- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.801
adam dıo sen kawga çıkarıon sen özr dılıon..kendı kendıne yapıon dıo:)) hakklııı:)))Zaten bizim kendi kendimize ettiğimizi kimseler etmez
Doğru söylüyosun canm allahım önce nasip sonra hayırlı evlat eylesin inşaallah bize de
aminnn..kızlarrr uyuyacam ama sızden gdemıom bana ıyı geceler yokmmuAmin canım benim inşallah .
adam benm koltuk altımı öpmeye kalksa...terden boğulurdu galiba:)))))hahahahah
aminnn..kızlarrr uyuyacam ama sızden gdemıom bana ıyı geceler yokmmu(
aha ezan okundu burada valla adetlıyım yoksa namazımı da kılardım..iyi geler bacısı bende gdıormİyi geceler canım bende çıkıyorum cikmasamda kapanacak zaten
Ay aman diyo zaten babandan bile kıskanıyom diye. Beni de kendine benzetti öff yaaa amaan
inşallah bakalım canım:)cnm dur hele panık yapma olur
iyi ki eşlerimiz var aynı seyleri bende yasadım sen iyi ol Rabbim herşeyin hayırlısını verir diyor oda Allahım başımızdan eksik etmesin EŞLERİMİZİ...:)<3helal olsun eşine....
Hosgeldin günaydın :) hiç okumya çalışma en baştan ben denedim sonra bıraktım. 7bin küsür sayfa mesaj var çünkü. Her sayfada 10mesaj oluyo. 70binden fazla demek.Gebe kalamayanlar buraya... Dediler geldim... Yeni uyeyim yanlis yerdemiyim hic gebelik ile ilgili bisiy okuyamadim yada en baslardan mi okumaliyim... Bilemedim telden baglaniyorum zorlaniyorum biraz..
nasıl hatırlamıyorsun :)))))Anaa ben onu hatırlamıyom bak :))
Allah rahmet eylesin zeynommm mekanı cennet olsun inşaallah.sevenlerine ailesine sabırla versin rabbimkızlar teyzemi kaybettik
alemsin kız sen :)Artik arada lavaboya diye gider mesajları okurum
Allah rahmet eylesin canim hastaligi skntisi gunahlarina kefaret olur insallah...Allah sabir versin...kızlar teyzemi kaybettik
doğru yerdesin ama gebelik ve bebek stres yaptığında diğer sohbetlere geçiliyor ona denk gelmişsindir :)Gebe kalamayanlar buraya... Dediler geldim... Yeni uyeyim yanlis yerdemiyim hic gebelik ile ilgili bisiy okuyamadim yada en baslardan mi okumaliyim... Bilemedim telden baglaniyorum zorlaniyorum biraz..
bide ben akşam 9 a kadar olanını okumuştumda yani :) sabahın 4:30 una kadar sohbet etmişler hiç acımıyolar bize :))Anam bacım gece gece ne konuştunuz bu kadar beabi açtım baya bi mesaj birikmiş. Valla okuyamadm. Kaçta uyanırsınz allah bilir valla. Günaydın hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?