- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.321
MALESEF ALTLI USTLU
Berbat bsedr genlde asaya egilr ck ktü pluodm bn
Hayyyde breeehhh dı nıınıımmmmmm dırınıırınıırı nırınımmbende yarim saatlik isi 2 saatte anca yapıyorum
Iste bi kipirdanmalarini hissetsek ultrason icin debelenmeyiz bu kadar :)) sen iki üç kere bende bi iki kere daha ultrasonda tamamini görecegiz bebegin çünkü sonra sigmayacak ultrasona :)))
Evt :) ck gzl oluo ya hersy gözüküo agzı brnu fln vrya ck tatlılr :) bzm burdaözelde vrmş btk oda 200liraymş ya
pehlivanlar gibi olduHayyyde breeehhh dı nıınıımmmmmm dırınıırınıırı nırınımm
Yavrum haftada üç kere ile tuttu bebegim iliski icin kasmayin kendinizi görev haline getirmeyin sperm kalitesini düşürmeyintamama bugün bekleyim madem
Hayyyde breeehhh dı nıınıımmmmmm dırınıırınıırı nırınımm
ben bu ay ıkı kere ancadır ama sans bak tutatacgı varmıs :) kasma kendını sen ne zaman ıstıyosan yap ama bebek bebek dıye bırseyler yapma bu ay ara vereym dnleyeneym dedıgım ay tutmus cok skur stres en kotusuhımmm yani ilişki devam edeyim mi?
Atalarimiz pehlivenmis bizim olsun o kadar :))))pehlivanlar gibi oldu
aynennn at üstünde cirit bile atarlarAtalarimiz pehlivenmis bizim olsun o kadar :))))
Gelen muhabbeti anlamayip kaciyor kisimdi konu başlığına bakan mutsuz sanır bizi ama gülmekten catlicam sonunda
tamam bebeğimmm:)Yavrum haftada üç kere ile tuttu bebegim iliski icin kasmayin kendinizi görev haline getirmeyin sperm kalitesini düşürmeyin
bilmem aynı geldi gerçekte görünen ama olabilir işte yaptım çalışma açılması gerek zaten dimi rengin:)
gerçekten mi ne gülerim buna ben ahahahah çok güldüm yaaa Allah hayır etsin inşaallahGelen muhabbeti anlamayip kaciyor ki
Gelen muhabbeti anlamayip kaciyor ki
Bizim caylari dursun rizeden getiriyosa tabi ondan bekliyoruz bu kadarsizi gidi sizi belli oldu sizin nereye gittiğiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?