Gebe kalamayanlar buraya.....

Gebe kalamayanlar buraya... Dediler geldim... Yeni uyeyim yanlis yerdemiyim hic gebelik ile ilgili bisiy okuyamadim yada en baslardan mi okumaliyim... Bilemedim telden baglaniyorum zorlaniyorum biraz..

Gebe kalamayanlar buraya... Dediler geldim... Yeni uyeyim yanlis yerdemiyim hic gebelik ile ilgili bisiy okuyamadim yada en baslardan mi okumaliyim... Bilemedim telden baglaniyorum zorlaniyorum biraz..
Hosgeldin günaydın :) hiç okumya çalışma en baştan ben denedim sonra bıraktım. 7bin küsür sayfa mesaj var çünkü. Her sayfada 10mesaj oluyo. 70binden fazla demek. . sen kendinden bahset bence. Ne kadardr evlisin doktora gittin mi vs

kizlaaar Günaydın hastanedeyim dua edin su gecmeyen ara kanamam icin geldim doktor rahim duvarin kalin gibi duruyo dedi tahlil istedi bekliyorum sonuçları. @mdk35 ccanim dualarini eksik etme benden :)

doğru yerdesin ama gebelik ve bebek stres yaptığında diğer sohbetlere geçiliyor ona denk gelmişsindir :)

Anam bacım gece gece ne konuştunuz bu kadar beabi açtım baya bi mesaj birikmiş. Valla okuyamadm. Kaçta uyanırsınz allah bilir valla. Günaydın hepinize
bide ben akşam 9 a kadar olanını okumuştumda yani :) sabahın 4:30 una kadar sohbet etmişler hiç acımıyolar bize :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…