Gebe kalamayanlar buraya.....

Bgn ck dha iyiym abla. Pazartsi gnu gece yerime yattm ck agrm vrdı saatlce uyuyamdm pazar gununden beride lekelnmem yok cok sukr. Ama bu hamilelgm dierne gçre ck gr gecio
zahmetten rahmet doğarmış canım benim Sağlıklı olunda bebiş ve sen geçecek elbet Allah'ın izniyle bu günlerinde.okudum geçmiş sayfalarda uyutmamış ağrı seni uzanmışssın saatlerce

Uzuluorm mralm bozuluo yerleri ble silemedm viledayı bastrpta sıkamam die. kimsede yardm etmioki ayrca kösen yk ztn bi arada eltm gelio sobamı yaıvermye o kdr annemde bgn hastanede kardesm amelytnolck oda o yuzden gelemio. Napalm rabbm saglk versn yeterki sen naslsn

bide ben akşam 9 a kadar olanını okumuştumda yani :) sabahın 4:30 una kadar sohbet etmişler hiç acımıyolar bize :))
Ooo baya okumussn sen de cnm. Valla sabah bi gördüm şok oldum gece dört olmuş dört ya :) sonra dedim ben yaşlandm heralde. O saatte kaçıncı rüyamı görüyodum acaba

hayırlısı olsun gelecek aya inşaallah dua et.olamayan arkadaşlarımız burda.üzülme lütfen gel burda bizlerle sohbet et hem vakitte geçmiş oluyor
ederim tabı ablacm daha dktora gıdıp kalp atıslarını dnlemeye cok var haber derım yeterkı saglıklı sıhhatlı olsunda beklerm günüün :)

iyiyim bende bişey yok henüz beklemedeyim.sanki bu ay pek umudum yok 1 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum.3 nisan ve 5 nisan birliktelik oldu o kadar.eşim yorgun geliyor ben dün gece bi rahatsızlandım yemekten sonra kalp atışlarım hızlandı.tansiyonu ölçtük 10,8 - 7,2 idi ama nabız 85 ti.akşam çok zorladı beni çarpıntı Allah'a emanet her zaman olduğu gibi bu ayda..

Gecmş olsn ablam dkkt et kndne. Ya barya bnde hamüle kalmadn düznli ilşkm olmzdı hç hp hftada 2kere fln onlada cockmu olr. esm ck yorgn geliodu cnkü en son hamile kalcm ay 2gunde bi düzene sokmştk esmde napsn adam yorgn gelsede mecbrn artk :) ama o ayda hç bklemiodm adet olcm dedm hp

Ne bileym gecn cuma kese gözüküo ama bebek gözkmüo dha kck cnkü demşlrdi bnmde öle içime dert etti
sen kaçıncı haftandasın canım.boş kese kendini eritir imha eder demişti doktor bana.senin kesen boş olsa sen bu annelik ağrılarını çekermiydin gülüm benim.sadece bebiş daha küçükmüş o anda o yüzden hem herkesin aynı haftada aynı şekilde kese görünecek diye bi kaide yok.kalp atışını 6.hafta duyanda oluyor 7. hafta bittiğinde duyanda oluyor hem geç döllenme değilmi seninkide bunları düşünüp üzme kendini

tam bülemedm hesaplamsı ama baktklrnda 5+5dı abla kese gzl buyuyo demşti doktr ama hastanede 3gun ytmk bnm pskolojmi bozdu ordada bkç insan sünirmi bozdu yk neymş kist patlayp bebegi boguyomş bride dio bnmde yakınmn lekelnmesi vardı doktr taburcu etti eve gdnce bebegi dusmş fln filan ck mralimi bozdlr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…