Gebe kalamayanlar buraya.....

1 kg bal,50 gr arı sütü,250 gr çörek otu.250 gr ısırgan tohumu,100 gr Antep fıstığı tedarik edilerek,ısırgan tohumu ile çörek otu öğütülür ve arı sütü ve bala karıştırılarak cam bir kap içerisinde saklanır.Cam kabın dışına ışıktan muhafaza etmek için bir folyo sarılır.Sabah akşam aç karnına 41 gün yemeye devam edilir.
buda çocuk sahibi olmak isteyenler için

çok sağol canım da senın bebiş varmı

hanı yoksa ve ıstiyosan gecenın ıkısınde burda ne işin var kız kocanın yanında olsana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:dance:sırnaşık şey:roflol:

şaka bı yana bu verdıgın formul garantimi bari:ecrin_bebek:bilmiyorumkismile

kızlar 12 ci gün negatif morelim cok bozuk senağlama

canım uzme kendını olur ınsallah kendıne moral ver sıtres yaparsan hıç olmaz dusun memeye calış

mesela benım bır arkadasım var hamıle kaldı ama 3.5 aylıkken bebegını aldırmak orunda kaldı bebek gelişmiyomuş aldırmak zorunda kaldı demek rabbimin bi bildiği var canım onemlı olan cocuk olsun ama saglıklı olsun demek kı zamanı gelmemıs sakın ısyan da etme nasılsa olur bu zamanda.

bende cok ıstıyorum helekı kocam sokakta bebeklere bakıp guluyo yuzune bakıyorum okadar ıstedıgı bellı kı ama umudum var elbet bıgun rabbım kucagıma bıtanede olsa saglıklı bebiş verır inşallah kocamın ve benım saglıgım yerındde olsun yeter

bunları dusun :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar günaydın bu sabah kan testimi yaptırdım daha sonra işyerine geldim ( evden çıkmadan öncede yani kan testi öncesindede bulanık bir leke gelmişti)neyse testi verdim işyerine döndüm adetim başladıohaoldumsmile bu nedir şimdi yavvv böyle çok canım sıkkın var bende birşeyler ama hadi hayırlısı ters gidiyor herşey:gitme:

GEÇMıŞ OLSUN CANIM ÜZME KENDıNı BENDE ADET OLDUM akannehir

günaydın canım gercekten üzüldüm ama sen kafana takma yinede hersey olacagına varır hayırlısı olsun bitanemmm opuyorumnanaktan

cok uzuldum canım yaa ınsallah bıdahakınee :Saruboceq:

burcu zor bi durum seni iyi anlıyom canım sana nrdesem boş yılmak yok yola devam

arkadaşlar merhaba ;
ben siteye yeni üye oldum. sizlerden bilgi almak istiyorum. 6,5 senedir evliyim ve 10 aydır çocuk yapmaya çalışıyoruz. dr'a gittim. klamon kullandım pregnyl iğne oldum olmadı olmadı olmadı ve sonunda doktora gitmektende vazgeçtim. doktorumu değiştirmek istiyorum bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı ? ve malesef bu sabah adet oldum yine olmadı.

öncelikle hoşgeldin sonrasında gecmiş olsun bitanem ben 7 aylık evliym sadec ilaç kullanıyorum klomeni duydum ama içerigini bilmyiorum bilen arkadslarım sana cevap verir muhakkak tekrar hoşgeldinna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…