Gebe kalamayanlar buraya.....

Gunaydinlar
Gece yarisi baktim kimse yok yattim. Sabah baktim bi 10 sayfadan fazla var heralde millet erkenden uyandi yazisiyorlar dedim ama bi okudum masallahiniz var kizlar sabah ezanina kadar burdaymisiniz ne alemsiniz
hiç sorma yaren92 bugün eşi evde olduğu için hasret gidermiş @mdk35 şehirlerarası hasret çekmekte sweet-73 te vardiyalı koca kurbanı olmuş. yazmış yazmış bide gidip uyumuşlar sabaha biz okuyalım taze taze diye :)

Gunaydinlar
Gece yarisi baktim kimse yok yattim. Sabah baktim bi 10 sayfadan fazla var heralde millet erkenden uyandi yazisiyorlar dedim ama bi okudum masallahiniz var kizlar sabah ezanina kadar burdaymisiniz ne alemsiniz

onu bunu bırakta ne yazarsam yazayım şuan zeynoyu düşünmekten alamıyorum kendimi dün akşam teyzesinin vefat haberi gelmiş hemde eşi daha işteyken yalnızken galiba bugün yola çıkıp gidecek cenaze evine..

Evet abla gece cikacaklardi yola face fotografini koymus gencmis daha Allah rahmet eylesin uzuldum dayanamam boyle vefat haberlerine

etmezmıyım abla aklıma her gelişinizde isimlerinizi veriyorum Allah herkese herkese nasıp etsın en hayrlı en sağlıklı ıman dolu guzel kaderli uslu edeplı ahlaklı sekılde ınsALlah :))
rabbim kabul etsin dualarını inşaallah sende kendinden haber et doktora gittikçe

Evet sabah bos kalmasinlar okusunlar demisler heralde ay benim kocam hep yanimda ogle

yemeklerinde bile goruyorum her zaman bazen
annemlere kalmaya gittigimde erken gel der hep
beraber uyumaya alistik birbirimizi gormeden olmaz

Ay ablacm bnm Allah razı olsn demn yetr bakkal ck uzak bna zfn yakn olsada gdp alck halm yk yatıorm devmlı işlermi ble zor bela yapıorm
bak günlük işler yap yapabildiğin kadar yorulduğunda değil yorulacağını hissettiğin anda bırak iş yapmayı dinlen güzelce.çok mu dert ya iş mişşşş.evin kirlenmiş diye mana bulan varsa gelsin Allah rızası için bi işin ucundan tutuversin o zaman.bırak yorma kendini fazla.düzelince yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…