- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.881
inşallah ablacm ua burda bende baktm gecmıse okudukca uzuluyodum hıcmı olmuycakkı dıye.hamıle haberı aldıkca ıcım kıpır kıpır edıyordu.çok şükür Rabbım dualrımı en guzel zamandqa nasıp ettı.hatta hala bazen okurken snakı bendede yokmuş gıbı of cok zor dıyorum snra aklıma gelıyo hemen elım karnımda salavat cekıp huzur buluyorum.o an hemen aklıma dusuyosunuz her bayan her kadın her annelık sıfatına yakısr canlı bu duyguyu en kısa zamanda yasasın ınsallahAllah razı olsun rabbim biliyor duaların sahiplerini bulur canım
gerçekten mi dermişim kopardın beni burdaLavabodan sevgilerdermişim
amin inşaallah canım beniminşallah ablacm ua burda bende baktm gecmıse okudukca uzuluyodum hıcmı olmuycakkı dıye.hamıle haberı aldıkca ıcım kıpır kıpır edıyordu.çok şükür Rabbım dualrımı en guzel zamandqa nasıp ettı.hatta hala bazen okurken snakı bendede yokmuş gıbı of cok zor dıyorum snra aklıma gelıyo hemen elım karnımda salavat cekıp huzur buluyorum.o an hemen aklıma dusuyosunuz her bayan her kadın her annelık sıfatına yakısr canlı bu duyguyu en kısa zamanda yasasın ınsallah
birazdan yine ovulasyon testi yapıcam bakalım:) 10 buçuktan beri bekliyorum sıvı tüketmeden yapayımda kurtulayım:) bende lavobadan sevgiler diyeyim size:)gerçekten mi dermişim kopardın beni burda
lavabodan güzel haberler bekleriz ama ona göre :))))birazdan yine ovulasyon testi yapıcam bakalım:) 10 buçuktan beri bekliyorum sıvı tüketmeden yapayımda kurtulayım:) bende lavobadan sevgiler diyeyim size:)
Kacamaga bakkk!...boyle yasakli olunca muhabbet daha tatli dimi?Lavabodan sevgilerdermişim
yaaa gördünmü biz yokken yapmışlar muhabbeti :))Kacamaga bakkk!...boyle yasakli olunca muhabbet daha tatli dimi?
ve aleyküm esselam can parçası :)Selam can can canlaaarrr!...
gerçekten mi dermişim kopardın beni burda
Kacamaga bakkk!...boyle yasakli olunca muhabbet daha tatli dimi?
yaptım bakalım birazdan dk dolsun atarımfoto ovulasyonum nasıl bakalım:)lavabodan güzel haberler bekleriz ama ona göre :))))
Hehe buldum iste...buydu?Ya benim yumurtlama günüm ne zaman yaaa nası bulcam bilmiyorum oofffff
A amorevole venurun_ala_nur sayfa: 6643
işte canım bu :)) hatırlatayım sanaazmettim 1000 sayfa geri döndüm buldum beeeee
Ben valla ilacin etkii galiba surekli uyuyorum abla...gunudz uyumadim aksam kapanmis gozlerim ben yarenin kacamagini soyluyorum lavaboya gidince yaziyo ya:)))yaaa gördünmü biz yokken yapmışlar muhabbeti :))
Cnm bnm demen yetr Allah razı olsn :) helal olsn ne demk. Bnm pis bogazlgm :) carsya cknca esimi onuda al bunuda al sunuda al diorm :)
Ben valla ilacin etkii galiba surekli uyuyorum abla...gunudz uyumadim aksam kapanmis gozlerim ben yarenin kacamagini soyluyorum lavaboya gidince yaziyo ya:)))[/QUOTE
evet şaka gibi lavabo olayı
Napiyosun ablam ya vardiyeli yazisiyoz sabah sen aksam diger kizlar...bi tek ben galiba findik fistigim daima burdave aleyküm esselam can parçası :)
diyorum kuzum burdakı takma ısımlerınızla dıyorum gerceklerı bılmedıgım ıcın :) snrada eger unuttugum varsa tum kk uyelrını tum ısteyenlerı dıyorum gunluk yazıyorum orda bıle hep sonuna Allah kımseyı bu duygudan mahrum bırakmasın dıye eklıyorum hep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?