Gebe kalamayanlar buraya.....

Allah yardimcin olsun tatlim...bakalim bana kismet olunca ben napcam hem bende gastrit var hemde ben kusmaya korkuyorum...agliyorum titriyorum lavaboda

kasmıcan kendini kusrken rahatlıyorsun en azından canım bide gastrıtlı olup onu çekmek nasıl olur bılmem normalde ben kötü oluyorum

Canım sürekli ilişki sperm kalitesini azaltır . catlayinca oluyor galiba . ben bi kere gitmiştim doktora 2 yumurtamsı vardı 18 ve 16 boyutlarında. E bunların da pes peşe çatlama ihtimali var nihayetinde
şimdi ben bugün çalışma yapamayım mı yani

kasmıcan kendini kusrken rahatlıyorsun en azından canım bide gastrıtlı olup onu çekmek nasıl olur bılmem normalde ben kötü oluyorum
Olmuyo iste bnim normalde karnim aciyo bogazim aciyo...Allahim butun bunlari azicik hissettrsin bana...tabi once bebis versin de....

çatlayınca folikülün içinden yumurta atıyor tüplerdeki saçaklar yumurtayı alıp tüpe sokuyor burda spermlerle karşılaşıp yumurta ona yüz verirse döllenip rahime yolculuk yapıyorlar birlikte :)
oy oyyy ne tatl anlatmışın canımmm:) tamam bugün yapama diyorusn yani çatlamadıysa

Selam kızlar

Adetin 10. 14. 17. 18 . Günleri ilişki oldu.bat a 6 gün var ama hiç bi belirti yok.dun biraz kasiklarimda ağrı oldu ve akıntım fazlalasti.sanirim bu ay yine hüsran
Canim belli olmuyor o benziyor belirtiler birbirine bir de herkes ayni gunlerde yumurtlamiyor belirli gunlerde ilişkide bulunup sonra bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…