ozaman şunu sorabilirmisin, bende PKO var. yaklaşık 5 yıllık evliyim. Bu süre zarfında bir şekilde yumurtlama, çatlatma oldu (Kolumen, çatlatma iğnesi) ancak gebe kalamadım. Eşimin ilk sperm tahlili yaptırdığında sayı olarak herşey normal dedi doktor. (Özel bir hast.) Daha sonra İstanbulda kadın doğum üzerine çok ünlü bir hastaneye gitmeye başladık. Burda eşim tekrar tahlil yaptırdı ve spermlerinin yapısının bozuk olduğu anlaşıldı. Aslında daha öncede varmış. Acaba bu ymurtladığım süre zarfında gebelik oluşabilirmiydi.

Daha doğrusu eşimde de sorun olmasaydı olabilirmiydi (varikosel teşhisi konuldu, ancak ameliyata gerek duyulmadı. Aşılama tutmaz ise eşinin tedavisine bakacağız dedi doktor.)

Hamilelik şansını artırmak ve aynı zamanda bağışıklık sistemi dengelerini sağlamak için hamilelikten 6-8 ay önce başlayarak hamile olduğunuzu ögrendiğiniz ana kadar çörekotu yemelisiniz (Kadın ve erkek birlikte). Hamilelik süresi boyunca çörekotu kullanılmaz, doğuma bir hafta kala tekrar başlanır, böylece normal doğum da kolaylaştırılmış olur. Emzirme süresi boyunca çörekotu kullanmaya devam edilir, bu uygulamayla anne çocuk sağlığında önemli bir sıkıntı yaşanmaz.

bi yerde okudum

canım FSH ve LH düzeyine baktırdınmı değerlerin kaç çıktı ve adetten kaç gün sonra baktırdın bunlarıda bileyimde sorarsa dr söyleyebileyimbilmiyorumkismile

21.12.2009 da ben test yaptırdım FSH 6.56 LH 10.28 walla canım o zaman ayın 10.da adet olmuştum bitanemm zemuszemus

tamam tatlım bu bilgileride verdiğin iyi olduğu on göre değerlendirir dr hanım

umarım ya cyclo progynova ve folik asit alıyorum bunun yanında bana sütün var dedi belki sinirliligimden dedi bi baska dr.onuda kullandım şiimdi çıkmıyo gerci fazla canım acıtamayarak sıktıgım için hayırlısı olsun artık ne diyim gayet saglıklımışım

Prof. Dr. Ahmet Maranki adet düzensizliği kürleri, adet düzenleyici formülleri.. Adet söktürücü şifalı bitkiler, adet sökücü ilaçlar, formüller ve bitki çayları tarifleri..

Şifalı bitkiler uzmanı olan Prof. Dr. Ahmet Maranki adet kanaması söktürücü şifalı bitkiler olarak; maydanoz, papatya, civanperçemi, kimyon, nane, nergis, rezene, safran, havuç tohumu, anason, karabaş otu, misk gibi bitkilerinden hazırlanacak adet söktürücü çayları önermektedir.

Sayın Maranki yukarıda saydığımız bitkiler ile hazırlanan adet söktürücü çaylardan her gün 3-4 bardak kadar içilmesini tavsiye etmektedir. Ayrıca taze üvez meyvelerden yemek de adet kanaması sökücü sonuçlar doğurmaktadır.

Diğer adet sökücü şifalı bitkiler

Adet sökücü ilaç niyetine dereotunu da öneren Prof. Dr. Ahmet Maranki adet kanamasını söktürmek amacıyla 2 çay kaşığı kadar dövülmüş dereotu adet söktürücü bitki çayı hazırlanıp, içilmesinin adet sökmeye yardımcı olacağını belirtiyor.

Prof. Dr. Ahmet Maranki adet düzensizliği için zerdaçalın çay şeklinde hazırlanıp içilmesinin veya zerdaçalın toz haline getirilerek tüketilmesinin etkili olacağını söylemektedir.

Adet sökücü olarak kereviz tüketilmesi; civan perçemiyle hatmi çiçeğinin birleşiminden bitki çayı yapılıp içilmesi de Prof. Dr. Ahmet Maranki’nin adet sökücü, adet kolaylaştırıcı formüllerinden olduğu ve adet sökücü şifalı bitkiler isteyenlere tavsiye ettiği tedavi yöntemlerindendir.

tekrar prolaktinine baktır canım süt geliyorsa süt hormonunda yükselmiş olabilir....

belkide olablir ama çörek otunu nasıl tüketecezzz :umursamaz:
bi tanesi süzme balla çörek otunu karıştırıyosun her sabah aç karnına yiyorsun
bi tanesi var Bir ay kullanılacak karışım şöyle hazırlanır:
300 gr çörekotu yeni öğütülüp
250 gr pekmez ve
350 gr tahin ile iyice karıştırılır.
Arzu edilirse tat düzenleyici olarak kakao ilave edilip bir kavanoza konur.
Kavanoz ağzı kapalı olarak serin bir ortamda ışık görmeyecek şekilde muhafaza edilir.
Bu karışımdan sabah, öğle ve akşam yemeklerden 30 dakika önce yarım yemek kaşığı yenir

tekrar prolaktinine baktır canım süt geliyorsa süt hormonunda yükselmiş olabilir....

tamam tatlım çok saol benim kociş yatalım diyo kusura bakma yarın gündüz yazısalım olurmu şimdiden çok tesekkür ederim bitanem hersey için çok saol çok tatlısın walla opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…