- 5 Mart 2015
- 1.309
- 1.394
- 158
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.961
ayy canım benim ya nasıl üzüldüm şimdi ya bu zorlu süreçte insanın tek dayanağı eşidir bir de eş destek olmasa of ya rabbim yardımcın olsun hep dua edeceğim.biz de kendi halimize üzülüyoruz sen neler yaşıyorsun öyle çok üzüldüm gerçekten.severek mi evlendinizNeler çektiğimi bir Allah bir ben bilirim beterin beteri derlerya işte ben beterin beterini yaşıyorum
aynen birer mucize olduğumuzun farkında değilmişiz....Insan oyle dusununce kendinin ne kadar sansli oldugunu farkediyo neler olmus da sonucta rahme dusup gelismisiz yaaa dimi?
Amin abla gecikmesinde durup dururken kafamda yokken umut etmek istemiyorumunutalım diyoruz ama yok ya unutulmuyor tabi.banada 9-10 gün var sanırım.hayırlısı inşaallah bakalım mevla neylerse güzel eyler tubammm
yaa ne zamn yazdı ben neden kaçırdım göremiyrom başınız sağolsun kuzumm ya((
ya evet ben eskiden hani flimlerde oluyor ya tek ilişki ile hamilelik tamam olabilir ama meğersem ne azmış zamn olarak tutturması:) meğer ne kıymetliymiş bizim şeyimiz:)Insan oyle dusununce kendinin ne kadar sansli oldugunu farkediyo neler olmus da sonucta rahme dusup gelismisiz yaaa dimi?
Profilindeki resimdr anlatiyo zaten herseyi:)))ya evet ben eskiden hani flimlerde oluyor ya tek ilişki ile hamilelik tamam olabilir ama meğersem ne azmış zamn olarak tutturması:) meğer ne kıymetliymiş bizim şeyimiz:)
ne bileyim abla ya sinir oldum bende neyse hayırlısı ne zamansa rabbim güzellikle herşeyi üstüste düzeltir ve olur bu da nasip diyorum yahadi hayırlısıyla inşaallah.birde şu izin mevzularına bi sinir oluyorum keyfi izinmi kardeşim bunlar tövbe tövbe yaaa
Malesef doğru Rabbim hakkimda hayirlisiysa çocuk versin hayirsizsa olmasınOohhaaaa inanmıyorum sen ciddi misin ya pes dicek bi laf bulamadım allah yardımcın olsun
yok öyle hemen ya gecikse bile artık biz tecrübe sahibiyiz.testlerimizi yapıcaz herşey olabilir neler duyuyoruz dicez gebe kalana kadar.stresten gecikir.mevsim değişiminden gecikir.bebek olur gecikir. Allah Allah ya olabilir napalım canımız sağolsun sıhhatimiz afiyetimiz yerinde olsun gülümmm :)Amin abla gecikmesinde durup dururken kafamda yokken umut etmek istemiyorum
hadi yaaa atlamışım görmemişimdün yazmış akşam
Evet abla su an ben zaten en once sagligimi dusunuyorum...o yuzden kilo vermeye calisiyorum...bakalim artik kader kismet saldik akisina:)))yok öyle hemen ya gecikse bile artık biz tecrübe sahibiyiz.testlerimizi yapıcaz herşey olabilir neler duyuyoruz dicez gebe kalana kadar.stresten gecikir.mevsim değişiminden gecikir.bebek olur gecikir. Allah Allah ya olabilir napalım canımız sağolsun sıhhatimiz afiyetimiz yerinde olsun gülümmm :)
sanada selamlar tatlım :)selam canlar
Aleykum selam anniiş Nasilsin?selam canlar
Benimle evlenmek için çok şeyler yaptı ama herşey imza atana kadarmışayy canım benim ya nasıl üzüldüm şimdi ya bu zorlu süreçte insanın tek dayanağı eşidir bir de eş destek olmasa of ya rabbim yardımcın olsun hep dua edeceğim.biz de kendi halimize üzülüyoruz sen neler yaşıyorsun öyle çok üzüldüm gerçekten.severek mi evlendiniz
kim ölmüş çoktan yokum kimin bebeği mi ne?dün yazmış akşam
kız muska falan olmasınBenimle evlenmek için çok şeyler yaptı ama herşey imza atana kadarmış
sanada selamlar tatlım :)
Aleykum selam anniiş Nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?