- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.261
Allah yardimcin olsun tatlim...bakalim bana kismet olunca ben napcam hem bende gastrit var hemde ben kusmaya korkuyorum...agliyorum titriyorum lavaboda
şimdi ben bugün çalışma yapamayım mı yaniCanım sürekli ilişki sperm kalitesini azaltır . catlayinca oluyor galiba . ben bi kere gitmiştim doktora 2 yumurtamsı vardı 18 ve 16 boyutlarında. E bunların da pes peşe çatlama ihtimali var nihayetinde
Abla öyle bir anlatmissin ki esimle bizim tanışmamız bile spermle yumurtanın tanışmasının yaninda sönük kaldı
Olmuyo iste bnim normalde karnim aciyo bogazim aciyo...Allahim butun bunlari azicik hissettrsin bana...tabi once bebis versin de....kasmıcan kendini kusrken rahatlıyorsun en azından canım bide gastrıtlı olup onu çekmek nasıl olur bılmem normalde ben kötü oluyorum
oy oyyy ne tatl anlatmışın canımmm:) tamam bugün yapama diyorusn yani çatlamadıysaçatlayınca folikülün içinden yumurta atıyor tüplerdeki saçaklar yumurtayı alıp tüpe sokuyor burda spermlerle karşılaşıp yumurta ona yüz verirse döllenip rahime yolculuk yapıyorlar birlikte :)
lh hormonu hala yuksektir kuzum ondan koyu cikiyordur ya da iki yumurta vardirkızlarrr dün aynı satte yaptım ya 24-36 saat arasında diyordu ya belki 24 saat oldu sadece demek ki çatlamamış ki kıpkırmızı dimi??????????????????????
ayyy yerim senin bebeişini benn yavyuummm:)
spermler 3 gün yaşıyormuş panik yapma dünkiler hala seninle zaten :) bugün dinlensinler yarın tekrar :)oy oyyy ne tatl anlatmışın canımmm:) tamam bugün yapama diyorusn yani çatlamadıysa
ayyy çok fenayım ben yaa :) çok doğal gelmeye başladı bunlar bana :))) ama öyle çok şaşalı oluyomuş bunların döllenmesi
hımmm yani ilişki devam edeyim mi?lh hormonu hala yuksektir kuzum ondan koyu cikiyordur ya da iki yumurta vardir
Olmuyo iste bnim normalde karnim aciyo bogazim aciyo...Allahim butun bunlari azicik hissettrsin bana...tabi once bebis versin de....
daha slow olanlarıda var canımmmmm :)İnternette döllenmenin videosu var müzik olarakta mehter marşı çalıyor
ayyy Allahım o miss kokusu güzel bakışları cennet gibi güzel gülüşleri teni dokunuşu . parmaklarını avucunun içine alıp koklamak öpmek ohh mis missssssssssssahh ahh bi doğsun bende :)
şimdi ben bugün çalışma yapamayım mı yani
Tatlım yumurtlama ve yumurta catlamasi ayni sey demekkızlar bide yumurta çatlayınca mı gebeliğe tutuyor acaba . yoksa yumurta oluşuncamı tutma olasılığı var
ya hadi içimde kalmadıysa diyorum gerçi dışına çıkmadan dün 3 saat yattım:)spermler 3 gün yaşıyormuş panik yapma dünkiler hala seninle zaten :) bugün dinlensinler yarın tekrar :)
ayyy Allahım o miss kokusu güzel bakışları cennet gibi güzel gülüşleri teni dokunuşu . parmaklarını avucunun içine alıp koklamak öpmek ohh mis missssssssssss
ay ben onu izledim çok gururlandım :)İnternette döllenmenin videosu var müzik olarakta mehter marşı çalıyor
Canim belli olmuyor o benziyor belirtiler birbirine bir de herkes ayni gunlerde yumurtlamiyor belirli gunlerde ilişkide bulunup sonra bırakmaSelam kızlar
Adetin 10. 14. 17. 18 . Günleri ilişki oldu.bat a 6 gün var ama hiç bi belirti yok.dun biraz kasiklarimda ağrı oldu ve akıntım fazlalasti.sanirim bu ay yine hüsran
ya hadi içimde kalmadıysa diyorum gerçi dışına çıkmadan dün 3 saat yattım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?