- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.901
Hahahah aynen yazışmaya heyecan aksiyon katıyor
2 gündür işyerinde siparişler yoğundu yazamadım ama 80 sayfa okudum kolay mı fıstığımNapiyosun ablam ya vardiyeli yazisiyoz sabah sen aksam diger kizlar...bi tek ben galiba findik fistigim daima burda
şimdi böyle olunca yumurtlamışmı oluyorsunOvuslasyona bakin bi sonunta t c den bile koyu
36 saat içinde yumrta çatlaması oluyor sanırım tamda bilmiyorum kii:)şimdi böyle olunca yumurtlamışmı oluyorsun
bir banada öğretsin gerçi ben daha almadım ama :)
ayyy evet dün çalışma yaptık ama bugün tam çift olunca bugün ve yarında olması gerek dimi kızlar:)Tebrikler yakalamışsın tatlım
bat gunude gebelık testınde gor ınsallah cızgıyıayyy evet dün çalışma yaptık ama bugün tam çift olunca bugün ve yarında olması gerek dimi kızlar:)
amın canm allah razı olsun hepımızı ınşallah.Allahım bin kere razı olsun eşini bebişini sana bağışlasın Sağol kuzum benm
ayyy inşallah rabbim nasip etsin sağlıkla inşallahta kardeşimin nişanına sevinçle gideyim:)bat gunude gebelık testınde gor ınsallah cızgıyı)
ayyy evet dün çalışma yaptık ama bugün tam çift olunca bugün ve yarında olması gerek dimi kızlar:)
nasılda biliyo bak bakkkk kitabını yazıcak burda :)))Gün aşırı tatlm. Dün olduysa bugün ara verip yarın olması gerek. Ama bugünde olabilir. Ama bu seferde sperm kalitesi düşüyo haberin olsun
yaa hadi içimde kalmadıysaa kaçırmayım:)Gün aşırı tatlm. Dün olduysa bugün ara verip yarın olması gerek. Ama bugünde olabilir. Ama bu seferde sperm kalitesi düşüyo haberin olsun
kaçırmam dimi:)nasılda biliyo bak bakkkk kitabını yazıcak burda :)))
kaçırmazsın sende kaçıracak göz varmı bee :) yakalamışsın onu ovi testinde :)kaçırmam dimi:)
inşallah canım ama elden geliyor insan üzülüyorÜzlme herseyde bir hayr vardr isyan etme dua et rabbim sabrının mükafıtını vercektir emin ol
inşallah canım bu arada afyondan yazan varmı? aranızda kızlar:)hayırlısı olsun gelecek aya inşaallah dua et.olamayan arkadaşlarımız burda.üzülme lütfen gel burda bizlerle sohbet et hem vakitte geçmiş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?