- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.421
Arkadaslar yeni bir yiöntem öğrendim bunu deneyen bi arkadaşım hamile kaldı. bu ay bende denicem bakalım hayırlısı ;
Adetin ilk 3 günü sıcak banyo yapılıyor. özellikle buharlı banyo olacak.
3. günü akşamı 4 litre sütü iyice fokur fkour kaynatıyosunuz. siz banyodan çıkarken biri sütü kovaya boşaltıyo ve içine iyice yıkanmış 5 demet maydanozu sopayla karıştırıyo. üzerinize battaniye sarıp dayanabildiğiniz kadar oturuyosunuz ( battaniyeyi sarma sebebi buhar çıkmasın diye )
süt buharını adetinizin 6. gününe kadar yapıyosunuz.
6. günü süt buharından sonra birlikte oluyosunuz.
bu şekilde hamile kalan arkadaşım var. Deneyenlere bol şanslar diliyorum))
mrb arkadaşlar aranızda polikistik over hastası olan varmı? vede polikistik over olupda hamile kalan varmı ?
hamıle degılım ama o hastalıktan bendede var
maleseffff:CüvCüv:
o neee:uhm:
oyle sacmalık olurmu ne alaka belkı bısekılde faydası vardırr
ama okadar sute yazık gunah bence kendı adıma konusuyorum tabıkı de bence saçma CADIARZU
ya iki gündür tuvlete gittiğimde kan geliyor adetime var acaba bana ne oluyor kızlar
bence yumurtlama donemin olabilir yada ustune gorme olayi yasiyorsundur yada adetinle ilgili bi problemin var dioktora gorunsen kan lekelenme seklindemi yoksa yogunmuya iki gündür tuvlete gittiğimde kan geliyor adetime var acaba bana ne oluyor kızlar
bence yumurtlama donemin olabilir yada ustune gorme olayi yasiyorsundur yada adetinle ilgili bi problemin var dioktora gorunsen kan lekelenme seklindemi yoksa yogunmu
Arkadaslar yeni bir yiöntem öğrendim bunu deneyen bi arkadaşım hamile kaldı. bu ay bende denicem bakalım hayırlısı ;
Adetin ilk 3 günü sıcak banyo yapılıyor. özellikle buharlı banyo olacak.
3. günü akşamı 4 litre sütü iyice fokur fkour kaynatıyosunuz. siz banyodan çıkarken biri sütü kovaya boşaltıyo ve içine iyice yıkanmış 5 demet maydanozu sopayla karıştırıyo. üzerinize battaniye sarıp dayanabildiğiniz kadar oturuyosunuz ( battaniyeyi sarma sebebi buhar çıkmasın diye )
süt buharını adetinizin 6. gününe kadar yapıyosunuz.
6. günü süt buharından sonra birlikte oluyosunuz.
bu şekilde hamile kalan arkadaşım var. Deneyenlere bol şanslar diliyorum))[/QUO canim ben gecen sene denedim öyle kayna kaynar oturulmuyor. sütün sicakligina dayanmak cok zor.bence arkadasin biraz abartmis ben 1 kg sütün üstüne ara ara oturdum sonrada cok kötü allerji oldum .kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3alsanaalsanasmile
ben 3 gün önce oldum. Ne yazikki. Haleti ruhiyem hic iyi degil.Sanki kolum kanadim kirilmis gibiyim. bu gün cok daha kötü oldum.
ya iki gündür tuvlete gittiğimde kan geliyor adetime var acaba bana ne oluyor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?