- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.301
ayyy evet çıksa bile üzülmem amam çıkmıyor:) detaylar değil benim bunları burdan yazdığımı böyle detaylıca eşim duysa şaşırır:)dışarı çıkmaylada alakası yokmuş :))) onuda açıklayayım bari :)) şimdi canım kasılma oluyor ya hani.işte o anda zaten senin bünyene gerektiği kadarını bırakıyormuş senin bünyende gerektiği kadarını alıyormuş içeri.dışarı akanlar nasipsizlerneyse daha detaya inmeyeyim ben :)))
yok çıkmıyor zaten hepsini kapsıyorum:)) bakalım çalışmaları yapalım belki tutar belki tutmaz adet olmam da bebeiş olur sağlıklı inşallah:)
her güzl seyn bi zorlugu oluo cnm ya. Olsn ck sukr bunada bebeklrmzi kucagmza alnca hpsni unutrz insallah.
yok yok rahatım ilk iki ay çook stres yapmıştım ama nasip olunca olcak sağlıklı versinde rabbim:)olur o zaman benim 4.ayda normal oldu stres yapma yeter
İnsandan insana degişio cnm ama mralmi bozmk gbi olmasn o yanma ck ktu artıo bogazma acı su gliodu bde devmlı
Bnmki varya yastık bbegi
24 saat sonra yine böyle 36 saatte mi catlayacak ki
Dmi :) aslnda en gzl sey rwnkli ultrasnda bzm burda oda yk :) orda vrdr bkç ay snra belli olr kız :)inşallah canım çok merak ediyorum nasıl bişey olcak diye :)
yok yok rahatım ilk iki ay çook stres yapmıştım ama nasip olunca olcak sağlıklı versinde rabbim:)
Her akşam değil gün aşırıhımmm yani ilişki devam edeyim mi?
tamama bugün bekleyim mademHer akşam değil gün aşırı
Dmi :) aslnda en gzl sey rwnkli ultrasnda bzm burda oda yk :) orda vrdr bkç ay snra belli olr kız :)
evet canım ayneninsan hemen olcak gibi geliyo ama allah ne zamana nasip ettiyse işte
bilmem aynı geldi gerçekte görünen ama olabilir işte yaptım çalışma açılması gerek zaten dimi rengin:)Dün daha koyuydu sanki
yareennnnnn kopardın beni gülmekten he çalışamıyorum ekranda canlandırınca gözümde
Berbat bsedr genlde asaya egilr ck ktü pluodm bnkaynıyo resmen
Iste bi kipirdanmalarini hissetsek ultrason icin debelenmeyiz bu kadar :)) sen iki üç kere bende bi iki kere daha ultrasonda tamamini görecegiz bebegin çünkü sonra sigmayacak ultrasona :)))evet ilk zamanlar o kadar değildim de gördükçe onun büyüdüğünü hele şu son gıttığımde bizi çok güldürdü uyanmayınca şimdi haftada bir gitmek istiyor insan :)
Evt :) ck gzl oluo ya hersy gözüküo agzı brnu fln vrya ck tatlılr :) bzm burdaözelde vrmş btk oda 200liraymş ya30 nisanda gitcem 16.hafta olcak cinsiyete ne dicek bakalım renkli ultrasonda herşeyini görcem demi :)
ayyy süpersiniz bizede olsun bunlarrIste bi kipirdanmalarini hissetsek ultrason icin debelenmeyiz bu kadar :)) sen iki üç kere bende bi iki kere daha ultrasonda tamamini görecegiz bebegin çünkü sonra sigmayacak ultrasona :)))
sizi gidi sizi belli oldu sizin nereye gittiğiniz :)Cay icmeye gidiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?