- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.001
Oh oh ne guzel...bnde bugun aldim cantayi aslinda tam dusundugum gibi alamadim ama sirf benimkine inat aldimAyy ha kuzum biz gezentiler gene çıktık dışarıya gene buldum alacak bişey gül gül öldük yaa kv diyo senin bu üstündeki kazağın da çok güzelmiş ne zaman aldıydık artk unutuyorum neyin var neyin yok diye diyo
canim cok Sağol. rahim zarinda iltihaplanma varmış korkulacak bişey yok dedi. ama esimde sıkıntı büyük 35 milyon hücre var ama % 75 ölüKalbim seninle canm :)) bişey çıkmicak allah ın izniyle telaş yapma stres olma hepimiz yanındayız kuzum tertemiz çıksın inşaallah sonuçların..
Kız sen hani yoktun bugün hayırdır :)) kocan markete falan mı gitti yoksa
Tatlım bizim 8.8 çıkmışti ilk testte ikincice 17.4 iki hafta var arada ve kur falan yapmistm cok sıkıntı yapma yani tatlım erkegin çözümü kolaycanim cok Sağol. rahim zarinda iltihaplanma varmış korkulacak bişey yok dedi. ama esimde sıkıntı büyük 35 milyon hücre var ama % 75 ölübebeem canim sizin durum nasıldı. biz doktoru göremedik çıkmıştı. ultrasonda bisey çıkmamışti ama spermiyogram kötü geldi. niye ölüyoki bunlar yaa
Ben israr ediyorum kiiiiizKızlar öncelikle o kadar sisko değilim yandan cekince öyle oldu :) evet cinsiyet tamini alim?
Çatlayacam evet :) öbürü bu kadar bekletmemisti :))Ben israr ediyorum kiiiiiz
bak canım cok anlamıyorum ben ama sonuç bu. Rabbim büyük inşallah olur.Tatlım bizim 8.8 çıkmışti ilk testte ikincice 17.4 iki hafta var arada ve kur falan yapmistm cok sıkıntı yapma yani tatlım erkegin çözümü kolay
Kiz iste o yuzden ultrasona dyayacak pipi yokki kuzum:))))hem defne kucaklamis annesini...bu fotoyu gorunce daha emin konusuyorum kizÇatlayacam evet :) öbürü bu kadar bekletmemisti :))
Oh oh ne guzel...bnde bugun aldim cantayi aslinda tam dusundugum gibi alamadim ama sirf benimkine inat aldim
Aaa unuttun mu sekerim gecen gun dedim sen bugun yoktun diyince bende carsida canta baktim dedim...senin aklin geride gordugun bi takida kalmis geri don yavrum...Ne çantası kız :))
canim cok Sağol. rahim zarinda iltihaplanma varmış korkulacak bişey yok dedi. ama esimde sıkıntı büyük 35 milyon hücre var ama % 75 ölübebeem canim sizin durum nasıldı. biz doktoru göremedik çıkmıştı. ultrasonda bisey çıkmamışti ama spermiyogram kötü geldi. niye ölüyoki bunlar yaa
Aaa unuttun mu sekerim gecen gun dedim sen bugun yoktun diyince bende carsida canta baktim dedim...senin aklin geride gordugun bi takida kalmis geri don yavrum...
canim ben küre başladım çoktan çoban çökerten Caksir kökü keci boynuz havuc suyu e vitamini adam ortada atom bombası gibi geziyoHadi yaa aman erkeklerin sorununun çözümü daha basit emin ol. Hiç üzülme bakbebeem kür yaptı 2 haftada etki etti sende yaparsın üzülme kötü bişey çıkmamış yinede çok şükür öyle kendini of çok fena durum vahim falan hallerine sokma lütfen
Kızlar öncelikle o kadar sisko değilim yandan cekince öyle oldu :) evet cinsiyet tamini alim?
Hareket sorunu var gibi hareketli olanlarin toplami %50 olmasi lazim ama ilk testleri kabul etmiyor doktorlar bi tekrarlansin bakalımbak canım cok anlamıyorum ben ama sonuç bu. Rabbim büyük inşallah olur.
canim ben küre başlad22ım çoktan çoban çökerten Caksir kökü k22222eci boynuz havuc suyu e vitamini adam ortada atom bombası gibi geziyoinşallah faydas222222i olur. doktoru göremedik işte orda laboratuvardaki adam korkut2tu bizi. yarin olsun da bakaljm doktor ne diyecek.
Yok o lavaboya gittiydimarkete beraber çıktık geldik beraber pasta yaptık amcası geldi bende fırsattan istifade bir bakayım dedim
Kız çok seker renkleri bunlarin boş da olsa tatlı duruyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?