- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.381
tamam canım allah rahatlık versin yarın görüşürüz inşallahtamam tatlım çok saol benim kociş yatalım diyo kusura bakma yarın gündüz yazısalım olurmu şimdiden çok tesekkür ederim bitanem hersey için çok saol çok tatlısın walla opuyorumnanaktan
1 kg bal,50 gr arı sütü,250 gr çörek otu.250 gr ısırgan tohumu,100 gr Antep fıstığı tedarik edilerek,ısırgan tohumu ile çörek otu öğütülür ve arı sütü ve bala karıştırılarak cam bir kap içerisinde saklanır.Cam kabın dışına ışıktan muhafaza etmek için bir folyo sarılır.Sabah akşam aç karnına 41 gün yemeye devam edilir.
buda çocuk sahibi olmak isteyenler için
kızlar 12 ci gün negatif morelim cok bozuk senağlama
ammada cıddı konusmusum buarada herkese gunaydın canlarrrrr
GEÇMıŞ OLSUN CANIM ÜZME KENDıNı BENDE ADET OLDUM akannehirkızlar günaydın bu sabah kan testimi yaptırdım daha sonra işyerine geldim ( evden çıkmadan öncede yani kan testi öncesindede bulanık bir leke gelmişti)neyse testi verdim işyerine döndüm adetim başladı bu nedir şimdi yavvv böyle çok canım sıkkın var bende birşeyler ama hadi hayırlısı ters gidiyor herşey:kızgın
GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÜZME KENDİNİ BENDE ADET OLDUM akannehir
kızlar günaydın bu sabah kan testimi yaptırdım daha sonra işyerine geldim ( evden çıkmadan öncede yani kan testi öncesindede bulanık bir leke gelmişti)neyse testi verdim işyerine döndüm adetim başladıohaoldumsmile bu nedir şimdi yavvv böyle çok canım sıkkın var bende birşeyler ama hadi hayırlısı ters gidiyor herşey:gitme:
kızlar günaydın bu sabah kan testimi yaptırdım daha sonra işyerine geldim ( evden çıkmadan öncede yani kan testi öncesindede bulanık bir leke gelmişti)neyse testi verdim işyerine döndüm adetim başladıohaoldumsmile bu nedir şimdi yavvv böyle çok canım sıkkın var bende birşeyler ama hadi hayırlısı ters gidiyor herşey:gitme:
arkadaşlar merhaba ;
ben siteye yeni üye oldum. sizlerden bilgi almak istiyorum. 6,5 senedir evliyim ve 10 aydır çocuk yapmaya çalışıyoruz. dr'a gittim. klamon kullandım pregnyl iğne oldum olmadı olmadı olmadı ve sonunda doktora gitmektende vazgeçtim. doktorumu değiştirmek istiyorum bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı ? ve malesef bu sabah adet oldum yine olmadı.
çok geçmiş olsun..
çok ama çok teşekkür ederim. vereliniortakvereliniortak
saol canım allahım hepimize 2010 yılını hamiş yılı olarak nasip eder inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?