- 5 Mart 2015
- 1.309
- 1.394
- 158
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.941
okullar kapanmadan erzuruma gidemem canım burda mediza var ona gidiyordum emrah adlı berbat bi dr vardı şükür gitti de canım zaten memleket uzak değil IĞDIR :) ama tabi hep git gel çok masraflı oluyor yakın ya tek gidebiliyorum erzurum için eşimi beklicem ama tabi inşaallah gerek kalmaz o zamana kadarİnsallah hayırlı haberler ile dönersin ttlm. Ama aklnda bulunsun ben medicenterda sezgin bey var. Ona gidiom. Ona tedaviye gidip bebek sahibi olan benim tanıdığm 2 kişi var. Bi de erzurumda bi doktor daha var adını unuttum ona da gidebilirsin. Her seferinde memlekete gidip gelmek hem zor olur hem de masraflı
eğer bu doğruysa Allahından bulsun yaaa rabbim e dua et canım nolurrrBenim eşim malesef annesinin etkisinde kaliyor annesi ne derse onu yapıyor annesi ayirmaya çalışıyor malesef
geldin mi kızzzzz hoşgeldinevet doğubayazıt...kürtçesiini hep kullanıyoruz :)burda öyle diyorlar.evet eşim öğretmen buraya atandı
kızlar teyzemi kaybettik
hoşbuldum ablacım nasılsın özledim sizi yageldin mi kızzzzz hoşgeldin
dilerim rabbimden o kayınvalidene fırsat vermesin..Benim eşim malesef annesinin etkisinde kaliyor annesi ne derse onu yapıyor annesi ayirmaya çalışıyor malesef
Neler çektiğimi bir Allah bir ben bilirim beterin beteri derlerya işte ben beterin beterini yaşıyorumeğer bu doğruysa Allahından bulsun yaaa rabbim e dua et canım nolurrr
Amin Rabbim beni unutturcak dert versin kendi derdiyle uğraşsindilerim rabbimden o kayınvalidene fırsat vermesin..
bende seni özledim gülüm neler yaptınhoşbuldum ablacım nasılsın özledim sizi ya
yani ne bileyim kesin kaldımı diye yani belki öldüler ne bileyim yeisini göndereym ben en iyisi hı?
Allah mazlum kullarını görür gözetir sen kesme umudunu.Neler çektiğimi bir Allah bir ben bilirim beterin beteri derlerya işte ben beterin beterini yaşıyorum
yaa ne zamn yazdı ben neden kaçırdım göremiyrom başınız sağolsun kuzumm yabaşınız sağolsun canım
Hay Allah seni iyi etsin iyi mi:))))zorlu yolculuk kuzum...Kız onlarında canı var koştur koştur yoruluyolar
dr a gittim işte sende sorun yok dedi mahalle hekime yani kadın hekime de yine gittim o da dedi eşin test yapsın senin sorunun yok eşim de test yapmaya gitti dr dedi burda o testi yapmıyoruz çevre illerden birine git ya ağrı yada ığdır ama eşim bu ay babasının ameliyatı için izin almıştı okuldan müdür şimdilik izin vermedi bakalım 2hafta sonra verecekmişbende seni özledim gülüm neler yaptın
yorulsunlar kolaymı kraliçeyi yakalamak:)Kız onlarında canı var koştur koştur yoruluyolar
Ablam benim son 7 gun var...aklimdan cikti diyorum ama sizi oluyo arada cok az...unutturmuyo yani...bi de galiba benimki de yaren gibi gecikecek simdiye bu belirtilerin fazla olmasi gerekirdi...Allah mazlum kullarını görür gözetir sen kesme umudunu.
Ben dış gebelik gecirdim ve birdaha gebe kalamadim malesef esimde boşanmak istiyor çocuk olmuyor diye çok çaresizim
hadi hayırlısıyla inşaallah.birde şu izin mevzularına bi sinir oluyorum keyfi izinmi kardeşim bunlar tövbe tövbe yaaadr a gittim işte sende sorun yok dedi mahalle hekime yani kadın hekime de yine gittim o da dedi eşin test yapsın senin sorunun yok eşim de test yapmaya gitti dr dedi burda o testi yapmıyoruz çevre illerden birine git ya ağrı yada ığdır ama eşim bu ay babasının ameliyatı için izin almıştı okuldan müdür şimdilik izin vermedi bakalım 2hafta sonra verecekmiş
Insan oyle dusununce kendinin ne kadar sansli oldugunu farkediyo neler olmus da sonucta rahme dusup gelismisiz yaaa dimi?yorulsunlar kolaymı kraliçeyi yakalamak:)
unutalım diyoruz ama yok ya unutulmuyor tabi.banada 9-10 gün var sanırım.hayırlısı inşaallah bakalım mevla neylerse güzel eyler tubammmAblam benim son 7 gun var...aklimdan cikti diyorum ama sizi oluyo arada cok az...unutturmuyo yani...bi de galiba benimki de yaren gibi gecikecek simdiye bu belirtilerin fazla olmasi gerekirdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?