Gebe kalamayanlar buraya.....

ben bu ay ıkı kere ancadır ama sans bak tutatacgı varmıs :) kasma kendını sen ne zaman ıstıyosan yap ama bebek bebek dıye bırseyler yapma bu ay ara vereym dnleyeneym dedıgım ay tutmus cok skur stres en kotusu
yok yok kasmıyorum tatlım gün aşırı zaten yapıyorudm ben ovulasyon testini ilk kullanınca sorayım dedim burdan:) yoksa zaten gün aşırı yapıyorum amam isteyerek bebek için değil zaten yeni evli sayılırım

zamanı gelınce yapsanda yapmasanda oluyo ınan :) be oğrendıgımde oca ay bosunamı gorev gıbı o kadar yapmısım bak ıkı kerede tutdu dıyodum :))

zamanı gelınce yapsanda yapmasanda oluyo ınan :) be oğrendıgımde oca ay bosunamı gorev gıbı o kadar yapmısım bak ıkı kerede tutdu dıyodum :))
evet canım zaten gecen ay yine gün aşırı yapmıştık tutmadı bu sefer yumurtlamadım mı acaba diyorudm . bunun için ovulasyn denedim

ben bu ay ıkı kere ancadır ama sans bak tutatacgı varmıs :) kasma kendını sen ne zaman ıstıyosan yap ama bebek bebek dıye bırseyler yapma bu ay ara vereym dnleyeneym dedıgım ay tutmus cok skur stres en kotusu
Emikra hayilrli olsun cnm darisi bizlere insallah..ah su stresi napcaz bilemiom her ay sirf bebek die bir araya gelioz artik..sanki ödevimiz de yapioz gibi..bu düsünceden nasil syrilcaz bilmiom hakkett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…