- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.921
dimi yaaaa verin gazı bana akşam a bol enerjili şeyler yedireyim kocacığıma:)kaçırmazsın sende kaçıracak göz varmı bee :) yakalamışsın onu ovi testinde :)
biraz tatlı bir bardak havuç suyu :)dimi yaaaa verin gazı bana akşam a bol enerjili şeyler yedireyim kocacığıma:)
Ayy abla hic sorma muhhabbete daliyoz binlerce oluyo:)))2 gündür işyerinde siparişler yoğundu yazamadım ama 80 sayfa okudum kolay mı fıstığım
:)
nasılda biliyo bak bakkkk kitabını yazıcak burda :)))
yaa hadi içimde kalmadıysaa kaçırmayım:)
kızlar konuşmlarda biraz önce okumuştum hayayiti otu mu ne yazıyordu biri ne olduğunu söylermi?
yani ne bileyim kesin kaldımı diye yani belki öldüler ne bileyim yeisini göndereym ben en iyisi hı?O ne demek kız öyle allah seni2-3 gün yaşıyo bebeklerimiz canm benm merak etme
inşallah canım inşalllah:)Slm herkese.Allahım hepimizu duysun biran önce anne olmayı nasip etsin inşallah arkadaşlar
Ben dış gebelik gecirdim ve birdaha gebe kalamadim malesef esimde boşanmak istiyor çocuk olmuyor diye çok çaresiziminşallah canım inşalllah:)
bu gerçek olamaz yaaa canım nasıl eşin çocuk yok diye boşanmaya kalkar siz sadece çocuk için evlendiyseniz o bşka ama siz eşsiniz yani ömrümüz boyunca çocuk olmasada siz birbirinizi sevin bu dünyada sadece bebek olsun diye gelseydik herkesin bebeği olmak zorunda olurdu. moralini bozma nolurrr eşinle otur konuş dua edin nolur inanın ve dua edin sevin birbirnizi çocuksuz bir çok aile var . ki bu rabbimin izniyle olur.Ben dış gebelik gecirdim ve birdaha gebe kalamadim malesef esimde boşanmak istiyor çocuk olmuyor diye çok çaresizim
Ben dış gebelik gecirdim ve birdaha gebe kalamadim malesef esimde boşanmak istiyor çocuk olmuyor diye çok çaresizim
evet doğubayazıt...kürtçesiini hep kullanıyoruz :)burda öyle diyorlar.evet eşim öğretmen buraya atandıBazid derken doğubeyazıt mı. Ben merkezdeyim ttlm. eşinin işinden dolayı mı burdasınız
Amiiiin insallah :)) her hamiste bir daha mutlu oluyorum :)
Allah razı olsun Rabbim herkesin yardimcisi olsunRABBİM YARDIMCIN OLSUN İNŞAALLAH.DİYECEK BİR SÖZÜM YOK..
Benim eşim malesef annesinin etkisinde kaliyor annesi ne derse onu yapıyor annesi ayirmaya çalışıyor malesefbu gerçek olamaz yaaa canım nasıl eşin çocuk yok diye boşanmaya kalkar siz sadece çocuk için evlendiyseniz o bşka ama siz eşsiniz yani ömrümüz boyunca çocuk olmasada siz birbirinizi sevin bu dünyada sadece bebek olsun diye gelseydik herkesin bebeği olmak zorunda olurdu. moralini bozma nolurrr eşinle otur konuş dua edin nolur inanın ve dua edin sevin birbirnizi çocuksuz bir çok aile var . ki bu rabbimin izniyle olur.
Benimki de karpuuuuz karpuuuuuz diyordu galibaay kokuyordu burnuma resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?