- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.861
Aynen :) sbh 7de kalkıorm cnkü esime kahvltı hazrlamk içn :) gec yatrsm basm kazn gbi oluoMisafir olmadığı sürece ben de öyleym valla 10 buçuk 11
napıyorsunuz bakalım:)merhaba tatlım :)
bakma sen her konuşulana herkesin yazgısı başka başka.tam bülemedm hesaplamsı ama baktklrnda 5+5dı abla kese gzl buyuyo demşti doktr ama hastanede 3gun ytmk bnm pskolojmi bozdu ordada bkç insan sünirmi bozdu yk neymş kist patlayp bebegi boguyomş bride dio bnmde yakınmn lekelnmesi vardı doktr taburcu etti eve gdnce bebegi dusmş fln filan ck mralimi bozdlr
hem işyerinde çalışıyorum hem bi yandan akşam yazışmalarını okudum bitirdim.arada da sizleri özlüyorum böyle işte :)napıyorsunuz bakalım:)
aman bende işte buraya geliyorum kendimi yanlız hissetmiyorum sizi seviyorum samimi içten olduğunuz için:) evi toparlıyorum bir yandan . çalışmaya başlamak istiyorum bir yandan 3 ay yetti diorum bir yandan da yaza tatil satın aldık gidemem yeni işe girersem diyorumhem işyerinde çalışıyorum hem bi yandan akşam yazışmalarını okudum bitirdim.arada da sizleri özlüyorum böyle işte :)
Saol abla vrdfn moral içn bnm içimi rahatlttn ya rabbimde senin içini rahatlatsın insallahhbakma sen her konuşulana herkesin yazgısı başka başka.
nasıl hatırlamıyorsun :)))))
Hosgeldin günaydın :) hiç okumya çalışma en baştan ben denedim sonra bıraktım. 7bin küsür sayfa mesaj var çünkü. Her sayfada 10mesaj oluyo. 70binden fazla demek.. sen kendinden bahset bence. Ne kadardr evlisin doktora gittin mi vs
aminn canım evet bende ediyorum amin inşallah6 aylık evliyim 2. baharımız. ben 37 eşim 45 yaşında.. 3/4 aydır yumurtlama tarihine göre takip ediyoruz... görünürde sorun yok diyor doktor...ama enfeksiyon tedavisi görüyorum 2 gun oldu ilaç ve fitil kullanalı... sonra bebek için muayene olacakmısız. Yeni eviliyiz ama yaş itibariyle acele etmemiz gerekiyor. Dua edin olurmu ben her namazımda çoçuk isteyen herkese nasip etmesi için dua ediyorum inşallah.
Sayfaaları okuodm ne yazmslr die ve gözüme tek takıln sey alpella ücgen gofretbian cnm cekti
etmezmıyım abla aklıma her gelişinizde isimlerinizi veriyorum Allah herkese herkese nasıp etsın en hayrlı en sağlıklı ıman dolu guzel kaderli uslu edeplı ahlaklı sekılde ınsALlah :))
Kızlar banada yardımcı olun adetlerim düzensiz hamile kalamıyoruö
Cnm bnm demen yetr Allah razı olsn :) helal olsn ne demk. Bnm pis bogazlgm :) carsya cknca esimi onuda al bunuda al sunuda al diorm :)Ayy eyvahlar olsun keşke koymasaydım yaa canm benm hakkını helal et yollayayım sana 1 kutu yaa feda olsun :)))
diyorum kuzum burdakı takma ısımlerınızla dıyorum gerceklerı bılmedıgım ıcın :) snrada eger unuttugum varsa tum kk uyelrını tum ısteyenlerı dıyorum gunluk yazıyorum orda bıle hep sonuna Allah kımseyı bu duygudan mahrum bırakmasın dıye eklıyorum hep :)Beni de beni deee sakın unutmaa
Allah razı olsun rabbim biliyor duaların sahiplerini bulur canımdiyorum kuzum burdakı takma ısımlerınızla dıyorum gerceklerı bılmedıgım ıcın :) snrada eger unuttugum varsa tum kk uyelrını tum ısteyenlerı dıyorum gunluk yazıyorum orda bıle hep sonuna Allah kımseyı bu duygudan mahrum bırakmasın dıye eklıyorum hep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?