- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.281
daha slow olanlarıda var canımmmmm :)iyi ya işte tam türk evladı olurlar
hadiiii yani tutma ihtimalim var iki gündür çalışmayla:)Tatlım yumurtlama ve yumurta catlamasi ayni sey demek
Bnm yanma 6. Ayda baslamştı cnm senin erkn baslamş baya. Sey derlr genelde blmiorm ama bebegn sacları bitrkn olr derlr buralrda :)allah dayanma gücü versin canım çok zor gerçekten ben haftada bir kere kustum ama her gün bulanıyordu depresyona girdim sandım resmen şimdisadece akşamları oluyor bulantım bde yanma eklendi üstüne
Doktora ne zaman gelecegim demistim testi gostermeye gittigimde 1 ay sonra dedi neeeeğğyy dedim son kontrol uzerinden bir hafta geçti inun üstüne bir ay mi yoksa bugünden sonra mi dedim son kontrol dedi he iyi madem dedim :))) özlüyor merak ediyor insan yahu30 nisanda daha 21 gün var cok merak ediyorum biraz daha büyüyecek bebişim:))))
Özlemşm 1senedr su hamilelgi ble ya :)bunlar güzel şeyler canım :))
Bnm yanma 6. Ayda baslamştı cnm senin erkn baslamş baya. Sey derlr genelde blmiorm ama bebegn sacları bitrkn olr derlr buralrda :)
canım 1.5 yıllık evliyim ama iki aydır istiyoruz bebiş:) 3. ayımız şimdi iki ay olmadı zaten adetlerimde garip olmuştu alışma evresi oldu sanrım :)sizin ilk mi yoksa ikinciye mi düşünceksiniz ?
Dua et cnm bismillah de baslarknanladım canım bilemedim bu kadar koyu olmamıştı hiç 10 gün falan önce bir kere daha kırmızıydı ama bu kadar değildi damlatır damlatmaz c ile birlikte kırmızı oldu yaa:) gebeliktede böyle olsun inşallah:)
bakalım bu gece çatlarsa süper olur ki tutsun dimi:)
dışarı çıkmaylada alakası yokmuş :))) onuda açıklayayım bari :)) şimdi canım kasılma oluyor ya hani.işte o anda zaten senin bünyene gerektiği kadarını bırakıyormuş senin bünyende gerektiği kadarını alıyormuş içeri.dışarı akanlar nasipsizlerya hadi içimde kalmadıysa diyorum gerçi dışına çıkmadan dün 3 saat yattım:)
Inşallah Mevlam nasip etmissehadiiii yani tutma ihtimalim var iki gündür çalışmayla:)
Doktora ne zaman gelecegim demistim testi gostermeye gittigimde 1 ay sonra dedi neeeeğğyy dedim son kontrol uzerinden bir hafta geçti inun üstüne bir ay mi yoksa bugünden sonra mi dedim son kontrol dedi he iyi madem dedim :))) özlüyor merak ediyor insan yahu
yok çıkmıyor zaten hepsini kapsıyorum:)) bakalım çalışmaları yapalım belki tutar belki tutmaz adet olmam da bebeiş olur sağlıklı inşallah:)dışına cıksa bile onlar meni zten içinde kaldı spermcikler merak etme :)
Özlemşm 1senedr su hamilelgi ble ya :)
İnsandan insana degişio cnm ama mralmi bozmk gbi olmasn o yanma ck ktu artıo bogazma acı su gliodu bde devmlıgit gide daha çok oolcak diyorlar ben daha kötü oluyorum :)
evet canım bismillah diyroum hayırlı sağlıklı evlat olsun diye:)Dua et cnm bismillah de baslarkn
her güzl seyn bi zorlugu oluo cnm ya. Olsn ck sukr bunada bebeklrmzi kucagmza alnca hpsni unutrz insallah.bide rahat gecirsek daha iyi olcak sanırım :)
canım 1.5 yıllık evliyim ama iki aydır istiyoruz bebiş:) 3. ayımız şimdi iki ay olmadı zaten adetlerimde garip olmuştu alışma evresi oldu sanrım :)
Bnmki varya yastık bbegievet canım bismillah diyroum hayırlı sağlıklı evlat olsun diye:)
yareennnnnn kopardın beni gülmekten he çalışamıyorum ekranda canlandırınca gözümdeDimi amabelki de gaza getirmek gerekiyor müzikle ki hücuma gecsin ler fethetsin yumurtayı
Cay icmeye gidiyolarçatlayınca folikülün içinden yumurta atıyor tüplerdeki saçaklar yumurtayı alıp tüpe sokuyor burda spermlerle karşılaşıp yumurta ona yüz verirse döllenip rahime yolculuk yapıyorlar birlikte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?