- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.381
geleceğini bekleyip konuşmak varken sıkıntılarını büyütmenin en kolay yolu mesaj döşemektir.Benden sana gerçekten abla tavsiyesi.sakın mesajla görme işlerini.ve ilerde üzülme.mesajda olaylar büyüyor. ben hiç mesajla halledemedim sorunlarımı.sen bi sakinleş önce zaten sabırlısın beklemek konusunda biraz daha sabret.ne istiyorsan gözlerine bakarak samimi şekilde izah et.
Kız sen nerde oturuyon ki. Medeniyetin beşiği Ağrı da bile varDmi :) aslnda en gzl sey rwnkli ultrasnda bzm burda oda yk :) orda vrdr bkç ay snra belli olr kız :)
hadi namazını kılda yap geçmesin vakti sonra testini yaparsın canım benim:) bende kıldım dua ettim bakalımSelam canlarrrrr!...neler yazmissiniz oyle @Yaren koptum mesaja bende youtube da ilk o videoyu izledim mehteran marsiyla gaza gelmistim heyyy be yuruyun dedim ama olmadi gaza gelmedi tutmadi
Bazen bana da o his geliyo diyorum buraya gebelikle alakasiz olan mesajlari dosuyorum bizi atmasinlar topikten diyorum sonra amaaaaan diyorum yaziyorum@zumrutanka ablam aksam sevgi halkasina sen de mi geliceksiiiin cok sevindim...kontrole gittinmi?bu arada ben ç.şimi tutuyom ovi testi yapcam 6bucuk 7 gibi bakalim nolmus diye ama namaz da kilacam nasil olcak bilmiyom
bi dakka şimdi senin ona olan kırgınlığın ne ben orasını anlamadım.Yo kavga veya tartışma amaçlı bi mesaj değil niyetim, sadece artk bu şekilde düşünüyorum falan diye içeriği bebek ve benm tek başıma çabalamam olan bi msj attım. Geldiğinde zaten konuşcam ama bilmiyorum kayınvalideme geldiğimde A amorevole 'in filmini doktor işini falan halletcem demiş. Bide kırgınlığım var atamıyorum onu içimden. Kayınvalidem konuşmuş eşimle demiş ki A amorevole 'e laf etcek olanın ağzını yırtarım ne hakla onun kalbini kırarsın o kız kaç günlerdir benmle ilgileniyo hastane işine ev işine koşturuyo kendine gel üzme onu demiş görümcem de aramış bugüne kadar kimseye bu lafı kullanmadım ama başlatma bilmem neyinden diye sıvamış bi güzel. KV diyo ben öyle laf söyleyince dondu kaldı bikaç dk sessizlik oldubide bana hiç çaktırmıyo ama kv aramış anne haftaya bizim evlilik yıldönümümüz demiş :))) 26 sı da doğum günüm olduğunu söylemiş sevindim ama dedigim gibi kalbimi çok kırdı
peki bakalım :) uzakta ya adamcağız sende kendi başına kaldın yalnız hissediyosun tabi bebek konusunda kendini.geçecek bunlarrrr :)Döşedim malesef ablacımama kırıcı hiçbişey yazmadım. Bi süre çocuk olayını rafa kaldırıyorum gücümün kalmadığını hissediyorum. Zaten tek başıma çabaladığımı senin sadece lafta istediğini farkettim falan yazdım gayet yumuşak bi dille merak etme yani kavga yok
Ah bitanem sen su an adetlisin ya duygusallik oluyo sebep bu...ayrica da tek sen ugrasmiyosun bebek mevzusuyla eminim esinin de canini skiyodur...o da bebekleri gorunce ici cizzz eder...kayinvaliden icin de dua ediyoruz zaten sende duani et Rabbime sigin...agzinla kotu seyler soylersen kotu durumlari cagirirsin...yapma canim lutfen neseni eksik etme ben oyle alismisim sana...
Onlar bizim gibi değiller canım maalesef dün bende bu yüzden eşime çok kızdım kalbini kırdım ama çok pişman oldumYo kavga veya tartışma amaçlı bi mesaj değil niyetim, sadece artk bu şekilde düşünüyorum falan diye içeriği bebek ve benm tek başıma çabalamam olan bi msj attım. Geldiğinde zaten konuşcam ama bilmiyorum kayınvalideme geldiğimde A amorevole 'in filmini doktor işini falan halletcem demiş. Bide kırgınlığım var atamıyorum onu içimden. Kayınvalidem konuşmuş eşimle demiş ki A amorevole 'e laf etcek olanın ağzını yırtarım ne hakla onun kalbini kırarsın o kız kaç günlerdir benmle ilgileniyo hastane işine ev işine koşturuyo kendine gel üzme onu demiş görümcem de aramış bugüne kadar kimseye bu lafı kullanmadım ama başlatma bilmem neyinden diye sıvamış bi güzel. KV diyo ben öyle laf söyleyince dondu kaldı bikaç dk sessizlik oldubide bana hiç çaktırmıyo ama kv aramış anne haftaya bizim evlilik yıldönümümüz demiş :))) 26 sı da doğum günüm olduğunu söylemiş sevindim ama dedigim gibi kalbimi çok kırdı
bi dakka şimdi senin ona olan kırgınlığın ne ben orasını anlamadım.
Orası biraz gari artk özel sanırım :)) görse zaten dicek oranı buranı anlattığın yetmiyo evin içini de mi anlatıyonçok kızıyo buraya girmeme kıskançlığından erkek falan vardır diyo sapık insan çok nasılsa diyo. Hakkaten o dedikten sonra öyle şeyler olmaya başladı he adamın var bi bildiği zaten. Hep söylediklerI çıkmıştır bide ben bişey de illa olsun diye ısrar ettiğimde muhakkak başıma bi iş geliyo nası oluyo bu onu çözmüş değilim hâlâ
Onlar bizim gibi değiller canım maalesef dün bende bu yüzden eşime çok kızdım kalbini kırdım ama çok pişman oldumzaten diş çekiminden beri çok kötüyüm birde yaptığım kürü işten gelince içmeyi unutunca öyle bir kızdımki ben uğraşıyorum senin umrunda değil diye daha neler neler inanamazsın ve o bana tek bir kötü söz etmedi Boşver kendinide üzme onuda üzme elbet bizimde olacak ama önemli olan huzur mutluluk sağlık siz karı koca iyi olun en önemlisi o.
Canim benim çok haklisin yine uyuyabiliyosan iyiben erken yatıyorum artık 10 11 arası bulantımla yanma o sıralar cok daha oluyor uyumayı tercih ediyorum bitsin gitsin diye
Benim beyinde ayni. Napiyon sen diyor bende kızlarla konuşuyorum diyorum nerden biliyon kız olduklarını diyor. İyi herşeyi sen bil yazmıyorum diyorum sonra tamam tamam diyorayrıca seker regl donemi ve mesafeler daha da hassas yapıyor. Eşimin ilk sperm testi kötü ciktiydi 1 ay sonra yenisini yaptırdık sonuçlar iyi çıkınca ohh be 1 aydır neler çektim ben biliyor musun dedi biz herşeyi anlatıyoruz ama onlar anlatamiyor. Tabi ben yine üste çıktım ben kaç aydır neler cekiyorum sen 1 ay cekmissin çok mu dedim
haklisin canim benim bir arkadaşımda sadece 1 tane sperm vardi doktor tüp bebek bile imkansiz diyodu. Allahim büyük kendiliğinden oldu. bize de doktor biraz daha bekleyin yine de dedi. bu degerlerle olan cok insan taniyorum dedi. sağolsun cok iyimser yaklasti.ben kürlere devamya yinede umut kesilmez bak burda hiç çocuğun olmaz diyen doktorlar kendiliğinden hamile alınca kızlar şaşırmışlar. yani rabbim öyle büyük ki onun mucizesini kimse hiç birşey engellemez
Tamam tatlim ben bebek konusunda sana kirici birşey söyledi sandim bu kadar incinmiş durunca seniOrası biraz gari artk özel sanırım :)) görse zaten dicek oranı buranı anlattığın yetmiyo evin içini de mi anlatıyonçok kızıyo buraya girmeme kıskançlığından erkek falan vardır diyo sapık insan çok nasılsa diyo. Hakkaten o dedikten sonra öyle şeyler olmaya başladı he adamın var bi bildiği zaten. Hep söylediklerI çıkmıştır bide ben bişey de illa olsun diye ısrar ettiğimde muhakkak başıma bi iş geliyo nası oluyo bu onu çözmüş değilim hâlâ
Ayy aynı ben yaa bende öyleyim demin de dedim herşey bana oluyo senden bişey göremiyorum yanımda olmuyosun yuh bee nankörlük ediyosun daha nası yanında olcam gitmedik taa en uzak hastanelere sarılmadım mı destek olmadım mı daha napim bende mi gireyim ultrasonun içine diyoaman yarenim yaa kafam allak bullak işte..
Kizlar bisey dicem ama soylesemmi bilemedim???
Inşaallah tatlım sağol. Gerçekten gücümün kalmadığını hissettim artk. Bilmiyorum ne olacak böyle umarım geçer bi an önce..
Dayanamadim cisimi tutamiyorum abdest alayim dedim lavaboya gittim boyyle camasirima akintiysa beraber cok az ama acik renk bisey gelmis rengini degistirmis oyle anladim bende...adetim erken olur heralde diye dusunuyorum da namazin son vaktine kadar beklicem aklim karistiSöyle canım , dinliyoruz pardon okuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?