- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.361
Birine kizdiydim artık her güne Günaydın kuzlar bugün de hamile değilim saat üç oldu değilim yatıyorum hala değilim dedigimizi mi zannediyonuz öyle ömür mu gecer be dedimaynen ebebm gecen birisi gene diyordu ya burası nasıl gebe kalayamanlatr topıgı bebekden cok baska seyler konuşuluyo dıye napalım bebge gıden yolalrı açıyoruz işte
Biz ne saman altindan ne sular yürütüyoz biz ne anassının gözüyüz beeh
Bende öyle diyorum ama kiyamam galiba :))ben totosunu ısırcam :)
var var bir sıkıntı birşey mi oldu.kocanımı özledin.kayınvalidenin ameliyatımı sıktı canını.ne olduYok ablacım burdayım bakıyorum öyle yazdıklarınıza. Keyfim yok bilmiyorum içimde bi sıkıntı var hayır olsun bakalım..
o zaman bu topıge nıye gırdık sureklı oyle konuscaksak kafa dagtmaya gırdık elbetde ve bılmedıgımz cogu seyı ogrenmeye valla begenen buyursun gelsın elımızde olan malzeme konu bu :))Birine kizdiydim artık her güne Günaydın kuzlar bugün de hamile değilim saat üç oldu değilim yatıyorum hala değilim dedigimizi mi zannediyonuz öyle ömür mu gecer be dedim
Bende öyle diyorum ama kiyamam galiba :))
inan bzde oyleydık sankı gorev gıbı mesaı saatlerı gıbıydı hersey :)) ama artk takmıyorum akısına bıraktm gerekırse o ay hıc olmaz dedım ve sadece ıkı kere oldu olmadı ama tutmus ıste Mevlam ne guzel ayarlıyo ınan :) sende dua et kafandan at canm ben hıc sacmalayan oyle stresle ne alaka derdm ama ben sacmalıyomusm demek onlarn dedıgı dgru cıktı :))Emikra hayilrli olsun cnm darisi bizlere insallah..ah su stresi napcaz bilemiom her ay sirf bebek die bir araya gelioz artik..sanki ödevimiz de yapioz gibi..bu düsünceden nasil syrilcaz bilmiom hakkett
kocam bu akşam 11 de gelecekmiş büyük ihtimal sizinleyim nasipse kızlar akşama
var var bir sıkıntı birşey mi oldu.kocanımı özledin.kayınvalidenin ameliyatımı sıktı canını.ne oldu
Bilmiyorum abla ya eşimle aram pek iyi değil kayınvalidem için de korkmuyorum desem yalan olur geçen gece ağladım bayağı ya ona bişey olursa diye. Tek arkadaşım çok iyi bi insan bana değer veriyo kendi annem bile yapısı gereği onun kadar annecim dememiştir heralde. Bazı sorunlarım var kendi içimde. Bebek işi de bıktırdı oda ayrı bi dert eşim de çok istiyo ama sanki ben kendi başıma çabalayıp yırtınıyorum gibi hissettim birazdan güzelce okkalı bi msj yazıcam eşime zaten. Psikolojim hiç iyi değil şuan. Nefret ediyorum herşeyden
Canim benim inşallah hersey güzel olur bu sabahda ben oyleydim aglayip duruyodum hep ben uğraşıyorum tek basima esim istio ama hic caba sarfetmio artik oluruna biraktim hayirlisi devamli dusunerek daha da kotu oluyo baska seylerle ugras ins düzelir
geleceğini bekleyip konuşmak varken sıkıntılarını büyütmenin en kolay yolu mesaj döşemektir.Benden sana gerçekten abla tavsiyesi.sakın mesajla görme işlerini.ve ilerde üzülme.mesajda olaylar büyüyor. ben hiç mesajla halledemedim sorunlarımı.sen bi sakinleş önce zaten sabırlısın beklemek konusunda biraz daha sabret.ne istiyorsan gözlerine bakarak samimi şekilde izah et.Bilmiyorum abla ya eşimle aram pek iyi değil kayınvalidem için de korkmuyorum desem yalan olur geçen gece ağladım bayağı ya ona bişey olursa diye. Tek arkadaşım çok iyi bi insan bana değer veriyo kendi annem bile yapısı gereği onun kadar annecim dememiştir heralde. Bazı sorunlarım var kendi içimde. Bebek işi de bıktırdı oda ayrı bi dert eşim de çok istiyo ama sanki ben kendi başıma çabalayıp yırtınıyorum gibi hissettim birazdan güzelce okkalı bi msj yazıcam eşime zaten. Psikolojim hiç iyi değil şuan. Nefret ediyorum herşeyden
geçecek tabiki ya hangi sıkıntı kalıcı olmuş. ben sabah salya sümüktüm burda ağla ağla bir hal oldum.aradan vakit geçti bir baktım kendimi yarenle bebeemle gülme krizine girmiş buldum.biz insanız tabiki geriliyoruz bazı konularda.ama lütfen eşle olan kısmına aman he dikkat kırıldığında kırmak çok kolaydır biliyormusun..Inşaallah tatlım sağol. Gerçekten gücümün kalmadığını hissettim artk. Bilmiyorum ne olacak böyle umarım geçer bi an önce..
Ah bitanem sen su an adetlisin ya duygusallik oluyo sebep bu...ayrica da tek sen ugrasmiyosun bebek mevzusuyla eminim esinin de canini skiyodur...o da bebekleri gorunce ici cizzz eder...kayinvaliden icin de dua ediyoruz zaten sende duani et Rabbime sigin...agzinla kotu seyler soylersen kotu durumlari cagirirsin...yapma canim lutfen neseni eksik etme ben oyle alismisim sana...Bilmiyorum abla ya eşimle aram pek iyi değil kayınvalidem için de korkmuyorum desem yalan olur geçen gece ağladım bayağı ya ona bişey olursa diye. Tek arkadaşım çok iyi bi insan bana değer veriyo kendi annem bile yapısı gereği onun kadar annecim dememiştir heralde. Bazı sorunlarım var kendi içimde. Bebek işi de bıktırdı oda ayrı bi dert eşim de çok istiyo ama sanki ben kendi başıma çabalayıp yırtınıyorum gibi hissettim birazdan güzelce okkalı bi msj yazıcam eşime zaten. Psikolojim hiç iyi değil şuan. Nefret ediyorum herşeyden
önce çiş yapcan tabiki :) ama namazın vakti kaçmasın he :)Selam canlarrrrr!...neler yazmissiniz oyleYaren koptum mesaja bende youtube da ilk o videoyu izledim mehteran marsiyla gaza gelmistim heyyy be yuruyun dedim ama olmadi gaza gelmedi tutmadi
Bazen bana da o his geliyo diyorum buraya gebelikle alakasiz olan mesajlari dosuyorum bizi atmasinlar topikten diyorum sonra amaaaaan diyorum yaziyorum@zumrutanka ablam aksam sevgi halkasina sen de mi geliceksiiiin cok sevindim...kontrole gittinmi?bu arada ben ç.şimi tutuyom ovi testi yapcam 6bucuk 7 gibi bakalim nolmus diye ama namaz da kilacam nasil olcak bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?