Gebe kalamayanlar buraya.....

[QUOTEmrb arkadaşlar aranızda polikistik over hastası olan varmı? vede polikistik over olupda hamile kalan varmı ?
][/QUOTE]
Var canım her ikiside ben oluyorum opuyorumnanaktan

oyle sacmalık olurmu ne alaka belkı bısekılde faydası vardırr
ama okadar sute yazık gunah bence kendı adıma konusuyorum tabıkı de bence saçma CADIARZU

bence yumurtlama donemin olabilir yada ustune gorme olayi yasiyorsundur yada adetinle ilgili bi problemin var dioktora gorunsen kan lekelenme seklindemi yoksa yogunmu

sana katılıyorum canım esinle barber oluyossan dikkat et birisi dedii tamammı bi dr.git böle bize sorarak olmaz canımmzemuszemus

Arkadaslar yukarida yazdim ama anlasilmadi karisik oldu. Hani arkadas sütün üstüne oturmus hamile kalmis arkadasim yazmisya. Ben gecen sene 1 kg sütün üzerine oturdum yani aslinda oturamadim cok zor sicak sütün üstüne oturmak. cok rahatsiz etti beni.Sonrada allerji oldum cok fena.
Yani arkadin biraz abartmis gibi.Ben bir daha öyle seyler denenmem dedim.Dedigi gibide maydanozda atmistim bebek olamadi, sonra ameliyat oldum 2 kere asilama oldum ama yine olmadi.Yani ALLAH sana nasip etmedimi ne yapsaniz bos bence.

ya iki gündür tuvlete gittiğimde kan geliyor adetime var acaba bana ne oluyor kızlar

Canim bende senin gibi oluyorum.gecen sende bu senede kac defa oldum.bu gün doktora esim sordu tlf da.birseyler demis hormonlar cevap vermiyor falan filan esimde pek anlamamis acikcasi.Benim böbreklerim biraz agiriyor sonrada leke geliyor. gectigimiz ayda bu ayda tam adet gördüm banada neler oluyor bilmiyorum. sana gecmis olsun canim.Seninde bir yerin agiriyormu canim.

Zeynepcigim seni üzmek istemem ama icin falan temizlenmiyor.
Cünkü ben gecen sene ameliyat olduguumda doktorum bana senin rahimin icin cok temiz dedi defalarca. Ama ben ameliyattan sonrada kac defa senin gibi oldum. Sen en iyisi doktora git canim.Ihmal etme sonra bizede yaz niye böyle oldugunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…