Gebe kalamayanlar buraya.....

Neler çektiğimi bir Allah bir ben bilirim beterin beteri derlerya işte ben beterin beterini yaşıyorum
ayy canım benim ya nasıl üzüldüm şimdi ya bu zorlu süreçte insanın tek dayanağı eşidir bir de eş destek olmasa of ya rabbim yardımcın olsun hep dua edeceğim.biz de kendi halimize üzülüyoruz sen neler yaşıyorsun öyle çok üzüldüm gerçekten.severek mi evlendiniz

Insan oyle dusununce kendinin ne kadar sansli oldugunu farkediyo neler olmus da sonucta rahme dusup gelismisiz yaaa dimi?
ya evet ben eskiden hani flimlerde oluyor ya tek ilişki ile hamilelik tamam olabilir ama meğersem ne azmış zamn olarak tutturması:) meğer ne kıymetliymiş bizim şeyimiz:)

hadi hayırlısıyla inşaallah.birde şu izin mevzularına bi sinir oluyorum keyfi izinmi kardeşim bunlar tövbe tövbe yaaa
ne bileyim abla ya sinir oldum bende neyse hayırlısı ne zamansa rabbim güzellikle herşeyi üstüste düzeltir ve olur bu da nasip diyorum ya

Amin abla gecikmesinde durup dururken kafamda yokken umut etmek istemiyorum
yok öyle hemen ya gecikse bile artık biz tecrübe sahibiyiz.testlerimizi yapıcaz herşey olabilir neler duyuyoruz dicez gebe kalana kadar.stresten gecikir.mevsim değişiminden gecikir.bebek olur gecikir. Allah Allah ya olabilir napalım canımız sağolsun sıhhatimiz afiyetimiz yerinde olsun gülümmm :)

Evet abla su an ben zaten en once sagligimi dusunuyorum...o yuzden kilo vermeye calisiyorum...bakalim artik kader kismet saldik akisina:)))

Benimle evlenmek için çok şeyler yaptı ama herşey imza atana kadarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…