Gebe kalamayanlar buraya.....

bizede söleee cimri zillliiii bu arada sana özelden msj atmıştım okudunmuuu lülülülülülü

okudum kuzumm :) söledim ya sana msjlarım iletilmiomuki ne
12 13 tane inciri 7 ad kaynatıorsun yarımlt suda..bunu 2 3 bölüp yemeklerden 10 15 dk önce içeceksnnn 21 gün kullanıp 7 gün ara veriorsunnn tekrar ediorsun 21 gün daha devam ediorsunn

yaaww nerdessnn sen yaaa kendimi saklambaç oynar gibi hisseettiimm :)) melike sen mersinn nersndensn tömük arpaçbahşişde yazlık varrdaa yakınmısın oraya

evet bu taraftan gidiliyo yazın denize giderken kızkalesi tarafına oralardan geciyoz kıss yemek yapıyodum anca fırıdelikafaduldenna sürdümmm

Arkadaslar yeni bir yiöntem öğrendim bunu deneyen bi arkadaşım hamile kaldı. bu ay bende denicem bakalım hayırlısı ;
Adetin ilk 3 günü sıcak banyo yapılıyor. özellikle buharlı banyo olacak.
3. günü akşamı 4 litre sütü iyice fokur fkour kaynatıyosunuz. siz banyodan çıkarken biri sütü kovaya boşaltıyo ve içine iyice yıkanmış 5 demet maydanozu sopayla karıştırıyo. üzerinize battaniye sarıp dayanabildiğiniz kadar oturuyosunuz ( battaniyeyi sarma sebebi buhar çıkmasın diye )
süt buharını adetinizin 6. gününe kadar yapıyosunuz.
6. günü süt buharından sonra birlikte oluyosunuz.
bu şekilde hamile kalan arkadaşım var. Deneyenlere bol şanslar diliyorum ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…