Gebe kalamayanlar buraya.....

Yo kavga veya tartışma amaçlı bi mesaj değil niyetim, sadece artk bu şekilde düşünüyorum falan diye içeriği bebek ve benm tek başıma çabalamam olan bi msj attım. Geldiğinde zaten konuşcam ama bilmiyorum kayınvalideme geldiğimde A amorevole 'in filmini doktor işini falan halletcem demiş. Bide kırgınlığım var atamıyorum onu içimden. Kayınvalidem konuşmuş eşimle demiş ki A amorevole 'e laf etcek olanın ağzını yırtarım ne hakla onun kalbini kırarsın o kız kaç günlerdir benmle ilgileniyo hastane işine ev işine koşturuyo kendine gel üzme onu demiş görümcem de aramış bugüne kadar kimseye bu lafı kullanmadım ama başlatma bilmem neyinden diye sıvamış bi güzel. KV diyo ben öyle laf söyleyince dondu kaldı bikaç dk sessizlik oldu bide bana hiç çaktırmıyo ama kv aramış anne haftaya bizim evlilik yıldönümümüz demiş :))) 26 sı da doğum günüm olduğunu söylemiş sevindim ama dedigim gibi kalbimi çok kırdı

hadi namazını kılda yap geçmesin vakti sonra testini yaparsın canım benim:) bende kıldım dua ettim bakalım

bi dakka şimdi senin ona olan kırgınlığın ne ben orasını anlamadım.

A amorevole umarım o mesahı döşemeden önce okursun yazdıklarımı. senide can sıkıntın geçsin

Döşedim malesef ablacım ama kırıcı hiçbişey yazmadım. Bi süre çocuk olayını rafa kaldırıyorum gücümün kalmadığını hissediyorum. Zaten tek başıma çabaladığımı senin sadece lafta istediğini farkettim falan yazdım gayet yumuşak bi dille merak etme yani kavga yok

peki bakalım :) uzakta ya adamcağız sende kendi başına kaldın yalnız hissediyosun tabi bebek konusunda kendini.geçecek bunlarrrr :)

Yok kötü şeyler söylemedim. Söyledik zaten yeterince kırdım birbirimizi artk gücüm kalmadı anlayacağın biraz da senin dediğini yaptım aslında. Blöf yani ne tepki vercek diye de merak ediyorum. Ama istemiyorum da artk uğraşmak. Biraz kafamdan atayım istiyorum hepsi bu aslında..

Onlar bizim gibi değiller canım maalesef dün bende bu yüzden eşime çok kızdım kalbini kırdım ama çok pişman oldum zaten diş çekiminden beri çok kötüyüm birde yaptığım kürü işten gelince içmeyi unutunca öyle bir kızdımki ben uğraşıyorum senin umrunda değil diye daha neler neler inanamazsın ve o bana tek bir kötü söz etmedi Boşver kendinide üzme onuda üzme elbet bizimde olacak ama önemli olan huzur mutluluk sağlık siz karı koca iyi olun en önemlisi o.

bi dakka şimdi senin ona olan kırgınlığın ne ben orasını anlamadım.

Orası biraz gari artk özel sanırım :)) görse zaten dicek oranı buranı anlattığın yetmiyo evin içini de mi anlatıyon çok kızıyo buraya girmeme kıskançlığından erkek falan vardır diyo sapık insan çok nasılsa diyo. Hakkaten o dedikten sonra öyle şeyler olmaya başladı he adamın var bi bildiği zaten. Hep söylediklerI çıkmıştır bide ben bişey de illa olsun diye ısrar ettiğimde muhakkak başıma bi iş geliyo nası oluyo bu onu çözmüş değilim hâlâ

Benim beyinde ayni. Napiyon sen diyor bende kızlarla konuşuyorum diyorum nerden biliyon kız olduklarını diyor. İyi herşeyi sen bil yazmıyorum diyorum sonra tamam tamam diyor ayrıca seker regl donemi ve mesafeler daha da hassas yapıyor. Eşimin ilk sperm testi kötü ciktiydi 1 ay sonra yenisini yaptırdık sonuçlar iyi çıkınca ohh be 1 aydır neler çektim ben biliyor musun dedi biz herşeyi anlatıyoruz ama onlar anlatamiyor. Tabi ben yine üste çıktım ben kaç aydır neler cekiyorum sen 1 ay cekmissin çok mu dedim

Sağol tatlım benm çok sağol. Inşaallah dediğin gibi olur. Yani daha doğrusu bana da olcak gibi geliyo fakat uzun zaman alcakmış gibi geliyo o yüzden bu sıkıntım. Neden böyle hissediyorum onu da bilmiyorum işte bende öyle bi ton laf saydım sonra konuşmadık bikaç gün. KV saydırınca bayağı bi toplamış kendini de başına saksı düştü sandım güzelim canm cicim diye konuştu şaşırdım. Çok özlüyomuş ondan böyle oluyomuş kv öyle demiş. Aradı şimdi mesajımın üstüne. Ben senin yanında olmadım mı nankörlük etme dedi beni de kendini de üzüyosun boş yere yapma böyle ben zaten uzaktayım burda olanlar bi türlü bide sen böyle yapıp iyice mahvediyosun beni nolur yapma güzelim böyle. Millet kolunu bacağını kaybediyo o zaman ölsün mü onlar hayattan mı vazgeçsin geldiğimde halletcez öyle düşünme olcak tabiki dedi. Bilmiyorum canm ya bayağı fenayım inan..

Ayy aynı ben yaa bende öyleyim demin de dedim herşey bana oluyo senden bişey göremiyorum yanımda olmuyosun yuh bee nankörlük ediyosun daha nası yanında olcam gitmedik taa en uzak hastanelere sarılmadım mı destek olmadım mı daha napim bende mi gireyim ultrasonun içine diyo aman yarenim yaa kafam allak bullak işte..

haj
ya yinede umut kesilmez bak burda hiç çocuğun olmaz diyen doktorlar kendiliğinden hamile alınca kızlar şaşırmışlar. yani rabbim öyle büyük ki onun mucizesini kimse hiç birşey engellemez
haklisin canim benim bir arkadaşımda sadece 1 tane sperm vardi doktor tüp bebek bile imkansiz diyodu. Allahim büyük kendiliğinden oldu. bize de doktor biraz daha bekleyin yine de dedi. bu degerlerle olan cok insan taniyorum dedi. sağolsun cok iyimser yaklasti.ben kürlere devam

Tamam tatlim ben bebek konusunda sana kirici birşey söyledi sandim bu kadar incinmiş durunca seni

Canım bunları hepimiz yapıyoruz , yapmayanimiz var mi bilmiyorum varsa da helal olsun ya biz hep buradayız konuşuyoruz ya onlarda konusun bi fikir sunsun istiyoruz, mesela doktora gidelim mi dediğimizde evet ya da tamam diyorlar . ama halbu ki uzun uzun konussun fikirler sunsun falan istiyoruz. Simdi ben aşılama dedim tamam dedi sadece halbuki öyle mi denir, nasıl oluyor tedavi sureci ne, tutma oranı ne falan diye sorar insan ama o sormasa da ben zorla anlatıyorum

Söyle canım , dinliyoruz pardon okuyoruz
Dayanamadim cisimi tutamiyorum abdest alayim dedim lavaboya gittim boyyle camasirima akintiysa beraber cok az ama acik renk bisey gelmis rengini degistirmis oyle anladim bende...adetim erken olur heralde diye dusunuyorum da namazin son vaktine kadar beklicem aklim karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…