Gebe kalamayanlar buraya.....

anladım canım bilemedim bu kadar koyu olmamıştı hiç 10 gün falan önce bir kere daha kırmızıydı ama bu kadar değildi damlatır damlatmaz c ile birlikte kırmızı oldu yaa:) gebeliktede böyle olsun inşallah:)
bakalım bu gece çatlarsa süper olur ki tutsun dimi:)

kızlar bide yumurta çatlayınca mı gebeliğe tutuyor acaba . yoksa yumurta oluşuncamı tutma olasılığı var

iyiyim bende doktoru bulduk sonunda ameliyat öncesi yapıştık yakasına. aşılama yapin diyor değerler düşük diyor. buna da şükür.
ya yinede umut kesilmez bak burda hiç çocuğun olmaz diyen doktorlar kendiliğinden hamile alınca kızlar şaşırmışlar. yani rabbim öyle büyük ki onun mucizesini kimse hiç birşey engellemez

Selam kızlar

Adetin 10. 14. 17. 18 . Günleri ilişki oldu.bat a 6 gün var ama hiç bi belirti yok.dun biraz kasiklarimda ağrı oldu ve akıntım fazlalasti.sanirim bu ay yine hüsran

Olabilir ; Belki de birbirine yakin boyutlarda 2 yumurta vardır
ayyyy olabilirmiii:) yani şimdi yarın yapıcam testi bakalım ne cıkacak:) bide birşey sorucam çatlayınca mı olucak bebeiş yani olursa ben iki gündür çalışma yapıyorum sperm etkilenirmi bugün olsamı olmasamı yaaaaaaaaaaaaaaa

sağol canım benim inşaallah cümlemize versin rabbim hayırlı sağlıklı evlat
Ah be abla üzme desemde biliyorum insanın elinde değil evlat sonuç büyüğüde küçüğüde can parcası.ben daha henuz kalp atıslarını bıle duymadım ama ıcımde bır can kanımzdan bır parca oldugunu bılmek bıle o kadar farklıkı her agrımda yada bulantımda normal oldugunu bılsemde sankı cıgerım yanıyo yuregım parcalanıyo hemen yavrum deyıp elım karnımda başlıyorum salavat cekmeye.sonucda evlat,ama şunu dusun kı senı cennetde bekleyen bır melek var ve emınınm Rabbım senı boynu bukuk koymaz hemencık en hayrlı sekılde hatta bu ay o evladı sana nasıp eder saglıkla sıhhatle normal sekılde ve acın bır nebze olsun hafıfler.Rabbım hıc bır evladı annesıyle babasıyla hıc bır anneyı babayıda evldyla asla sınamaısn.kımsenn boynu bukuk kalmasn kımse dktor kapıları gezmeden kendılıgınden en guzel en ozel en hayırlı zamanda kavussun yavrusuna.saglıkla sıhhatle acısız agrısız sekılde bır avazda dogursun ıman ıle saglık ıle sıhhat ıle buyutmek nasıp olsun...

kızlar bide yumurta çatlayınca mı gebeliğe tutuyor acaba . yoksa yumurta oluşuncamı tutma olasılığı var
çatlayınca folikülün içinden yumurta atıyor tüplerdeki saçaklar yumurtayı alıp tüpe sokuyor burda spermlerle karşılaşıp yumurta ona yüz verirse döllenip rahime yolculuk yapıyorlar birlikte :)

Vee.. arkadaslr ilk kusmam an itibaryle olmş bulunmaktdr acılısı yaptık 5ay sürüncem kesin yne hatta alrncı ayn baslrna kdr surmştü önceki ama olsn razıym yetrki bebegm iyi olsn :)

allah dayanma gücü versin canım çok zor gerçekten ben haftada bir kere kustum ama her gün bulanıyordu depresyona girdim sandım resmen şimdisadece akşamları oluyor bulantım bde yanma eklendi üstüne

amin inşaallah.öyle de işte bugünü buruk geçiriyorum

Canım sürekli ilişki sperm kalitesini azaltır . catlayinca oluyor galiba . ben bi kere gitmiştim doktora 2 yumurtamsı vardı 18 ve 16 boyutlarında. E bunların da pes peşe çatlama ihtimali var nihayetinde

çatlayınca folikülün içinden yumurta atıyor tüplerdeki saçaklar yumurtayı alıp tüpe sokuyor burda spermlerle karşılaşıp yumurta ona yüz verirse döllenip rahime yolculuk yapıyorlar birlikte :)

Abla öyle bir anlatmissin ki esimle bizim tanışmamız bile spermle yumurtanın tanışmasının yaninda sönük kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…