- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.341
yok yok kasmıyorum tatlım gün aşırı zaten yapıyorudm ben ovulasyon testini ilk kullanınca sorayım dedim burdan:) yoksa zaten gün aşırı yapıyorum amam isteyerek bebek için değil zaten yeni evli sayılırımben bu ay ıkı kere ancadır ama sans bak tutatacgı varmıs :) kasma kendını sen ne zaman ıstıyosan yap ama bebek bebek dıye bırseyler yapma bu ay ara vereym dnleyeneym dedıgım ay tutmus cok skur stres en kotusu
Aynen ya yanlış adrese geldik saniyorlarhalbu ki aradıkları yer tamda burası
aynen ebebm gecen birisi gene diyordu ya burası nasıl gebe kalayamanlatr topıgı bebekden cok baska seyler konuşuluyo dıye napalım bebge gıden yolalrı açıyoruz işteGelen muhabbeti anlamayip kaciyor ki
Buranın özeli ck pahalı cnm bi sperm taglili yptrsk bz 100lira burda yptenlra sordm 30-50arası diolr hpkız bende özele gidiyorum kim bilir ne kadar
zamanı gelınce yapsanda yapmasanda oluyo ınan :) be oğrendıgımde oca ay bosunamı gorev gıbı o kadar yapmısım bak ıkı kerede tutdu dıyodum :))yok yok kasmıyorum tatlım gün aşırı zaten yapıyorudm ben ovulasyon testini ilk kullanınca sorayım dedim burdan:) yoksa zaten gün aşırı yapıyorum amam isteyerek bebek için değil zaten yeni evli sayılırım
Haydar dümn gbi knstn kızYavrum haftada üç kere ile tuttu bebegim iliski icin kasmayin kendinizi görev haline getirmeyin sperm kalitesini düşürmeyin
bide içimizde hissetcez o daha heyecanlı valla :)))ee sonra görmicez bi daha
İnsallah olmz hayatım yayaşayarak görcez belkide şimdi çekicem bi dahada olmıcak :))))))
benimde bu ay 2 kere oldu Allah'ıma emanet ettim havale ettim ondan güzel vekil mi var.zamanı gelınce yapsanda yapmasanda oluyo ınan :) be oğrendıgımde oca ay bosunamı gorev gıbı o kadar yapmısım bak ıkı kerede tutdu dıyodum :))
Biz ne saman altindan ne sular yürütüyoz biz ne anassının gözüyüz beehAynen ya yanlış adrese geldik saniyorlarhalbu ki aradıkları yer tamda burası
evet canım zaten gecen ay yine gün aşırı yapmıştık tutmadı bu sefer yumurtlamadım mı acaba diyorudm . bunun için ovulasyn denedimzamanı gelınce yapsanda yapmasanda oluyo ınan :) be oğrendıgımde oca ay bosunamı gorev gıbı o kadar yapmısım bak ıkı kerede tutdu dıyodum :))
Buranın özeli ck pahalı cnm bi sperm taglili yptrsk bz 100lira burda yptenlra sordm 30-50arası diolr hp
Gorecegiz tabi :) ama bölüm bölüm :) ama toto nerede bas nerede ultrasonsuz bilecegiz inşallah ki
Yazik o adama ya oyle sorular bana da gelse birak saci biyigi pikini bolgesi bile beyazlarHaydar dümn gbi knstn kız
Emikra hayilrli olsun cnm darisi bizlere insallah..ah su stresi napcaz bilemiom her ay sirf bebek die bir araya gelioz artik..sanki ödevimiz de yapioz gibi..bu düsünceden nasil syrilcaz bilmiom hakkettben bu ay ıkı kere ancadır ama sans bak tutatacgı varmıs :) kasma kendını sen ne zaman ıstıyosan yap ama bebek bebek dıye bırseyler yapma bu ay ara vereym dnleyeneym dedıgım ay tutmus cok skur stres en kotusu
Ay evet yirim onlarin yumuk ellerini :)film izler gibi hehe :))
Ay evet yirim onlarin yumuk ellerini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?