- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.361
canım FSH ve LH düzeyine baktırdınmı değerlerin kaç çıktı ve adetten kaç gün sonra baktırdın bunlarıda bileyimde sorarsa dr söyleyebileyimbilmiyorumkismileinsallah bi tanem dr.bana suanda cyclo progynova diye bi hap verdi onu kullanıyom yarısı beyaz yarısı kırmızı 21 günlük bi hap bide o hamiş olmayı kolaylastırırmıymış canım onuda sorarmsıın şimdiden çok saol bitanem:sm_cool:
ne olacak cnm hepimiz sorunlarımızı paylaşmak için burdayız gerçekten kafanıza takılan bişey olduğunda söylemeniz yeter ben bi tıp merkezinde çalışıyorum sorarım istediğiniz bişey olursa...yerimsenibenTeşekkür ederim canım benim teklifin bile kâfi benim için. Sağola.s
ne olacak cnm hepimiz sorunlarımızı paylaşmak için burdayız gerçekten kafanıza takılan bişey olduğunda söylemeniz yeter ben bi tıp merkezinde çalışıyorum sorarım istediğiniz bişey olursa...yerimseniben
soararım tabi cnm sonrada cvp yazarım sanakaydirigubbakcemile5Daha doğrusu eşimde de sorun olmasaydı olabilirmiydi (varikosel teşhisi konuldu, ancak ameliyata gerek duyulmadı. Aşılama tutmaz ise eşinin tedavisine bakacağız dedi doktor.)
sağol canım sanada iyi dinlenmeler allaha emanet olun inşallah bi gün hepimiz hamiş olacağız...sorar sana yazarım.görüşürüz canımben gidiyorum kızlar, kartanesi1984; canım sana iyi nöbetler kib. yarın inşallah görüşürüz canım.
allah aracı olan herkesten razı olsun...allah dualarımızı kabul etsin...opuyorumnanaktan:Saruboceq: Allah razı olsun
canım FSH ve LH düzeyine baktırdınmı değerlerin kaç çıktı ve adetten kaç gün sonra baktırdın bunlarıda bileyimde sorarsa dr söyleyebileyimbilmiyorumkismile
tamam tatlım bu bilgileride verdiğin iyi olduğu on göre değerlendirir dr hanım21.12.2009 da ben test yaptırdım FSH 6.56 LH 10.28 walla canım o zaman ayın 10.da adet olmuştum bitanemm zemuszemus
arkadaşlar ben şifalı bitkilerede bakıyorum belki umutlarımız şifalı bitkilerlede olabilir
tamam tatlım bu bilgileride verdiğin iyi olduğu on göre değerlendirir dr hanım
tekrar prolaktinine baktır canım süt geliyorsa süt hormonunda yükselmiş olabilir....umarım ya cyclo progynova ve folik asit alıyorum bunun yanında bana sütün var dedi belki sinirliligimden dedi bi baska dr.onuda kullandım şiimdi çıkmıyo gerci fazla canım acıtamayarak sıktıgım için hayırlısı olsun artık ne diyim gayet saglıklımışım
bi tanesi süzme balla çörek otunu karıştırıyosun her sabah aç karnına yiyorsunbelkide olablir ama çörek otunu nasıl tüketecezzz :umursamaz:
tekrar prolaktinine baktır canım süt geliyorsa süt hormonunda yükselmiş olabilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?