- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.981
kim ölmüş çoktan yokum kimin bebeği mi ne?
ayy çocuk olmadığına sevindim ama teyzesine üzüldüm rabbim hayırlı ölümler nasip etsin mekanı cennet olsun inşallahallah korusun bebek ölmedi kızzzeynepsibelin teyzesi öldü
bence bi hocaya sorKaynana uğraşıyor hacı hoca işleriyle eltimin evine domuz yağı dokmus Allaha sığındım ben benim gücüm yetmiyor
yoook hç deilm :):)Yok canm deme öyle sen iki canlısın p yaptırıyo sana hep bunları ben bilmiyo muyum(yani normalinde hiç böyle değilsin halbüsü)
Bliorm 10 ay sounda oldu bzm bebs o 10 ay kırmzlrı gçrmktn bıkmştm ck agladfm zmnlrda oldu ama Allah dan umudumu kesmedm hçinşallah canım ama elden geliyor insan üzülüyor
Hay Allah seni iyi etsin iyi mi:))))zorlu yolculuk kuzum...
yoook hç deilm :):)kız bazn hç sevmedgm seylri cnm çekio gecn pazara cktk çilek mis gbi koktu esime dedm çilk koktu hmn aldk bni görmn lazm elmde poset çilklri ykyck cesme arıom buldm ykadm gmn basladm yemeye kadının bride bna bakıo afrikadan gelmştr bu lesn demştr
Hadi hayrlısı ile bitirip gidersiniz insallah. Memleket yakınmş cidden sıkıntı olmaz o zaman. Benimki uçakla bile 6 saat sürdüğü için mecbur burda yaptrıyorum. Sezgin bey de baya bilindik bi doktor. Doğum yaptrmıyo ama gebelik tedavisi ve takibinde buradakilerin en iyisi :) aklnda bulunsn cnm.evet doğubayazıt...kürtçesiini hep kullanıyoruz :)burda öyle diyorlar.evet eşim öğretmen buraya atandı
iyiyim şükür canım sen nasılsın bulantılar geçtiminasılsın ablacım :)?
Tatlm ağrıda yaşam hastanesi yapıyor onu ama haftasonu yapıyolar mı bilmiyorum. Artı özel bi günde olması lazım. Birliktelik gerçekleştkten 3 gün sonra alıyorlar. Gelecekseniz ona göre gelindr a gittim işte sende sorun yok dedi mahalle hekime yani kadın hekime de yine gittim o da dedi eşin test yapsın senin sorunun yok eşim de test yapmaya gitti dr dedi burda o testi yapmıyoruz çevre illerden birine git ya ağrı yada ığdır ama eşim bu ay babasının ameliyatı için izin almıştı okuldan müdür şimdilik izin vermedi bakalım 2hafta sonra verecekmiş
Canm allah yardmcn olsun gerçekten çok zor. İnşallah her şey yoluna girer. Ama eşinle bu konuyu halletmen lazim. Dini kitaplardan yardm alabilirsin onun da okumasını sağlayarak. Günlük yaz mesela sanki benim elimde mi çocuk gibisinden.içindekileri dök ve saklarmış gibi yap ama bulsun günlüğü. Belki etkili olabilir.Benimle evlenmek için çok şeyler yaptı ama herşey imza atana kadarmış
iyiyim şükür canım sen nasılsın bulantılar geçtimi
Nasl gzl kokuolr ama dmi bde sende söle oluomu canının cektgi bseyi hç görmems gbi yedktn snra içnde böle o seyi ilk defa yemş gbi tuhf bi duygu bi rhtlam ne bileim işte deişk bse. :) ilk hamilelegmdede oluodu bna :)benimde ilk çilek çekti canım mis gibi koktu hep burnuma :)))
Bndede vr malesf cnm 18×15 saga bnmde.Selamm hatunlarr... Bugunn doktor kontrolundedim.. Cok sukur keseyi gordum.. Degerimde artmis.. 3600 olmus.. Sagda kistim var ama45×36 ml. Doktor kontrol edelim.. Dedi.korkulcak bisi degil dedi ama bilemedim neden oldu ki...
Ahh canim benim ne kadar sevindim anlatamam. Yeminle gozlerim hep seni ariyordu yazmmistimda gecen gun sana ama gormedin heralde cok merak ediyordum seni. Canim yaa hayirli olsun Rabbim tamamine erdirsin masallah degerinde cok guzel saglicakla kucagina alirsin insallah bebisiniSelamm hatunlarr... Bugunn doktor kontrolundedim.. Cok sukur keseyi gordum.. Degerimde artmis.. 3600 olmus.. Sagda kistim var ama45×36 ml. Doktor kontrol edelim.. Dedi.korkulcak bisi degil dedi ama bilemedim neden oldu ki...
Bosuna mi tekrarla dedik :)) hadi tam 12den tutturun yumurtayiOvuslasyona bakin bi sonunta t c den bile koyu
Iyiyom canim bende elh hep ayni degisen yok yani?miden nasil oldu?iyim tatlım sen nasılsın :)?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?