Gebe kalamayanlar buraya.....

Hareket sorunu var gibi hareketli olanlarin toplami %50 olmasi lazim ama ilk testleri kabul etmiyor doktorlar bi tekrarlansin bakalım
kizlar içimi rahatlattiniz ben kürlere devam edeyim bakalım adam kapilardan zor gececek yakinda bebeem bana kiz gibi geliyo bebeğin. resmine bakinca içime kiz doğdu. @mdk35 canım hep icime su serpiyosun çok öpüyorum

Hareket sorunu var gibi hareketli olanlarin toplami %50 olmasi lazim ama ilk testleri kabul etmiyor doktorlar bi tekrarlansin bakalım
kizlar içimi rahatlattiniz ben kürlere devam edeyim bakalım adam kapilardan zor gececek yakinda bebeem bana kiz gibi geliyo bebeğin. resmine bakinca içime kiz doğdu. @mdk35 canım hep icime su serpiyosun çok öpüyorum

Nasl gzl kokuolr ama dmi bde sende söle oluomu canının cektgi bseyi hç görmems gbi yedktn snra içnde böle o seyi ilk defa yemş gbi tuhf bi duygu bi rhtlam ne bileim işte deişk bse. :) ilk hamilelegmdede oluodu bna :)

evet görmemişler gibi oluyor insan :)))

Aminn gulum..Benimde gozlerimm seni ariyordu... Gecmisi okuyamiyorum bazen canim.. Gormedim.. Gorsem yazardim mutlaka.. Cok sukur rabbime.. Ki yuzumuzu guldurdu. Ilk kez o sirada beklerken soranlara hamileyim diyebildim. Bunu yasamak bile cok zordu.. Sen nasilsin bulantilarin duzeldimi

Cok sevindim yaa canim valla. Bende canim bulantidan ziyade mide yanmasi ve afedersin yediklerini surekli cikarma var. 4 kg verdim ama sukurki bugun daha iyiym seni zor gunler bekliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…