Gebe kalamayanlar buraya.....

okullar kapanmadan erzuruma gidemem canım burda mediza var ona gidiyordum emrah adlı berbat bi dr vardı şükür gitti de canım zaten memleket uzak değil IĞDIR :) ama tabi hep git gel çok masraflı oluyor yakın ya tek gidebiliyorum erzurum için eşimi beklicem ama tabi inşaallah gerek kalmaz o zamana kadar

bende seni özledim gülüm neler yaptın
dr a gittim işte sende sorun yok dedi mahalle hekime yani kadın hekime de yine gittim o da dedi eşin test yapsın senin sorunun yok eşim de test yapmaya gitti dr dedi burda o testi yapmıyoruz çevre illerden birine git ya ağrı yada ığdır ama eşim bu ay babasının ameliyatı için izin almıştı okuldan müdür şimdilik izin vermedi bakalım 2hafta sonra verecekmiş

hadi hayırlısıyla inşaallah.birde şu izin mevzularına bi sinir oluyorum keyfi izinmi kardeşim bunlar tövbe tövbe yaaa

Ablam benim son 7 gun var...aklimdan cikti diyorum ama sizi oluyo arada cok az...unutturmuyo yani...bi de galiba benimki de yaren gibi gecikecek simdiye bu belirtilerin fazla olmasi gerekirdi...
unutalım diyoruz ama yok ya unutulmuyor tabi.banada 9-10 gün var sanırım.hayırlısı inşaallah bakalım mevla neylerse güzel eyler tubammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…