- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.821
hiç sormaGunaydinlar
Gece yarisi baktim kimse yok yattim. Sabah baktim bi 10 sayfadan fazla var heralde millet erkenden uyandi yazisiyorlar dedim ama bi okudum masallahiniz var kizlar sabah ezanina kadar burdaymisiniz ne alemsiniz
Insallah be canimCanım bence gercegi soyle kredi cekmeyin bizim bebek yokken zorlanioruz cok kredi oduyrz evde kira. Annene acikla guzelce eger bozdurmasaydik verirdim de anlat o da anlayisla karşılar inşallah
Gunaydinlar
Gece yarisi baktim kimse yok yattim. Sabah baktim bi 10 sayfadan fazla var heralde millet erkenden uyandi yazisiyorlar dedim ama bi okudum masallahiniz var kizlar sabah ezanina kadar burdaymisiniz ne alemsiniz
Evet abla gece cikacaklardi yola face fotografini koymus gencmis daha Allah rahmet eylesin uzuldum dayanamam boyle vefat haberlerineonu bunu bırakta ne yazarsam yazayım şuan zeynoyu düşünmekten alamıyorum kendimidün akşam teyzesinin vefat haberi gelmiş hemde eşi daha işteyken yalnızken galiba bugün yola çıkıp gidecek cenaze evine..
çektiği acılar kaferetı olsun Allah Cennet mekan eylesın ınşAllah kalanların başı sağ olsun...kızlar teyzemi kaybettik
amin canım benim..bizim için dua ediyormusun kızçektiği acılar kaferetı olsun Allah Cennet mekan eylesın ınşAllah kalanların başı sağ olsun...
Sayfaaları okuodm ne yazmslr die ve gözüme tek takıln sey alpella ücgen gofret
hiç sorma bende gördüm fotosunu Allah'ım cennetine alsın inşaallah.Evet abla gece cikacaklardi yola face fotografini koymus gencmis daha Allah rahmet eylesin uzuldum dayanamam boyle vefat haberlerine
etmezmıyım abla aklıma her gelişinizde isimlerinizi veriyorum Allah herkese herkese nasıp etsın en hayrlı en sağlıklı ıman dolu guzel kaderli uslu edeplı ahlaklı sekılde ınsALlah :))amin canım benim..bizim için dua ediyormusun kız
günaydın canım benim sen iste biz alıp yollayalım sana gülümmmmSayfaaları okuodm ne yazmslr die ve gözüme tek takıln sey alpella ücgen gofretbian cnm cekti
sana da hayırlı sabahlar nasıl oldun daha iyimisinHayrlı sbhlr kızlar..
rabbim kabul etsin dualarını inşaallah sende kendinden haber et doktora gittikçeetmezmıyım abla aklıma her gelişinizde isimlerinizi veriyorum Allah herkese herkese nasıp etsın en hayrlı en sağlıklı ıman dolu guzel kaderli uslu edeplı ahlaklı sekılde ınsALlah :))
Ay ablacm bnm Allah razı olsn demn yetr bakkal ck uzak bna zfn yakn olsada gdp alck halm yk yatıorm devmlı işlermi ble zor bela yapıormgünaydın canım benim sen iste biz alıp yollayalım sana gülümmmm
Evet sabah bos kalmasinlar okusunlar demisler heralde ay benim kocam hep yanimda ogle
Bgn ck dha iyiym abla. Pazartsi gnu gece yerime yattm ck agrm vrdı saatlce uyuyamdm pazar gununden beride lekelnmem yok cok sukr. Ama bu hamilelgm dierne gçre ck gr geciosana da hayırlı sabahlar nasıl oldun daha iyimisin
bak günlük işler yap yapabildiğin kadar yorulduğunda değil yorulacağını hissettiğin anda bırak iş yapmayı dinlen güzelce.çok mu dert ya iş mişşşş.evin kirlenmiş diye mana bulan varsa gelsin Allah rızası için bi işin ucundan tutuversin o zaman.bırak yorma kendini fazla.düzelince yaparsınAy ablacm bnm Allah razı olsn demn yetr bakkal ck uzak bna zfn yakn olsada gdp alck halm yk yatıorm devmlı işlermi ble zor bela yapıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?