- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.021
Ay bakalım ne olacak :)) duruma göre bir parça da olsa birsey almak istiyorum daha hicbirsey almadim yavruma :)Kiz iste o yuzden ultrasona dyayacak pipi yokki kuzum:))))hem defne kucaklamis annesini...bu fotoyu gorunce daha emin konusuyorum kiz
Iyi yaptın canm ne olursa olsun ayrı kalamıyon demi
Elma sekeri gibiAmanniiiiin çoook tatlı yaaa
Yok kuzum sen bakma onlara herkes bişey söylüyo ona bakarsan burda boş gebelik dedilerKedileral dediler kızlara ama bak maşallah herkesin normal ve sorunsuz ilerliyor. Sıkma canını bi sürü de kür yapıyomuşsun zaten inşaallah faydasını görürsünüz kuzum
kizlar içimi rahatlattiniz ben kürlere devam edeyim bakalım adam kapilardan zor gececek yakindaHareket sorunu var gibi hareketli olanlarin toplami %50 olmasi lazim ama ilk testleri kabul etmiyor doktorlar bi tekrarlansin bakalım
Kız çok seker renkleri bunlarin boş da olsa tatlı duruyor :))
Yok kuzum sen bakma onlara herkes bişey söylüyo ona bakarsan burda boş gebelik dedilerKedileral dediler kızlara ama bak maşallah herkesin normal ve sorunsuz ilerliyor. Sıkma canını bi sürü de kür yapıyomuşsun zaten inşaallah faydasını görürsünüz kuzum
kizlar içimi rahatlattiniz ben kürlere devam edeyim bakalım adam kapilardan zor gececek yakindaHareket sorunu var gibi hareketli olanlarin toplami %50 olmasi lazim ama ilk testleri kabul etmiyor doktorlar bi tekrarlansin bakalım
Nasl gzl kokuolr ama dmi bde sende söle oluomu canının cektgi bseyi hç görmems gbi yedktn snra içnde böle o seyi ilk defa yemş gbi tuhf bi duygu bi rhtlam ne bileim işte deişk bse. :) ilk hamilelegmdede oluodu bna :)
Aminn gulum..Benimde gozlerimm seni ariyordu... Gecmisi okuyamiyorum bazen canim.. Gormedim.. Gorsem yazardim mutlaka.. Cok sukur rabbime.. Ki yuzumuzu guldurdu. Ilk kez o sirada beklerken soranlara hamileyim diyebildim. Bunu yasamak bile cok zordu.. Sen nasilsin bulantilarin duzeldimiAhh canim benim ne kadar sevindim anlatamam. Yeminle gozlerim hep seni ariyordu yazmmistimda gecen gun sana ama gormedin heralde cok merak ediyordum seni. Canim yaa hayirli olsun Rabbim tamamine erdirsin masallah degerinde cok guzel saglicakla kucagina alirsin insallah bebisini
Selamm hatunlarr... Bugunn doktor kontrolundedim.. Cok sukur keseyi gordum.. Degerimde artmis.. 3600 olmus.. Sagda kistim var ama45×36 ml. Doktor kontrol edelim.. Dedi.korkulcak bisi degil dedi ama bilemedim neden oldu ki...
Nolcak bu kistler... Benimki buyumuss birdee offfBndede vr malesf cnm 18×15 saga bnmde.
Canimmm cook saoll.. Insalkah sikinti yaratmaz. Doktor korkma dedi ama iste acaba mi dyo insan..hadi gözün aydın canım kistte sorun olmaz inşallah :)
Iyiyom canim bende elh hep ayni degisen yok yani?miden nasil oldu?
Aa yap bakalım nasil oluyor merak ettim :)Evet benimde çok hoşuma gitti okuldayken içine çiçek, sim, su koyup üzerine mum damlatiyorduk öyle yapacağım aksesuar olarak
Kızlar kistten korkmayin bu kadar en kötüsü benimkiydi bebek agzini burnunu dagitiyor kistin :))Canimmm cook saoll.. Insalkah sikinti yaratmaz. Doktor korkma dedi ama iste acaba mi dyo insan..
Canimmm cook saoll.. Insalkah sikinti yaratmaz. Doktor korkma dedi ama iste acaba mi dyo insan..
Kızlar kistten korkmayin bu kadar en kötüsü benimkiydi bebek agzini burnunu dagitiyor kistin :))
Cok sevindim yaa canim valla. Bende canim bulantidan ziyade mide yanmasi ve afedersin yediklerini surekli cikarma var. 4 kg verdim ama sukurki bugun daha iyiymAminn gulum..Benimde gozlerimm seni ariyordu... Gecmisi okuyamiyorum bazen canim.. Gormedim.. Gorsem yazardim mutlaka.. Cok sukur rabbime.. Ki yuzumuzu guldurdu. Ilk kez o sirada beklerken soranlara hamileyim diyebildim. Bunu yasamak bile cok zordu.. Sen nasilsin bulantilarin duzeldimi
Ooyyy oyy gobissee bakk melegin gecici evi... Bana kizz gbii geldi... Hadii insallah.. Basindan beri hislerim boyledi senin icin..Kızlar öncelikle o kadar sisko değilim yandan cekince öyle oldu :) evet cinsiyet tamini alim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?