Gebe kalamayanlar buraya.....

bakma sen her konuşulana herkesin yazgısı başka başka.

hem işyerinde çalışıyorum hem bi yandan akşam yazışmalarını okudum bitirdim.arada da sizleri özlüyorum böyle işte :)
aman bende işte buraya geliyorum kendimi yanlız hissetmiyorum sizi seviyorum samimi içten olduğunuz için:) evi toparlıyorum bir yandan . çalışmaya başlamak istiyorum bir yandan 3 ay yetti diorum bir yandan da yaza tatil satın aldık gidemem yeni işe girersem diyorum öyle işte boşboş şeyler düşünüyorum:)

6 aylık evliyim 2. baharımız. ben 37 eşim 45 yaşında.. 3/4 aydır yumurtlama tarihine göre takip ediyoruz... görünürde sorun yok diyor doktor...ama enfeksiyon tedavisi görüyorum 2 gun oldu ilaç ve fitil kullanalı... sonra bebek için muayene olacakmısız. Yeni eviliyiz ama yaş itibariyle acele etmemiz gerekiyor. Dua edin olurmu ben her namazımda çoçuk isteyen herkese nasip etmesi için dua ediyorum inşallah.

aminn canım evet bende ediyorum amin inşallah

kizlaaar Günaydın hastanedeyim dua edin su gecmeyen ara kanamam icin geldim doktor rahim duvarin kalin gibi duruyo dedi tahlil istedi bekliyorum sonuçları. A amorevole ccanim dualarini eksik etme benden :)

Kalbim seninle canm :)) bişey çıkmicak allah ın izniyle telaş yapma stres olma hepimiz yanındayız kuzum tertemiz çıksın inşaallah sonuçların..

Ay ablaa güldürdün beni yaa tabi ama ben giremeyince siz sayfalarca yazınca iyiydi ama demi ya uyucaktım baktım yaren92 yazınca gidemedim bide sweet-73 geldi tamamladık :))

batıma 1 hafta var dünden beri bulantım oluyor hiç bir şey yiyemiyorum
aslında umutlanmak istemiyorum diyabet hastasıyım ilaç kullanıyorum onlarda yapabilir diye düşünüyorum ama
içimden bir şeyde acaba diyo..
kızlar sizce bu kadar önceden hissedilir mi??

Beni de beni deee sakın unutmaa
diyorum kuzum burdakı takma ısımlerınızla dıyorum gerceklerı bılmedıgım ıcın :) snrada eger unuttugum varsa tum kk uyelrını tum ısteyenlerı dıyorum gunluk yazıyorum orda bıle hep sonuna Allah kımseyı bu duygudan mahrum bırakmasın dıye eklıyorum hep :)

Allah razı olsun rabbim biliyor duaların sahiplerini bulur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…