Gebe kalamayanlar buraya.....

Oh oh ne guzel...bnde bugun aldim cantayi aslinda tam dusundugum gibi alamadim ama sirf benimkine inat aldim

Kalbim seninle canm :)) bişey çıkmicak allah ın izniyle telaş yapma stres olma hepimiz yanındayız kuzum tertemiz çıksın inşaallah sonuçların..
canim cok Sağol. rahim zarinda iltihaplanma varmış korkulacak bişey yok dedi. ama esimde sıkıntı büyük 35 milyon hücre var ama % 75 ölü bebeem canim sizin durum nasıldı. biz doktoru göremedik çıkmıştı. ultrasonda bisey çıkmamışti ama spermiyogram kötü geldi. niye ölüyoki bunlar yaa

Tatlım bizim 8.8 çıkmışti ilk testte ikincice 17.4 iki hafta var arada ve kur falan yapmistm cok sıkıntı yapma yani tatlım erkegin çözümü kolay

Tatlım bizim 8.8 çıkmışti ilk testte ikincice 17.4 iki hafta var arada ve kur falan yapmistm cok sıkıntı yapma yani tatlım erkegin çözümü kolay
bak canım cok anlamıyorum ben ama sonuç bu. Rabbim büyük inşallah olur.

Eklentiler

• 20150408_180755.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 57

Hadi yaa aman erkeklerin sorununun çözümü daha basit emin ol. Hiç üzülme bak bebeem kür yaptı 2 haftada etki etti sende yaparsın üzülme kötü bişey çıkmamış yinede çok şükür öyle kendini of çok fena durum vahim falan hallerine sokma lütfen

Aaa unuttun mu sekerim gecen gun dedim sen bugun yoktun diyince bende carsida canta baktim dedim...senin aklin geride gordugun bi takida kalmis geri don yavrum...

Ayy allah seni yaa deli evet aklımda kalan şeyler var tabi vitrinler yenilenmiş zaten güzel güzel cicişler vardı kızlar da tanıyo artk hoşgeldiiin diye karşılıyolar ay elbise aldım denemedim üşendim eve gelince giydim hiç beğenmedim hatırladım kız burda da çok güzel çantalar var alayım sana

canim ben küre başladım çoktan çoban çökerten Caksir kökü keci boynuz havuc suyu e vitamini adam ortada atom bombası gibi geziyo inşallah faydasi olur. doktoru göremedik işte orda laboratuvardaki adam korkuttu bizi. yarin olsun da bakaljm doktor ne diyecek.

Yok kuzum sen bakma onlara herkes bişey söylüyo ona bakarsan burda boş gebelik dediler kimyasal dediler kızlara ama bak maşallah herkesin normal ve sorunsuz ilerliyor. Sıkma canını bi sürü de kür yapıyomuşsun zaten inşaallah faydasını görürsünüz kuzum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…