- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.221
anladım canım bende yorumsuz kaldım o yüzden anca sen tartıp karar veririsin bu durum u galibaYa agrim yok zaten dolgu yerinde duruyor ama ayrılmış yerinden. Hamilelikte agrirsa diye korkuyorum malum hamilelikte dişlerde daha çok sorun oluyor
Söylenebilecek en güzel söz bu herhalde. Allah yardmcn olsuninsan çok üzülüyor ama isyan etmek yok artık.Rabbime bin şükür canımı bağışladı bana.Tekrar o sevinci yaşatır anneliği layık görürse lütfudur yoksa imtihanımızdır der sineye çekeriz.Mevlam neylerse güzel eyler elbet.
anladım canım bende yorumsuz kaldım o yüzden anca sen tartıp karar veririsin bu durum u galiba
kızlarrr dün aynı satte yaptım ya 24-36 saat arasında diyordu ya belki 24 saat oldu sadece demek ki çatlamamış ki kıpkırmızı dimi??????????????????????
Sanırm tatlım. brz nazlıda bzm minnak :)bebişin mi zorluyor hayatım
bu ovulasyon testi mi hamilelik testimi24 saat sonra yine böyle 36 saatte mi catlayacak ki
İnsallah kalrsn umrm tez zamnda seninde göbüşn dolar.. gebelkten önce keske gebe kalsm knuları oluo kalncada gebeliktki sornlr knusuluo cnm. İnsallah sende tadarsn bu duyguyu. Tabiki bin şükr halimzeKızlar böyle düşünmeyn bebeğinizi kucağınıza aldığınızı düşünün.Keşke gebe kalsam da kalkmadan yatsam yeter ki bebişim gelsin..
ovulasyonn canımbu ovulasyon testi mi hamilelik testimi
Mansallah ne koyu kız :) insallah gebelk testide böle ckr :)24 saat sonra yine böyle 36 saatte mi catlayacak ki
ayyy yerim ben onuuu:)Sanırm tatlım. brz nazlıda bzm minnak :)
Ya cnm bse sorcm karstryoda olablrm baya oldu bkç ay hamileym dednde idrarda pozitf ckpta kanda negatf ckan senmydn karstrdysm kusura bkmabu ovulasyon testi mi hamilelik testimi
Yarn doktra getrcm teyzesininsallah pıtpıtları baslamştrr :)ayyy yerim ben onuuu:)
klomen kullandın mı canımovulasyonn canım
caım evet dün aynı saatte de koyydu acaba 36 saat mi gecikce çatlayacak ki :) inşallah kopkoyu olur:)Mansallah ne koyu kız :) insallah gebelk testide böle ckr :)
inşallah bebeğimm:)Yarn doktra getrcm teyzesininsallah pıtpıtları baslamştrr :)
yok canım sorunsuz çatlar demişti bekliyroum:)klomen kullandın mı canım
heeheh galiba ama 36 satte de çatlayabiliyor ya :)Ben hic denemedim ama senin ki dun bayağı koyuydu , bugun de koyuysa yumurta terk etmemiştir hâlâ seni
İnsallah cnm bn hç kullanmadm ondan takp etmzdm pk öle seylri ilk gebelfm adetmn bttigi aksmdan kaldydı. Sanırm buda adetmn 12.gnü tahminen yani. aDetm bittktn snra gun asırı calsma ypıodm baskada öle test fln kullnmadm hçcaım evet dün aynı saatte de koyydu acaba 36 saat mi gecikce çatlayacak ki :) inşallah kopkoyu olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?