- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.241
anladım canım bilemedim bu kadar koyu olmamıştı hiç 10 gün falan önce bir kere daha kırmızıydı ama bu kadar değildi damlatır damlatmaz c ile birlikte kırmızı oldu yaa:) gebeliktede böyle olsun inşallah:)İnsallah cnm bn hç kullanmadm ondan takp etmzdm pk öle seylri ilk gebelfm adetmn bttigi aksmdan kaldydı. Sanırm buda adetmn 12.gnü tahminen yani. aDetm bittktn snra gun asırı calsma ypıodm baskada öle test fln kullnmadm hç
iyiyim bende doktoru bulduk sonunda ameliyat öncesi yapıştık yakasına. aşılama yapin diyor değerler düşük diyor. buna da şükür.iyiyiz cancan sen nasılsın:)
ya yinede umut kesilmez bak burda hiç çocuğun olmaz diyen doktorlar kendiliğinden hamile alınca kızlar şaşırmışlar. yani rabbim öyle büyük ki onun mucizesini kimse hiç birşey engellemeziyiyim bende doktoru bulduk sonunda ameliyat öncesi yapıştık yakasına. aşılama yapin diyor değerler düşük diyor. buna da şükür.
heeheh galiba ama 36 satte de çatlayabiliyor ya :)
Aynen ya çabuk büyüdü karnim :)) bakalım haftaya belli olacak :) sen ne zaman gideceksin bir daha?
ayyyy olabilirmiii:) yani şimdi yarın yapıcam testi bakalım ne cıkacak:) bide birşey sorucam çatlayınca mı olucak bebeiş yani olursa ben iki gündür çalışma yapıyorum sperm etkilenirmi bugün olsamı olmasamı yaaaaaaaaaaaaaaaOlabilir ; Belki de birbirine yakin boyutlarda 2 yumurta vardır
Dmi :) ilk defa yiyiomsm gbi oluorm bn sank dha önce hç yememsm gbi hssediorm
yaa öyle düşünme belirtisiz hamile çokkkSelam kızlar
Adetin 10. 14. 17. 18 . Günleri ilişki oldu.bat a 6 gün var ama hiç bi belirti yok.dun biraz kasiklarimda ağrı oldu ve akıntım fazlalasti.sanirim bu ay yine hüsran
MALESEF ALTLI USTLUHadi yaa gaddar desenebirlikte mi yaşıyosun ayrı mı
ayyy yerim senin bebeişini benn yavyuummm:)30 nisanda daha 21 gün var cok merak ediyorum biraz daha büyüyecek bebişim:))))
Ah be abla üzme desemde biliyorum insanın elinde değil evlat sonuç büyüğüde küçüğüde can parcası.ben daha henuz kalp atıslarını bıle duymadım ama ıcımde bır can kanımzdan bır parca oldugunu bılmek bıle o kadar farklıkı her agrımda yada bulantımda normal oldugunu bılsemde sankı cıgerım yanıyo yuregım parcalanıyo hemen yavrum deyıp elım karnımda başlıyorum salavat cekmeye.sonucda evlat,ama şunu dusun kı senı cennetde bekleyen bır melek var ve emınınm Rabbım senı boynu bukuk koymaz hemencık en hayrlı sekılde hatta bu ay o evladı sana nasıp eder saglıkla sıhhatle normal sekılde ve acın bır nebze olsun hafıfler.Rabbım hıc bır evladı annesıyle babasıyla hıc bır anneyı babayıda evldyla asla sınamaısn.kımsenn boynu bukuk kalmasn kımse dktor kapıları gezmeden kendılıgınden en guzel en ozel en hayırlı zamanda kavussun yavrusuna.saglıkla sıhhatle acısız agrısız sekılde bır avazda dogursun ıman ıle saglık ıle sıhhat ıle buyutmek nasıp olsun...sağol canım benim inşaallah cümlemize versin rabbim hayırlı sağlıklı evlat
çatlayınca folikülün içinden yumurta atıyor tüplerdeki saçaklar yumurtayı alıp tüpe sokuyor burda spermlerle karşılaşıp yumurta ona yüz verirse döllenip rahime yolculuk yapıyorlar birlikte :)kızlar bide yumurta çatlayınca mı gebeliğe tutuyor acaba . yoksa yumurta oluşuncamı tutma olasılığı var
İnşallah cnm ...Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.yaa öyle düşünme belirtisiz hamile çokkk
Vee.. arkadaslr ilk kusmam an itibaryle olmş bulunmaktdracılısı yaptık 5ay sürüncem kesin yne hatta alrncı ayn baslrna kdr surmştü önceki ama olsn razıym yetrki bebegm iyi olsn :)
aminnnn canımİnşallah cnm ...Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.
amin inşaallah.öyle de işte bugünü buruk geçiriyorumAh be abla üzme desemde biliyorum insanın elinde değil evlat sonuç büyüğüde küçüğüde can parcası.ben daha henuz kalp atıslarını bıle duymadım ama ıcımde bır can kanımzdan bır parca oldugunu bılmek bıle o kadar farklıkı her agrımda yada bulantımda normal oldugunu bılsemde sankı cıgerım yanıyo yuregım parcalanıyo hemen yavrum deyıp elım karnımda başlıyorum salavat cekmeye.sonucda evlat,ama şunu dusun kı senı cennetde bekleyen bır melek var ve emınınm Rabbım senı boynu bukuk koymaz hemencık en hayrlı sekılde hatta bu ay o evladı sana nasıp eder saglıkla sıhhatle normal sekılde ve acın bır nebze olsun hafıfler.Rabbım hıc bır evladı annesıyle babasıyla hıc bır anneyı babayıda evldyla asla sınamaısn.kımsenn boynu bukuk kalmasn kımse dktor kapıları gezmeden kendılıgınden en guzel en ozel en hayırlı zamanda kavussun yavrusuna.saglıkla sıhhatle acısız agrısız sekılde bır avazda dogursun ıman ıle saglık ıle sıhhat ıle buyutmek nasıp olsun...
ayyyy olabilirmiii:) yani şimdi yarın yapıcam testi bakalım ne cıkacak:) bide birşey sorucam çatlayınca mı olucak bebeiş yani olursa ben iki gündür çalışma yapıyorum sperm etkilenirmi bugün olsamı olmasamı yaaaaaaaaaaaaaaa
çatlayınca folikülün içinden yumurta atıyor tüplerdeki saçaklar yumurtayı alıp tüpe sokuyor burda spermlerle karşılaşıp yumurta ona yüz verirse döllenip rahime yolculuk yapıyorlar birlikte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?