Gebe kalamayanlar buraya.....

allah dayanma gücü versin canım çok zor gerçekten ben haftada bir kere kustum ama her gün bulanıyordu depresyona girdim sandım resmen şimdisadece akşamları oluyor bulantım bde yanma eklendi üstüne
Bnm yanma 6. Ayda baslamştı cnm senin erkn baslamş baya. Sey derlr genelde blmiorm ama bebegn sacları bitrkn olr derlr buralrda :)

30 nisanda daha 21 gün var cok merak ediyorum biraz daha büyüyecek bebişim:))))
Doktora ne zaman gelecegim demistim testi gostermeye gittigimde 1 ay sonra dedi neeeeğğyy dedim son kontrol uzerinden bir hafta geçti inun üstüne bir ay mi yoksa bugünden sonra mi dedim son kontrol dedi he iyi madem dedim :))) özlüyor merak ediyor insan yahu

Dua et cnm bismillah de baslarkn

ya hadi içimde kalmadıysa diyorum gerçi dışına çıkmadan dün 3 saat yattım:)
dışarı çıkmaylada alakası yokmuş :))) onuda açıklayayım bari :)) şimdi canım kasılma oluyor ya hani.işte o anda zaten senin bünyene gerektiği kadarını bırakıyormuş senin bünyende gerektiği kadarını alıyormuş içeri.dışarı akanlar nasipsizler neyse daha detaya inmeyeyim ben :)))

evet ilk zamanlar o kadar değildim de gördükçe onun büyüdüğünü hele şu son gıttığımde bizi çok güldürdü uyanmayınca şimdi haftada bir gitmek istiyor insan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…